Відгуки Lana55555555 , стор.6

позитивних - 327 негативних - 4

мої любі Гості найщиріші і найкращі! Рекомендую!
Ksenashok 29 жовт. 20
угода пройшла швидко і чесно! Рекомендую від душі!
Ksenashok 29 жовт. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно приємну людину! Заходьте ще до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову!
Ksenashok 29 жовт. 20
Дякую за участь в моїх лотах!Рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! хай буде в радість і задоволення! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Заходьте ще до моєї крамнички!
jarova 28 жовт. 20
Відповідь покупця
дякую
28 жовт., 2020
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Угода пройшла швидко і чесно! Тільки позитив після угоди! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Заходьте ще до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову!
n23042010 28 жовт. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону! Угода пройшла швидко і чесно, дякую за активну участь в моїх лотах. Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Заходьте ще до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову!
aniriya 28 жовт. 20
Однозначно рекомендую, швидко і порядно! Мої Гості найщиріші і найкращі! Дякую Вам за покупку! Заходьте ще, буду рада бачити Вас знову!
JULIAS 27 жовт. 20
ще і ще раз рекомендую! Бажаю Вам хороших продаж і покупок!
JULIAS 27 жовт. 20
Рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину, угода пройшла швидко і чесно, дякую за активну участь в моїх лотах, за покупки, хай буде в радість і задоволення!
JULIAS 27 жовт. 20
Рекомендації щодо співпраці, все швидко і чесно, дякую за покупку, заходьте ще не раз до моєї крамнички.
olga0 27 жовт. 20
Рекомендації щодо співпраці. Все пройшло швидко і чесно, дякую за активну участь в моїх лотах. Заходьте ще до моєї крамнички!
dbjkf2292 27 жовт. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Угода пройшла швидко і чесно! Хай буде в радість і задоволення! Заходьте ще до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову!
dbjkf2292 26 жовт. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону! Угода пройшла швидко і чесно! Дякую, буду рада бачити Вас знову!
Natawa 23 жовт. 20
Хочу від душі подякувати неймовірно позитивній людині, покупець легкий і швидкий в спілкуванні і в справі! Рекомендую чудового учасника аукціону! Завжди буду рада бачити Вас знову! Хай буде в радість і задоволення!
Nepokorennaia 21 жовт. 20
Рекомендую з приємністю чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Угода пройшла швидко і чесно! Дякую за покупку, заходьте ще не раз до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Хай буде ЩАСТЯ в Вашому домі!
mh0984 20 жовт. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Після спілкування залишились тільки приємні враження ! Завжди Вам рада! Хай буде щаслива Ваша сім'я і Родина!
Lilliya11 20 жовт. 20
Ще раз рекомендую однозначно чудового покупця! Мої Гості найщиріші і найкращі! Дякую Вам за покупку! Завжди буду рада бачити Вас !
KaplunTanya 20 жовт. 20
Рекомендую ще і ще раз! Хай буде щаслива Ваша сім'я і Родина!
KaplunTanya 20 жовт. 20
Щиро рекомендую всім таких покупців! Дякую,що не пройшли повз мене, і буду рада бачити Вас знову !
KaplunTanya 20 жовт. 20
З приємністю рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Дякую Вам за Вашу активність в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! І нехай в житті все буде добре!
KaplunTanya 20 жовт. 20
Відповідь покупця
Дуже вдячна за щирість продавцеві!!! Найкращі побажання!
20 жовт., 2020
Дякую, що були моїм Гостем! Рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Заходьте ще до моєї крамнички!
Rinamin 20 жовт. 20
Дякую моїм Гостям, Ви найкращі! Рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Заходьте ще до моєї крамнички! Буду рада бачити Вас знову!
Sonataya 20 жовт. 20
Рекомендую приємного учасника аукціону! Угода пройшла швидко і чесно. ДЯКУЮ. Заходьте ще до моєї крамнички.
taina 18 жовт. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок!
Valentinka14 18 жовт. 20
однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Заходьте ще до моєї крамнички!
lio8lia 18 жовт. 20
Мій улюблений Гість, дякую Вам! Бажаю всім таких покупців! Від угоди залишились тільки приємні спогади! Надіюсь що скоро зустрінемось в моїй крамничці! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Хай буде ЩАСТЯ!
svetik_spv 18 жовт. 20
З великим задоволенням рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну і хорошу людину! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Заходьте ще до моєї крамнички! Вам теж гарних продаж і покупок! Нехай все удається!
