Відгуки Natka12 , стор.3

позитивних - 194 негативних - 0

Мої найкращі рекомендації прекрасному, порядному, чесному, відповідальному продавцю і просто хорошій людині!!! Дуже дякую Вам! Приємно було у Вас купувати) Нехай Вам щастить у всіх Ваших справах! Здоров'я, щастя, достатку, благополуччя Вам та Вашій родині!
ira1711197817 29 квіт. 19
Рекомендую усім до співпраці хорошого продавця! Щиро дякую Вам за чудові босоніжки!Взуття повністю відповідає опису лоту, якісне. Відправка оперативна!Бажаю успішних продажів!!!
kapitoska 24 квіт. 19
Мої найкращі рекомендації порядному, чесному продавцю! Щиро дякую за дуже класні якісні туфлі! Все відповідає опису, відправка оперативна) Бажаю успішних продажів та покупок! Всього Вам тільки найкращого!
topshop2016 14 квіт. 19
Чудовий,чесний продавець! Туфлі підійшли, відповідають опису лоту. Дуже дякую!
Lulu1511 14 квіт. 19
Рекомендую усім до співпраці хорошого продавця! Відправка оперативна, туфлі відповідають опису) Дякую Вам!
OBond 14 квіт. 19
Чесний, порядний продавець! Блузка повністю відповідає опису, хорошої якості. Швидка відправка) Дуже Вам вдячна!
cocos 14 квіт. 19
Рекомендую усім до співпраці хорошого продавця! Відправка оперативна, черевички якісні, відповідають опису лоту. Дуже дякую! Успішних Вам продажів та покупок!
irindo 4 квіт. 19
Дуже хороший чесний продавець!Блузка супер!Опис товару повністю відповідає дійсності)Швидка відправка)
Дуже дякую! Нехай Вам щастить у всіх Ваших справах!!!
Katya70 25 бер. 19
Рекомендую всім відповідального, чесного,порядного продавця! Щиро дякую за чудові якісні туфельки!Успішних Вам продажів та вдячних покупців!!!
Vikkulichka 27 лют. 19
Щиро дякую за хороші якісні рушнички! Покупкою задоволена! Рекомендую всім порядного та відповідального продавця!
Бажаю Вам успішних продажів та всього самого найкращого!!!
Natalochka_10 27 лют. 19
Щиро дякую за якісний красивий гольфик!Підійшов)Продавець приємний у спілкуванні,чесний та відповідальний.Рекомендую всім!
Lera878 20 лют. 19
Рекомендую всім до співпраці чесного,відповідального,порядного продавця!Дуже дякую за чудові шарфики і за швидку відправку!Успіхів Вам у продажах та покупках!!!Всього Вам найкращого!
yllianka 22 лист. 18
Продавець просто супер!!!!!!!!!!!!Приємно купувати у Вас!!!!Якісний товар за помірну ціну!Дуже дякую!Всього Вам найкращого!!!
Ole1Ole 15 серп. 18
Рекомендую хорошого продавця!Відправка оперативна, все надійно запаковано)Дякую)
Tanya_Tanya77 5 серп. 18
Рекомендую до співпраці чудового продавця аукціону!Дякую Вам за хороші босоніжки,які повністю відповідають опису,розмір підійшов!Бажаю Вам успіхів у продажах та покупках!
dreams 29 трав. 18
Хороший,чесний продавець!Рекомендую всім до співпраці!Сумочка класна!Дякую!Успішних Вам продажів та покупок!
Roksolana2008 29 трав. 18
Чудовий,порядний,чесний продавець!Рекомендую до співпраці!Босоніжки підійшли,якісні,відповідають опису,відправка оперативна!Дякую Вам!Успішних Вам продажів та вдалих покупок!
krasiva 29 трав. 18
Дуже дякую за класні балетки!Підійшли!Взуття якісне,відповідає опису)Рекомендую до співпраці чесного,порядного продавця!!!Успіхів Вам!
