Відгуки Nadzieja позитивні, стор.3

позитивних - 356 негативних - 1

Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону!
VitaTori 3 бер. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Плаття і купальники в ідеальному стані. Ще кращі, ніж на фото. Донечці все сподобалось. Дуже дякуємо!
VitaTori 3 бер. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Кофта дуже сподобалась. Все, як на фото і в оголошенні. Дуже дякую!!!
Ssa0602 3 бер. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Вельвети набагато кращі, ніж на фото. В ідеальному стані. Синові сподобались))) Дуже дякуємо!
Nat688 3 бер. 19
Рекомендую порядного продавця!!! Виграла на аукціоні декілька речей. Дуже дякую!
Polina198 3 бер. 19
Рекомендую порядного і чесного продавця! Черевички в ідеальному стані. М'яка шкіра, гнучка підошва, жодних недоліків. Окремо вдячна за хорошу упаковку)))) Величезне дякую!!!
Eva_stock 3 бер. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Дуже якісні штани, швидка відправка. Дякую!
Kattrine 17 лют. 19
Найкращі рекомендації і як порядного продавця, і як хорошої людини! Окрім виграного лоту купила ще багато речей для доні. Все в гарному стані. Дуже задоволена. Дуже вдячна! Всього найкращого!
Ksenija1973 17 лют. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Всі речі як на фото і в оголошенні. Дуже вдячні!
Emily8 17 лют. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Дуже класна шапочка))) Донечці дуже сподобалась! Все як на фото і в оголошенні. Дуже дякуємо!
iq0805 16 лют. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Комбінезон супер, все як на фото і в оголошенні! Швидка відправка і добра упаковка! Дуже дякую!
Alina55 16 лют. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Комбінезон сподобався, все як на фото і в оголошенні. Дуже дякуємо!
Lisko1919 16 лют. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Парка дуже класна. Дуже сподобалась. Ввічливий продавець. Дякуємо!
polyaru 14 лют. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Дуже приємно, коли отримана річ в посилці перевершує сподівання))) Курточка в ідеальному стані, яскраві кольори. Все, як на фото і в оголошенні, і без фотошопу)))) Дуже дякую!!! Успішних Вам продажів і покупок))
Innayashchuk 14 лют. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Фліска просто шикарна)))) М'яка, тепла, якісна, все, як на фото і в оголошенні! Добра упаковка і швидка відправка! Дуже Вам вдячна))))))
Annet1988 14 лют. 19
Тільки найкращі рекомендації! Все в ідеальному стані, хороша упаковка, швидка відправка. Продавець - приємна в спілкуванні людина. Дуже вдячна!!!!
V_i_k_t_o_r_y 14 лют. 19
Рекомендую порядного продавця аукціону! Виграні лоти - дощовик для сина і плаття-сорочка для мене - в ідеальному стані, все, як на фото і в оголошенні. Ми дуже задоволені))) Продавець - приємна в спілкуванні людина! Дуже вдячна! Успішних Вам продажів і покупок)))
V_i_k_t_o_r_y 14 лют. 19
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону! Купальник новий, дуже якісний. Дуже сподобався! Дякую величезне))
anastationa 24 січ. 19
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону! Придбала плавки і декілька колгот. Все якісне, хороший пошив. Дуже вдячна!
tane4ka127 24 січ. 19
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону! Купальник дуже сподобався доні. Дякуємо!
Yana2703 24 січ. 19
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону! Жилетка просто супер))) Донечка дуже задоволена! Якісна, зручна, хороший пошив. Дуже вдячні!
Inna81 24 січ. 19
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Рукавички і бодік. Сліп для синочка дуже сподобався. Дуже вдячна!
Mamochkatema 16 груд. 18
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Лялічка і будиночок для неї дуже сподобались. Дуже вдячна!
magazin_shop 16 груд. 18
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Штани для синочка дуже сподобались. Дуже вдячна!
Lilya 16 груд. 18
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Комплект плаття і болеро дуже сподобались. Дуже хороша якість і пошиття. Дуже вдячна!
Kirachkamoja 16 груд. 18
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Книжечки і розмальовки дуже сподобались. Хороша упаковка. Дуже вдячна!
marina_marina 16 груд. 18
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Шарфи (а їх 4 штуки) дуже сподобались. Дуже вдячна!
jolanta 16 груд. 18
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону!!!
