Відгуки Natka12 , стор.4

позитивних - 194 негативних - 0

Рекомендую до співпраці чесного, відповідального, оперативного продавця аукціону! Щиро вдячна Вам за чудову курточку! Успіхів Вам та хорошого настрою!
MALINKA 27 лист. 17
Рекомендую до співпраці хорошого, чесного, відповідального продавця аукціону! Щиро дякую за якісний товар, покупкою задоволена) Успіхів Вам у продажах та гарного настрою завжди!
Viktoriya2016 27 лист. 17
Рекомендую всім до співпраці чудового продавця! Чесна, порядна, відповідальна людина) Щиро дякую Вам за якісні черевички!!!Щастя, міцного здоров'я, миру, достатку, успіхів Вам та Вашій родині!
kashtanochka 27 лист. 17
Рекомендую до співпраці! Хороший, чесний,відповідальний продавець!Покупкою задоволена, дякую Вам) Успішних Вам продажів!
Lesya1996 26 лист. 17
Доброзичлива, порядна,щира, уважна, надійна, дуже хороша людина!!!! Швидка відправка замовлення, добросовісно коментує якість запропонованого товару))) Бажаю всього самого найкращого Вам та Вашій родині, сімейного щастя, благополуччя, фінансового достатку, міцного здоров'я,здійснення мрій!!!!!Рекомендую всім до співпраці!!!Дякую Вам за якісне взуття!
Natanata3222 16 лист. 17
Рекомендую чесного оперативного продавця! Покупкою задоволена, дякую за якісний товар)Успіхів Вам у продажах!
Vikoosya 14 лист. 17
Рекомендую чесного, оперативного, хорошого продавця аукціону! Дякую за якісний товар, покупкою задоволена))) Бажаю Вам успішних продажів, вдячних покупців та гарного настрою!
Ya_Nata 14 лист. 17
Рекомендую!!! Відповідальний та чесний продавець аукціону) Покупкою дуже задоволена, товар якісний, повністю відповідає опису)Дуже дякую!Нехай Вам щастить у продажах і чудового настрою завжди!
Natali22 12 лист. 17
Рекомендую чесного, хорошого,приємного у спілкуванні продавця аукціону! Покупкою задоволена, дякую! Гарного Вам настрою, вдалих продажів)
Lelja89 11 лист. 17
Рекомендую чесного, відповідального, оперативного продавця аукціону!Покупкою задоволена, товар якісний, відповідає опису.Дякую!!! Гарного Вам настрою, успішних продажів)
IGOR1975 11 лист. 17
РЕКОМЕНДУЮ чудового, оперативного, чесного, відповідального, приємного у спілкуванні продавця аукціону!! Посилкою задоволена,товар відповідає опису, дякую)))Успішних Вам продажів та хороших покупців!
Natanata3222 4 лист. 17
Рекомендую чудового чесного продавця аукціону!!! Покупкою задоволена!! Щиро Вам дякую)Вдалих Вам продажів та хороших покупців!
jyls088 4 лист. 17
Рекомендую оперативного чесного продавця аукціону! Покупкою задоволена)))Дякую!!! Вдалих продажів Вам та хороших покупців!
Fionaf 4 лист. 17
Рекомендую! Чудовий оперативний продавець. Покупкою задоволена, дякую))) Хороших покупців Вам та вдалих продажів!!!
TANYA86M 4 лист. 17
Рекомендую чесного, порядного, відповідального продавця аукціону!!!!!!
Покупкою задоволена))) Дякую)))) Успіхів Вам у продажах та покупках!!!!
Galka 21 черв. 17
МОЇ НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ!!!!!!
Позитивний, приємний у спілкуванні, відповідальний, чесний та просто чудовий продавець!!!! Щиро вдячна Вам, покупкою задоволена))))) Успіхів Вам у продажах та покупках, побільше порядних покупців)))))
digtiarenko 21 черв. 17
Мої найкращі рекомендації!!! Чудовий, привітний,чесний продавець!!!!!Покупками задоволена)))Дякую))) Успіхів Вам у продажах!!!!!!!
Romania79 21 черв. 17
МОї НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЧУДОВОМУ, ЧЕСНОМУ, ВІДПОВІДАЛЬНОМУ, ПОРЯДНОМУ, ПРИЄМНОМУ У СПІЛКУВАННІ ПРОДАВЦЮ АУКЦІОНУ!!! Щиро дякую Вам!!! Босоніжки супер))))))Успішних Вам продажів, вдячних покупців та всього самого найкращого!!!!!!!!!
olechka_vinnichenko 11 черв. 17
Мої найкращі рекомендації чесному, відповідальному продавцю аукціону!!!Щиро дякую за чудову сумочку)))Успіхів Вам і всього самого найкращого!!!!!!!
yuluna 9 черв. 17
Мої найкращі рекомендації чесному, відповідальному, добросовісному продавцю!!!Щиро дякую за чудові, хорошої якості головні убори))) Нехай Вам щастить у продажах та побільше вдячних покупців)))
Solnishko777 9 черв. 17
Рекомендую чесного, порядного, відповідального продавця аукціону!!!!Щиро вдячна за сумочку, покупкою дуже задоволена)))Успішних Вам продажів та побільше вдячних покупців!!!
vikin 1 черв. 17
Рекомендую приємного у спілкуванні, порядного, відповідального продавця аукціону!!!Покупкою задоволена))))Успіхів Вам у продажах та побільше покупців!