Galka 29 трав. 18
Мої найкращі рекомендації чесному,порядному,відповідальному,доброму продавцю!!!Покупкою задоволена!Босоніжки якісні,повністю відповідають опису лоту.Оперативна відправка.
Успішних Вам продажів та покупок,завжди гарного настрою)
ValEva 16 трав. 18
Хороший,порядний продавець!Рекомендую всім до співпраці!Відправка оперативна!Дякую за чудове плаття!Бажаю Вам вдалих продажів та покупок,всього самого найкращого!!!
mather 10 трав. 18
Мої найкращі рекомендації чудовому,доброзичливому,порядному,відповідальному продавцю аукціону!!!Щиро дякую Вам за прекрасні якісні шкіряні туфлі!Відправка оперативна,все надійно запаковано.Бажаю Вам міцного здоров'я,благополуччя,достатку, успішних продажів та хороших покупців!
Ya_Nika 3 трав. 18
Чесний,відповідальний,доброзичливий продавець аукціону!Дякую за чудові шкіряні босоніжки!Відправка оперативна.Успішних Вам продажів та завжди гарного настрою!
Viva_viktoria 3 трав. 18
Мої найкращі рекомендації чудовому,порядному,доброзичливому продавцю аукціону!Щиро дякую Вам за мою улюблену туш!!!Відправка оперативна!Вдалих Вам продажів,хороших покупців та всього самого найкращого!
Ole1Ole 3 трав. 18
Рекомендую всім хорошого продавця!Сумочка чудова,повністю відповідає опису!Відправка оперативна.Дякую!!!Успіхів Вам у всьому,вдалих продажів!
Galina_gar 3 трав. 18
Дуже хороший продавець!!!Покупкою задоволена,все оперативно!Дякую!!!Успішних Вам продажів!
sveta2530 26 квіт. 18
Мої найкращі рекомендації чудовому,добросовісному,чесному продавцю!!!
Покупкою задоволена,товар якісний,повністю відповідає опису лоту) Відправка оперативна)ДЯКУЮ)))
Успіхів Вам у продажах та всього самого найкращого!!!!
vfjgdtxx2502 4 квіт. 18
Відповідальний,чесний,порядний продавець аукціону!!!Оперативна відправка)Босоніжки просто чудові,якісні,повністю відповідають опису лоту)))Дякую Вам!!!!
Бажаю Вам успішних продажів та покупок!!!
kamal 29 бер. 18
Рекомендую всім до співпраці хорошого,чесного продавця!!!Товар якісний,повністю відповідає опису лоту.ДЯКУЮ!!
Бажаю Вам успішних продажів та покупок!
polyasik2012 29 бер. 18
Рекомендую всім до співпраці!Хороший,чесний,відповідальний продавець!Товар відповідає опису.
Бажаю успішних продажів та покупок!!!
Sasha9602 29 бер. 18
МОЇ НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ !!!Хороший,відповідальний,чесний продавець!!!Відправка оперативна,сумка якісна,відповідає опису на всі 100%.ДУЖЕ ДЯКУЮ ВАМ!!!!Бажаю Вам чудового настрою,успішних продажів і покупок та всього самого найкращого!!!!
flouwer 29 бер. 18
РЕКОМЕНДУЮ всім чудового,порядного,відповідального,приємного у спілкуванні продавця!!!Покупкою задоволена,гольфики якісні,повністю відповідають опису лоту)))Дякую))Успіхів Вам у продажах та вдячних покупців!!
SonaMay 21 бер. 18
Рекомендую всім хорошого,порядного,відповідального продавця аукціону!!!Відправка оперативна.Дякую,покупкою задоволена)Успішних Вам продажів!
Ruslan529 21 бер. 18
Мої найкращі рекомендації чесному та відповідальному продавцю!!!Відправка оперативна.Покупкою задоволена,дякую за якісне взуття,яке повністю відповідає опису лоту.Успіхів Вам і всього найкращого!
Ronni 21 бер. 18
Дуже хороший,позитивний,порядний,оперативний продавець!!!Покупкою задоволена,щиро дякую Вам!