Natallija 16 груд. 18
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Книжечки дуже сподобались. Дуже вдячна!
Natallija 16 груд. 18
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Сліп просто супер. Дуже вдячна!
Pail02 16 груд. 18
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону!!!!
Sawka 16 груд. 18
Рекомендую порядного і чесного продавця аукціону! Все, як на фото і в оголошенні. Швидка відправка. Рукавички і бодік дуже сподобались. Дуже вдячна!
Sawka 16 груд. 18
Рекомендую відповідального і порядного продавця аукціону! Флісовий костюмчик просто супер! Донечка дуже задоволена. Велике дякую!!!
kama1978 28 лист. 18
Рекомендую відповідального і порядного продавця аукціону! Вишиванка просто супер)))
Mihailuk 28 лист. 18
Рекомендую чесного і дуже порядного організатора СП! Дуже відповідальна людина. Легко вирішуються будь-які складнощі. Швидка робота. Все на найвищому рівні. Демар Доггі - просто супер! Синочку дуже сподобалися))) Дуже вдячні!
Anzhela2 21 лист. 18
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону!
.../\_¸_/\
..(=•_•= )
...ღ♥*♥ღ.•*
(¯`•\|/•´¯)♥
Ksenija1973 21 лист. 18
Рекомендую чесного продавця аукціону! Виграла два лоти - лосіни і колготи. Все, як на фото і в оголошенні. Донечці все сподобалось)) Окремо вдячна за швидку відправку! Успішних Вам продажів та покупок! Дуже вдячні!
Ksenija1973 21 лист. 18
Рекомендую чесного продавця аукціону! Все як на фото і в оголошенні. Светр просто шикарний. Теплий, дуже гарний. Донечці сподобався))) Дуже вдячні!!!
Mamochkatema 21 лист. 18
Рекомендую організатора СП! Все дуже швидко, оперативно))) Дякую за допомогу при виборі шапочки і шарфа. Розміри дитячих шапочок трошки великомірять, буде на виріст. Але все якісне, дуже м'яке і тепле)) Малюку сподобалось))
Oleanderr 29 жовт. 18
Рекомендую продавця аукціону! Удачних Вам продажів і покупок!
MalinaYa 14 жовт. 18
Рекомендую відповідального і порядного продавця аукціону! Все як на фото і в оголошенні. Дитячі светрики дуже класні. Дуже вдячна!
MalinaYa 14 жовт. 18
Рекомендую відповідального і порядного продавця аукціону! Все як на фото і в оголошенні. Кофта дуже сподобалась. Тупла і зручна. Дуже вдячна!
boutique 14 жовт. 18
Рекомендую відповідального і порядного продавця аукціону! Все як на фото і в оголошенні. Шарф просто супер)))) Дуже вдячна!
krassotka 14 жовт. 18
Рекомендую відповідального і чесного продавця аукціону! Окрім виграного сліпу, я купила ще один, чим дуже задоволена))) Донечці сподобалися, а це головне))) Все, як на фото і в оголошенні. Дуже вдячні!
Alina79 12 жовт. 18
Рекомендую відповідального і порядного продавця аукціону!
ஜ۩۞۩ஜ....ஜ۩۞۩ஜ....ஜ۩۞۩ஜ
Zhe4kina 18 вер. 18
Рекомендую відповідального і чесного продавця аукціону. Виграла два лоти - штани і рукавички. Все в гарному стані, так, як і вказано в оголошенні і на фото. Дуже сподобалось. Дуже вдячна!
Zhe4kina 18 вер. 18
Рекомендую відповідального і чесного продавця аукціону. Костюмчик відповідає тому, що на фото. Все сподобалось. Дуже дякую!
hundreadgoods 18 вер. 18
Рекомендую відповідального та порядного продавця аукціону! Тапочки просто чудові. Зручні, симпатичні. Дуже дякуємо ))))))
tereshkova 13 вер. 18
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону! Толстовка дуже гарна, якісна і тепла. Ще купила спортивний костюм, то дуже задоволена))) Дякую!
Sofia_m 31 серп. 18
Рекомендую відповідального та порядного продавця аукціону! Красовочки просто супер. Легенькі, зручні інструменти дуже гарні. Донечці дуже сподобалися. Дуже дякуємо
Staniii 28 серп. 18