Lisichka23 1 черв. 17
РЕКОМЕНДУЮ чесного, відповідального, порядного продавця!!!!! Джинси просто супер!!!! Щиро Вам вдячна))) Побільше Вам успішних продажів та порядних покупців))))
Nadia1909 26 трав. 17
Рекомендую порядного, відповідального продавця аукціону!!! Товар повністю відповідає опису. Покупкою задоволена))Дякую))) Успіхів Вам!
darkira 21 трав. 17
Рекомендую відповідального, чесного продавця аукціону!Дуже задоволена покупкою))) Успіхів Вам у продажах!!!!!
Tatyan_aa 21 трав. 17
Рекомендую чесного, відповідального продавця аукціону))) Дякую Вам! Успішних продажів та вдячних покупців!!!
NAKRYYKO 21 трав. 17
Рекомендую порядного, чесного продавця!!! Дуже дякую за босоніжки! Успіхів Вам у продажах!
tata22 21 трав. 17
Приємний у спілкуванні, чесний та відповідальний продавець))) Дякую Вам))))) Від співпраці тільки позитивні емоції) Успіхів Вам!!!
ollaa887 21 трав. 17
Рекомендую чесного, порядного, відповідального, позитивного продавця!!!!!Щиро вдячна Вам за мишку, запакували надійно))) Успішних Вам продажів і побільше відповідальних, вдячних покупців)!!!!
Dominika 4 трав. 17
Рекомендую чесного, порядного продавця))) Дякую за окуляри)) покупкою задоволена))Успішних Вам продажів!!!
Masik6262 4 трав. 17
МОЇ НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЧУДОВОМУ ПРОДАВЦЮ!!!!Щиро вдячна Вам)))Приємно мати справу з чесним та відповідальним продавцем!!!
Inna_w 4 трав. 17
Рекомендую чесного, відповідального, порядного продавця!Велике спасибі за ваги))Успішних Вам продажів та побільше вдячних покупців)))
planeta 4 трав. 17
Мої найкращі рекомендації порядному, чесному, відповідальному продавцю))) Дуже дякую за якісні туфлі!!! Успішних Вам продажів і побільше вдячних покупців))))
dreams 4 трав. 17
Рекомендую порядного, відповідального, оперативного, чесного продавця. Щиро вдячна за монопод!!! Успішних Вам продажів))))
klepka 4 трав. 17
РЕКОМЕНДУЮ чесного, відповідального, порядного, приємного у спілкуванні продавця))) Успішних Вам продажів та вдячних покупців!!!!!
whj2d 6 квіт. 17
Рекомендую чесного та відповідального продавця!!! Дуже Вам вдячна за чудові босоніжки, моя дитина дуже задоволена)))Успішних Вам продажів та вдячних покупців))))
SP_Angela 4 квіт. 17
Рекомендую як відповідального, чесного, порядного продавця!!! Дуже дякую за чудові та якісні мокасини)))Успішних Вам продажів та вдячних покупців))))
Dumaksum 4 квіт. 17
РЕКОМЕНДУЮ як відповідального, чесного, порядного продавця!!!Дякую Вам за чудові та якісні туфлі)))Успішних Вам продажів та вдячних покупців!!!
MadamGlamur 4 квіт. 17
РЕКОМЕНДУЮ як відповідального ,чесного, порядного, приємного у спілкуванні продавця)))Успішних Вам продажів та вдячних покупців!!
MandarinkaJa 4 квіт. 17
РЕКОМЕНДУЮ чесного, відповідального продавця!!! Успіхів Вам)))
Margo20052015 4 квіт. 17
РЕКОМЕНДУЮ як чесного, порядного, відповідального,доброзичливого продавця!!!Дякую Вам за якісний товар))Успішних Вам продажів та вдячних покупців)))
Aljonochka 4 квіт. 17
Рекомендую як відповідального, чесного, порядного, приємного у спілкуванні продавця!!! Дуже Вам дякую за чудові окуляри)) Успіхів Вам у продажах та вдячних покупців!!!
Krohalka 4 квіт. 17
Рекомендую як чесного, відповідального продавця! Дякую)) Товар якісний) Успішних Вам продажів)))
Enni29 4 квіт. 17
Приємний у спілкуванні, відповідальний, чесний, порядний продавець!!! РЕКОМЕНДУЮ!!Успішних Вам продажів та вдячних покупців)))
Inna_w 4 квіт. 17