Відгуки YuliaSol , стор.14

позитивних - 700 негативних - 5

Чудовий продавець (учасник аукціону)! Все чітко, без проблем. Товар відповідає фото та опису. Дякую за контейнери, дуже класні!
Iruchka 28 лют. 17
Шкода, що немає відгуку "так собі..." Після моєї перемоги на аукціоні оплатила товар, продавець швидко відправила. За це - дякую. Отримала туфлі. Зручні, комфортна устілка. АЛЕ це НЕ шкіра. Також є запитання щодо зовнішнього вигляду (додаю фото). Вони ж цілком нові! Я ще й перепитувала у продавця. На мою думку, нове взуття виглядає інакше. Не приємно... Якби мова йшла про більшу суму, то однозначно залишила б негативний відкук. Висновки робіть самостійно...
Фото №1
Фото №2
Sofiu 28 лют. 17
Прекрасний покупець! Жодних проблем, швидка оплата. Дякую за покупку! Вдалого Вам шопінгу на КАШАЛОТІ) З почином)))
fdfgbfg354655767 27 лют. 17
Чудовий покупець! Жодних проблем, швидка оплата. Дякую за покупку! Вдалого Вам шопінгу)
Kotayara 27 лют. 17
Однозначно рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця (учасника аукціону)! Виграла дві пари б/у взуття на аукціоні. Коли отримала посилку дуже зраділа, що потрапила на порядного продавця, адже стан взуття ідеальний. Щиро Вам вдячна! Бажаю всього найкращого та численних продажів)
MADAMTRYLULU 26 лют. 17
Лот не выкуплен.
AlinaAlina 25 лют. 17
Прекрасний продавець, чесний учасник аукціону! Виграним лотом цілком задоволена - новий, чистий, без зайвих запахів реглан. Дуже вдячна, що продали гарну річ за невисоку вартість. Успіхів Вам і процвітання)
Ksywa 25 лют. 17
Чудовий продавець (учасник аукціону)! Швидка відправка. Кросівки гарної якості, відповідають фото та опису. Впевнена, я виграла лот за суму нижчу закупки, тому дуууже вдячна, що Ви свідомо виставляєте лоти, та віддаєте їх за ту вартість, яку вказав переможець аукціону (Адже аук - це завжди ризик). Дякую, що не пишете про важкий стан у країні, про дітей, про те, як важко жити... Поважаю таких людей. Дякую! Численних Вам продажів)
dianka1991 25 лют. 17
Чудовий продавець! Товар відповідає фото та опису. Швидка відправка. Дякую! Всього найкращого)
Myza999 25 лют. 17
Виграла спортивну курточку на аукціоні. Продавець швидко відправила лот. Коли отримала була рада, що річ нова, як і було вказано в опису, але на жаль, на спині потім помітила слід (прочерк) від ручки. Стало якось неприємно. Висновки робіть самі.
Malinka03 25 лют. 17
Прекрасний продавець, організатор СП. Майки чудової якості, приємні до тіла, відповідають фото та опису. Дякую! Бажаю Вам численних продажів)
teyka 25 лют. 17
Двоякі враження... Відправка була вчасно, згідно правил аукціону - це добре. Щодо новизни виграного лоту маю сумніви, так як на кофті є блискітки, і в деяких місцях вони витерті, хоча бірка є. Радує, що продавець запропонувала повернути гроші. Якось так... Робіть свої висновки.
elena7979 25 лют. 17
Товар відповідає фото і опису. Швидка відправка. Чесний і оперативний продавець. Рекомендую!
Yuliya85 23 лют. 17
Лот не выкуплен
Kat6ka 23 лют. 17
Ідеальний покупець! Жодних проблем, швидка оплата. Рекомендую до співпраці. Дякую за покупку! Приємного Вам шопінгу)
plamet72 23 лют. 17
Прекрасний покупець! Швидка оплата, жодних проблем. Дякую Вам за покупку! Успішного шопінгу!
Eleonora27 23 лют. 17
Надзвичайно відповідальний та чесний продавець (учасник аукціону)! Ще до відправки мені повідомили, що на товарі є брак. Продавець дуже гідно повела себе в даній ситуації - віддала безкоштовно ту річ, яка була бракована. Тут, на КАШАЛОТІ, це - РІДКІСТЬ. Дякую Вам за людяність. Бажаю успішних продажів)
Ulibka 23 лют. 17
Однозначно рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар новий, якісний, без жодних плям та пошкоджень; відповідає фото та опису. Дякую Вам! Успішних продажів!
Agavushka 23 лют. 17
Дуже позитивний, відповідальний та оперативний продавець! Товар відповідає фото та опису. Рекомендую до співпраці. Дякую!
Olga1985 20 лют. 17
Чудовий продавець! Швидка відправка, все чітко і лаконічно. Товар якісний, відповідає фото та опису. Дякую!
Oksana1 20 лют. 17
Рекомендую до співпраці чесного та оперативного продавця! Товар відповідає фото і опису. Дякую!
Vivla 20 лют. 17
Рекомендую як чесного, відповідального та оперативного продавця. Товар відповідає фото та опису. Дякую за курточку! Бажаю Вам численних продажів!
izmei7 16 лют. 17
Чудовий продавець (учасник аукціону)! Швидка відправка. Рекомендую! Товар відповідає фото і опису. Дякую!
mary1990 16 лют. 17
Чесний та оперативний продавець. З такими людьми завжди приємно співпрацювати. Товар відповідає фото та опису. Дякую! Бажаю Вам численних продажів!
alina_93 16 лют. 17
Рекомендую чудового, відповідального та оперативного продавця! Від нашої співпраці тільки позитивні емоції. Ввічлеве спілкування, вичерпна інформація, відповідність фото та реальності. Дуже вдячна за кросівки. Бажаю Вам численних продажів та чесних покупців!