Рекомендую всім до співпраці!Бажаю успішних продажів!
Meeri 15 бер. 18
РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ ДО СПІВПРАЦІ!!!
Дуже приємно співпрацювати з таким хорошим,доброзичливим,порядним,чесним,відповідальним,оперативним продавцем,як Ви!!!Щиро дякую Вам,посилкою задоволена,все повністю відповідає опису лоту)Нехай Вам щастить!Успіхів у продажах та покупках!
Pipo4ka 10 бер. 18
Рекомендую хорошого продавця!Товар якісний,відповідає опису,відправка оперативна)Покупкою задоволена!ДЯКУЮ!
Успішних продажів!!!
elena1024 6 бер. 18
Мої найкращі рекомендації чудовому продавцю!!!Приємно співпрацювати з порядною,ввічливою та відповідальною людиною!Взуття хорошої якості,повністю відповідає опису та надійно запаковане)))Відправка завжди оперативна!ДЯКУЮ!!!Покупкою задоволена!
IGOR1975 6 бер. 18
Чудовий,оперативний,чесний,відповідальний продавець аукціону!Рекомендую до співпраці!Гольфик підійшов,дуже класний,якісний,відповідає опису)Дякую,покупкою задоволена!Успішних продажів та покупок!
Pchjolka_ 25 лют. 18
Хороший,оперативний,порядний продавець!!Черевички якісні,підійшли,дякую!Рекомендую до співпраці!Успішних Вам продажів та покупок!
SPania 25 лют. 18
Чудовий,оперативний,чесний продавець!!!Рекомендую всім до співпраці!Кофточка дуже класна,розмір підійшов,дякую!!!Успішних Вам продажів та покупок)
Nastya_24 25 лют. 18
Хороший,оперативний продавець!Рекомендую до співпраці!Дякую за чудові тапочки)Успішних продажів!!!
Myusya 25 лют. 18
Рекомендую до співпраці добросовісного,чесного,оперативного,хорошого продавця!Покупкою задоволена,щиро дякую Вам!Порядних покупців Вам,чудового настрою та всього найкращого!!!
Marmeladochka 2 лют. 18
Рекомендую до співпраці!Чесний,відповідальний,оперативний продавець!Покупкою задоволена!Дякую!Успішних продажів та вдячних покупців!
sveta2530 2 лют. 18
Рекомендую всім до співпраці чесного,відповідального продавця!Покупкою задоволена,товар надійно запакований та повністю відповідає опису.Щиро дякую!Успіхів Вам!!!
Julia82 30 січ. 18
Рекомендую до співпраці! Хороший, чесний, оперативний та відповідальний продавець!Дякую за чудовий годинник)))Бажаю Вам успіхів!!
Krasna 11 груд. 17
Рекомендую до співпраці порядного, чесного, відповідального, оперативного продавця аукціону!!! Щиро дякую Вам за прекрасні якісні чобітки! Моя дитина просто в захваті від них! Бажаю щастя, міцного здоров'я, достатку, миру Вам та Вашій родині! Успішних продажів Вам та вдалих покупок!
nyta1980 27 лист. 17
Ркомендую до співпраці хорошого продавця аукціону! Чесна, відповідальна, порядна людина! Покупкою задоволена, товар відповідає опису. Бажаю Вам чудового настрою, вдалих продажів та покупок!
lika879 27 лист. 17
Дуже хороший, порядний продавець!!! Рекомендую всім до співпраці! Продавець чітко та добросовісно надає опис виставлених лотів.Щиро дякую Вам за якісні чобітки, ношу із задоволенням!!Успіхів Вам!
IGOR1975 27 лист. 17
Рекомендую хорошого, оперативного продавця аукціону! Покупкою задоволена, дякую) Бажаю Вам успішних продажів та вдалих покупок!
Sofi_Kvit 27 лист. 17
Рекомендую всім до співпраці чесного, відповідального, оперативного продавця аукціону!Щиро дякую за якісний товар, ношу із задоволенням) Вдалих Вам продажів та вдячних покупців!
Rodos 27 лист. 17