Відгуки YuliaSol , стор.8

позитивних - 700 негативних - 5

Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую за рукавички!
Zamriyana12 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую!
ol_chik_kir 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Замовляю не вперше. Продавець-один із моїх фаворитів на аукціоні. Товар відповідає фото та опису. Речі гарної якості. І людина дуже приємна, що теж для мене важливо. Дякую!
Oksanasel 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую за дитяче взуття!
IGOR1975 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую за піжамку! Тепленька та красива)
elena1596 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую за рукавички! Тепер моїм ручкам тепло і комфортно в холодний день)
Cherub 16 лист. 17
Дякую за кросівки! Стильний дизайн, зручні та комфортні при носінні. На жаль, не зовсім шкіра, але я й не дуже розраховувала за таку ціну. Загалом покупкою задоволена. Дякую!
inna1983 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую!
ek180 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Замовляю не вперше. Товар відповідає фото та опису. Одяг хорошої якості. Швидка відправка. Дякую!
E_V_R_O_M_O_D_A 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця, організатора СП. Людина відповідальна, чесна та ввічлива. Товар відповідає фото та опису. Дякую за взуття!
galenka 16 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Купила ботіночки на подарунок. Взуття гарно пошите. Як проявить себе під час носіння-покаже час. Дякую!
Ceza1988 16 лист. 17
Моє друга покупка у Kotyniatko_lutsk і знову дуууже вдала! Сумка-рюкзак добре пошита, хороша фурнітура. Взагалі сумки чудової якості, ідеальне співвідношення "ціна-якість". З шкіряною сумочкою (моя перша покупка) відбігала все літо, вигляд зовсім не змінився-як нова. Що дуже подобається-це те, що сумки пошиті таким чином що можна носити і як класику, і як кежуал, і навіть як спорт. Дуже зручно. Вдячна безмежно!!! Замовлятиму і надалі)
Kotyniatko_lutsk 8 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального, приємного у спілкуванні та оперативного продавця! Медок смачний. Колись читала, що якісний мед повністю розчиняється у воді, так от: Ваш розчиняється добре. Дякую за корисний смаколик!
inno_ 5 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дезодоруючий антибактеріальний засіб для взуття має дуже гарний запах. На жаль, флакончики прийшли повністю мокрі, при транспортуванні трохи витекло, але я розумію-буває. Не знаю що входить до складу засобу, але мій кіт просто шаленіє від запаху, починає тертись і облизувати взуття. Тому після процедури взуття відразу євиноситься на балкон. Отака от "котяча валеріанна" для нейтралізації неприємного запаху взуття) дякую!
Marta_555 5 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую!
polinkakreker2005 5 лист. 17
Рекомендую! З продавцем зустрічалась особисто. Приємна, ввічлива дівчина. Товар відповідає фото та опису. Рушники хорошої якості. Але будьте готові до довгого очікування відправки та відсутності замовлених кольорів та візерунків. Загалом угодою задоволена. Успішних Вам продажів!
Wlada21q 5 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця! З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Дякую!
alesgut 5 лист. 17
Чесний та оперативний продавець! Товар відповідає фото та опису. Дякую за рушнички)
ninell9 5 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую!
Lubovika 5 лист. 17
Знову рекомендую до співпраці чудового продавця. Людина відповідальна, ввічлива, адекватна. Від угод завжди позитив та приємні покупки. Дякую!
Ulibka 5 лист. 17
Чесний та ввічливий продавець. На жаль, покупка не відбулась, але причину відміни продажу товару мені прямо і чесно сказали-це заслуговує поваги. Не люблю "сніжинок", дратують страшенно. Вам дякую, що написали як є. Все в житті буває. Гарних Вам угод!!!
Jessica 5 лист. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Купую не вперше. Продавець чемний, йде на зустріч покупцеві. Товар відповідає фото та опису. Дякую за чесну роботу! І за подарунки дякую)
Sergey 23 жовт. 17
Дякую, Оксаночко, за відповідальне ставлення та чесну роботу! Речі, як завжди, гарної якості. Швидка відправка. Ввічливе та приємне спілкування. Рекомендую всім до співпраці!!!
Oksanasel 23 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Продукція гарної якості. Флісочка тепла, добре тягнеться, приємна до тіла. Дякую за чесну роботу!
