Щенячий патруль Роккі Paw patrol Aqua pups Rocky оригінал. Новинка

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 19 трав. 17:45


На Кашалоті 13 років
407 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Щенячий патруль Роккі і його рятувальна машина-риба-пила Paw Patrol Aqua Pups Rocky Transforming Sawfish Vehicle with Collectible Action Figure.

Оригінал від Spin Master.

Новинка!

У комплекті фігурка Роккі та рятувальна машина.

.

ФІГУРКА РОКІ: одягнений у зелену форму гідрокостюму Aqua Pups, шолом і рюкзак, Роккі готовий до захоплюючих рятувальних місій у удаваному морі!

ТРАНСФОРМАЦІЯ ІГРАШКОВИХ ТРАНСПОРТНИХ МАШИН: Завдяки автентичним деталям і стилю рятувальна машина Роккі Sawfish виглядає так само, як у серіалі, і швидко перетворюється в режим порятунку!

РОБОЧИЙ РЯТУВАЛЬНИЙ ІНСТРУМЕНТ: посадіть Роккі в кабіну та закрийте купол, щоб зачепити крила та спинний плавник! Коли настане час для порятунку, використовуй хвіст свердла та лезо Sawfish, щоб усунути перешкоди!

ЗБЕРІТЬ ЇХ УСІХ: щоб було веселіше, збирайте всі іграшки PAW Patrol, такі як дитячі іграшки Aqua Pups, іграшки з фільмів PAW Patrol, іграшки-дракони, м’які тварини, іграшкові фігурки та ігрові набори (кожна продається окремо)!

ІГРАШКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ: плюшеві іграшки та машинки PAW — це дошкільні іграшки для хлопчиків і дівчаток, які люблять конструювати іграшки! Чудові подарунки для дітей, як альтернатива лялькам, іграшкам-динозаврам або набору поїздів.

Включає: 1 рятувальну машину, 1 фігуру цуцика Роккі.

.

Оплата на карту або на Кашалот.

Доставка - НП, УП, самовивіз.

Повернення немає.