Гідрофільний баттер «Жасмин і Обліпиха»

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 4 трав. 10:17


На Кашалоті 4 роки
137 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Гідрофільний баттер «Жасмин і Обліпиха», який подбає про естетичну складову вмивання і не забуде про ваш комфорт. Це масло від багатьох своїх «колег по цеху» вирізняється підвищеною делікатністю - не залишає липкої плівки на обличчі, забезпечуючи водночас бездоганне розчинення часточок макіяжу. Має приємний аромат троянди і жасмину.

Склад:рицинова олія;олія лісових горіхів ;олія нерафінована обліпихова;мацерат троянди ;емульсіонний віск;полісорбат 80;ефірна олія троянди і жасмину.

Відщипніть невелику горошину баттера, покладіть на долоню, додайте невелику кількість води і пальцями спіньте засіб. Нанесіть на вологе обличчя і шию, змийте теплою водою. Для шкіри, схильної до жирності, рекомендуємо використовувати пінку для вмивання на наступному етапі очищення.

Гідрофільна олія-баттер для вмивання при контакті з водою перетворюється на ніжну емульсію, яка дбайливо та ефективно очищає шкіру від повсякденних забруднень, надлишок себуму, макіяжу, у тому числі водостійкого, має пом'якшувальну та зволожуючу дію. Підходить для догляду за нарощеними віями.

Відновлює, захищає та зволожує шкіру, зміцнює її ліпідний бар'єр, має пом'якшувальну дію, знімає подразнення.

200 мл