Mila4ka7 23 жовт. 17
Рекомендую приємного та відповідального покупця. Ввічлива людина. Оперативна оплата. З такими людьми приємно мати справу. Дякую за покупку! Буду рада подальшій співпраці)
bukovka 21 жовт. 17
Дякую за гольфики на флісі! Дуже теплі, приємні та комфортні до тіла. Товар відповідає фото та опису. На жаль, довго очікувала на відправку. Але все ж оцінюю товар, а не роботу продавця, тому залишаю позитивний відгук. Дякую!
and77 21 жовт. 17
Приємний, ввічливий, відповідальний та оперативний організатор СП. З такими людьми приємно мати справу. На жаль, товар не повністю відповідає фото та опису, але я розумію, що то не Ваша провина. Курткою загалом задоволена. Тепла, зручна, комфортна, гарної якості. Дякую за чесну роботу! Рекомендую всім)
lyuda1208 21 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Продукція гарної якості. Лосіни теплі, добре тягнуться, приємні до тіла. Мають трохи специфічний запах, але то легко виправить пральна машина) Дякую за чесну роботу!
natalilove 21 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Флісові рукавички тепленькі дуже, чоловік задоволений. Дякую за чесну роботу!
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Продукція гарної якості. Сарафан і справді виглядає "багато". Дуже гарний!
Дякую за чесну роботу!
ir4a78 21 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Продукція гарної якості. Лосінами дуже задоволена. Насичений темно-синій колір, приємний до тіла фліс, добре тягнуться. Дякую за чесну роботу!
TIMI007 21 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Фломастери пишуть дуже тоненько, акуратно. Продукція гарної якості. Була приємно вражена подарунком. Дякую за чесну роботу!
VS_Vikki 21 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. Товар відповідає фото та опису. Джинси дуже стильні. На жаль, на стегні є невелика затяжка, але, зважаючи на низьку вартість, загалом задоволена. Дякую!
Alisa1908 21 жовт. 17
Продавець чесний та оперативний щодо відправки. Відповіді на запитання отримувала не відразу, але все ж отримувала. Дякую за кросівки!
Praktik 17 жовт. 17
Чесний та відповідальний продавець. Товар відповідає опису та фото. Дякую!
privet33na 17 жовт. 17
Дякую за хорошу роботу! Продукція гарної якості. Ввічлива та відповідальна людина. Задоволена безмежно) Дякую!
kykysya1985 17 жовт. 17
Дякую за хорошу роботу! Речі гарної якості. Ввічлива та відповідальна людина. Задоволена безмежно) Дякую!
E_V_R_O_M_O_D_A 17 жовт. 17
Брючки мега круті, зручні та тепленькі. Покупкою задоволена. Дякую!
Vitalij_lviv 17 жовт. 17
Надзвичайно ввічливий, відповідальний та оперативний продавець. Речі гарної якості. Задоволена безмежно) Дякую!
Vitalij_lviv 17 жовт. 17
Вкотре дякую за хорошу роботу! Речі гарної якості. Ввічлива та відповідальна людина. Задоволена безмежно) Дякую!
Oksanasel 17 жовт. 17
Приємний, оперативний та відповідальний організатор СП. Чіткі відповіді на запитання, швидка відправка. З такими людьми приємно мати справу. Дякую за чесну роботу! Вітамінами дуже задоволена. Дякую)
Fistashka85 17 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Дякую за чесну роботу!
lid1ya 9 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Дякую за чесну роботу!
Platinum_moda 8 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Ще й подарунки отримала) Дякую за чесну роботу!
Kristisha 8 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Продукція гарної якості. Дякую за чесну роботу!
GreenRose 8 жовт. 17
Приємний та оперативний продавець. З такими людьми приємно мати справу. Товар відповідає фото та опису. Дякую за чесну роботу!
selenatrio 8 жовт. 17
Чесний та оперативний покупець. Дякую за покупку! Буду рада бачити Вас знову у числі своїх покупців)
MAL25 8 жовт. 17
Чесний та оперативний покупець. Дякую за покупку! Буду рада бачити Вас знову у числі своїх покупців)
vyazoff 8 жовт. 17
Чесний та оперативний покупець. Дякую за покупку! Буду рада бачити Вас знову у числі своїх покупців)
LENA2012 8 жовт. 17
Чесний та оперативний покупець. Дякую за покупку! Буду рада бачити Вас знову у числі своїх покупців)
KateMart 8 жовт. 17