Rozochka1217 18 жовт. 20
Дуже швидка і приємна угода! Тільки позитив після співпраці! Заходьте ще до моєї крамнички! Хай буде в радість!
Annttouannetta 18 жовт. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Мені дуже приємно було мати справу з Вами! Дякую за участь в моїх лотах, саму активну! Заходьте ще до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову! Дякую за покупки, хай будуть в радість і задоволення! Мої Гості найщиріші і найкращі!
Lilliya11 18 жовт. 20
ДЯКУЮ, що не пройшли повз мене! Рекомендую чудового учасника! Нехай буде в радість і задоволення!
nazar 16 жовт. 20
Мої Гості найщиріші і найкращі! Рекомендую чудового учасника! Дякую Вам за Вашу активність в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Після спілкування залишились тільки приємні враження! Заходьте ще до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову!
nazar 16 жовт. 20
Рекомендую приємного учасника аукціону! Швидко і чесно! Дякую Вам, що були моїм Гостем. Заходьте ще до моєї крамнички! Буду рада бачити Вас знову! Бажаю Вам хороших продаж і покупок!
Rusichka24 16 жовт. 20
і знову з приємністю рекомендую чудового учасника аукціону! Нехай життя буде щасливим!
NINik 16 жовт. 20
Рекомендую чудового учасника аукціону! Швидка реакція по ходу справи. Дякую, що були моїм Гостем. Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Буду рада бачити Вас знову!
NINik 16 жовт. 20
Чудовий,приємний,милий Гість моєї крамнички. Після закінчення справи тільки позитивні емоції. Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Заходьте ще, буду рада бачити Вас знову! Нехай покупка буде в радість і задоволення!
Irinka_Iriska28 16 жовт. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону! Все пройшло швидко і чесно! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Заходьте ще до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову!
VasyliyPupkin 16 жовт. 20
Рекомендую чудового учасника аукціону! Операція пройшла швидко, залишились тільки приємні враження! Дякую, заходьте ще не раз! Бажаю Вам хороших продаж і покупок!
Talantiche 16 жовт. 20
Рекомендую чудового учасника аукціону! Мої покупці найкращі! все пройшло в позитивному настрої! заходьте ще не раз! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Хай щастить!
Ira_18 14 жовт. 20
Вкотре рекомендую чудового учасника аукціону! Мої покупці самі самі найкращі! жодних проблем, все швидко і толерантно! Дякую, що не пройшли повз мене, завжди буду рада бачити Вас знову! Нехай буде Малюку в задоволення і радість!
Alinchik_ya 13 жовт. 20
Бажаю Всім таких покупців ,рекомендую однозначно чудового учасника, толерантність і приємне спілкування! все пройшло швидко і чесно! одні приємні враження! Дякую за участь в моїх лотах! Нехай щастить завжди і в усьому! заходьте ще не раз, буду рада бачити Вас!
Alinchik_ya 12 жовт. 20
Дякую за участь в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок!
Kitties 12 жовт. 20
Рекомендую приємного учасника аукціону! Все пройшло на позитиві і взаєморозумінні! Дякую за участь в моїх лотах. Заходьте ще. Хай буде в радість!
Kitties 12 жовт. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону! Все пройшло швидко і чесно! Дякую за участь в моїх лотах, заходьте ще! Хай буде в радість!
Valentinka14 11 жовт. 20
Дякую за участь в моїх лотах! Рекомендую приємного покупця! Хай буде в радість і задоволення! заходьте ще не раз!
Tamilia 11 жовт. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону! Все пройшло швидко і чесно! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Хай буде в задоволення!
Lydochka70 9 жовт. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно приємну людину! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Хай буде в радість!
lio8lia 9 жовт. 20
Рекомендую приємного учасника аукціону! Дякую, що не пройшли повз мене! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Хай буде в радість!
mashasuprun 9 жовт. 20
Відповідь покупця
дякую))) навзаєм
9 жовт., 2020
Рекомендую приємного учасника аукціону! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Хай Бог оберігає!
svetlana85 9 жовт. 20
Рекомендую Всім! Дуже приємно було мати справу, все швидко і чесно! Дякую, що не пройшли повз мене! Хай буде в радість!
Grechanka 9 жовт. 20
Рекомендую чудового покупця і приємну людину! Ще раз дякую за те, що не пройшли повз мене! Хай Бог оберігає!
KakiMaki 9 жовт. 20