Romashka_ 16 лют. 17
Рекомендую до співпраці! Товар відповідає фото та опису. Дякую!
ElenaSt 8 лют. 17
Дякую за сорочку! Товар відповідає фото і опису. Рекомендую як ввічливого, чесного та відповідального продавця. Здоров*я Вам та Вашим рідним)
Svetlana33 8 лют. 17
Дякую за чудові джинси! Дуже сподобались! Рекомендую як чесного, ввічливого та оперативного продавця. Тільки позитивні емоції ) Раджу всім до співпраці!
Detinashevse 8 лют. 17
Прекрасний продавець! Відповідальний, ввічливий та оперативний. Тільки позитивні емоції від нашої співпраці. Всього Вам найкращого та успішних продажів)
irena55555 31 січ. 17
Тільки позитивні емоції після нашої співпраці. Чесний, відповідальний та оперативний продавець. Товар відповідає фото і опису. Однозначно рекомендую вісім!
elwis 31 січ. 17
Рекомендую відповідального, чесного та оперативного продавця (учасника аукціону). Товар відповідає опису та фото. Дякую! Численних Вам продажів!
Alenywka 31 січ. 17
Чудовий продавець! Товар відповідає фото і опису. Дякую)
Vicusya 31 січ. 17
Тільки найкращі емоції після нашої співпраці) Ввічливий, відповідальний та оперативний продавець (учасник аукціону). Раджу всім до співпраці. Дякую за подаруночок!
cvyat 31 січ. 17
Рекомендую як чудового продавця (учасника аукціону). Дякую за білизну! Товар відповідає фото і описанню.
denii 31 січ. 17
Рекомендую чудового продавця (учасника аукціону). Дякую за відповідальність та оперативність. Співпрацею цілком задоволена)
ellka 31 січ. 17
Однозначно рекомендую як відповідального та оперативного покупця. Все дуже швидко, лаконічно, без зайвих запитань. Дякую за покупку! Носіть із задоволенням! Буду рада подальшій співпраці) ДЯКУЮ!
Mariamail 29 січ. 17
Рекомендую як відповідального, чесного та оперативного продавця (учасника аукціону). Товар відповідає фото та описанню. Дякую дуже за подаруночок, дуже приємно) Всього Вам найкращого та численних продажів!
natnik 27 січ. 17
Однозначно рекомендую як чесного, приємного та оперативного продавця (учасника аукціону). Дякую величезне за брюки. Якість на 5+. Співпрацею дуже задоволена. Численних Вам продажів!
for_oksanka 27 січ. 17
Дякую за гарно організоване та швидко зібране замовлення (СП). Рекомендую як чесного, ввічливого та приємного продавця. Всього найкращого та численних продажів!
olesi4ka777 27 січ. 17
Приємний, оперативний та чесний продавець (учасник аукціону). Товар відповідає опису та фото. Раджу всім до співпраці! Дякую за подаруночок) Численних Вам продажів!
Natka2804 27 січ. 17
Чесний, оперативний і відповідальний продавець (учасник аукціону). Товар відповідає опису і фото. Дякую! Раджу всім до співпраці!
Arina93 27 січ. 17
Дякую за кофтинку! Опис і фото відповідають дійсності. Рекомендую до співпраці)
lola198 25 січ. 17
Прекрасний продавець (учасник аукціону)! Ввічливий, відповідальний, оперативний. Дякую за прекрасні кружечки! Успіхів Вам і процвітання у бізнесі!
mimosa 23 січ. 17
Рекомендую як чесного і оперативного продавця (учасника аукціону). Отриманим товаром задоволена. Дякую! Численних Вам продажів!
olyana 23 січ. 17
Дякую за костюмчик! Повністю відповідає опису і фото. Рекомендую як відповідального і чесного продавця (учасника аукціону). Успіхів Вам і успішних продажів!
Katerin 23 січ. 17
Всім рекомендую Таню як відповідального, оперативного та чесного продавця (учасника аукціону). Дякую, за гарну роботу. Процвітання Вам і успішних продажів!
Tanya40034 23 січ. 17
Чесний і ввічливий продавець (учасник аукціону). Оперативна відправка. Отриманою футболкою задоволена. Дякую! Численних Вам продажів!
lenoska 23 січ. 17
Дякую за футболку! Дуже приємно було отримати маленький подаруночок) Анастасія - відповідальний і чесний продавець (учасник аукціону). Всім раджу до співпраці!
Anastasiya_ 23 січ. 17
Однозначно рекомендую як відповідального і чесного учасника аукціону (покупця). Швидка оплата. Жодних проблем. Все чітко і зрозуміло. З такими покупцями завжди приємно співпрацювати. Дякую за покупку! Нехай у Вашому житті буде багато приємних нагод для "виходу у світ" у новенькій сукні)
Shavani 20 січ. 17
Рекомендую Антоніну як чесного, порядного та оперативного продавця, учасника аукціону. Якістю білизни дуже задоволена. Дякую! Успішних Вам продажів та численних покупців!
AntoninaGavrish 19 січ. 17