Відгуки Lana55555555 , стор.5

позитивних - 327 негативних - 4

Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Хай буде в радість і задоволення! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Вітаю Вас з прийдешнім новим роком та різдвом христовим! Завжди буду рада бачити Вас знову в моїй крамничці)))
Anetti79 27 груд. 20
Дякую Вам за те,що заходите до моєї крамнички. Щастя і добра Вам !
Lilliya11 27 груд. 20
Вже вкотре хочу порекомендувати саме цього чудового покупця! Щиру і неймовірно позитивну людину ! Дякую Вам за вашу активність в моїх аукціонах. Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Вітаю Вас з прийдешнім новим роком та різдвом христовим!
Lilliya11 27 груд. 20
Рекомендації щодо співпраці! Дякую Вам за вашу активність в моїх аукціонах. Бажаю Вам хороших продаж і покупок. Вітаю з прийдешнім новим роком та різдвом христовим!
masja1507 27 груд. 20
Відповідь покупця
Дякую Вам) З прийдешніми святами) Здоров'я Вам і вашим рідним)!
28 груд., 2020
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону! Дякую Вам за вашу активність в моїх аукціонах. Бажаю Вам хороших продаж і покупок! Вітаю Вас з прийдешнім новим роком та різдвом христовим!
Kochneva0507 27 груд. 20
Відповідь покупця
Спасибо большое вы прекрасный продавец.Поздравляю вас с предстоящими праздниками))))
27 груд., 2020
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону! Дякую Вам за вашу активність в моїх аукціонах. Бажаю щирих покупців і вдалих покупок! Вітаю Вас з прийдешнім новим роком та різдвом христовим!
Ksyhkaa 27 груд. 20
Рекомендації щодо співпраці, все швидко і чесно, дякую за активну участь в моїх аукціонах, заходьте ще не раз до моєї крамнички. З прийдешнім новим роком та різдвом христовим!
stipashka13 27 груд. 20
Не вперше рекомендую чудового покупця і приємну дівчину! Тільки позитив після співпраці! Дякую Вам за вашу активність в моїх аукціонах. Бажаю Вам хороших продаж і покупок!
lio8lia 23 груд. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Дякую, що були моїм Гостем, заходьте ще не раз до моєї крамнички. Щасливого Нового року і Різдва Христового!
BellaBenitta 21 груд. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону, а саме продавця якісного товару, який відповідає опису. Швидко і чесно, дякую. Взуття дуже зручне!
Nerealna_ua 21 груд. 20
Однозначно рекомендую чудового покупця. Дякую Вам за участь в моїх аукціонах. Смачної кавусі!
s1230 20 груд. 20
Не вперше рекомендую чудового покупця і приємну людину! Дякую Вам за покупку! Вітаю з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим! Хай буде щаслива Ваша сім'я і Родина!
mh0984 20 груд. 20
Не вперше рекомендую чудового покупця! Дякую, що заходите до моєї крамнички!
Tamilia 20 груд. 20
Відповідь покупця
Спасибо большое! Теперь я ваш постоянный клиент.
20 груд., 2020
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно оперативного покупця! все пройшло швидко і чесно дякую! буду рада бачити Вас знову в моїй крамничці!
lion_333 20 груд. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Все пройшло швидко і чесно, дякую за активну участь в моїх аукціонах! Нехай все удається, Вам хороших продаж і покупок !
Alybina 15 груд. 20
Вже вкотре хочу порекомендувати оперативного покупця і приємну людину! Після спілкування залишились тільки приємні враження!
lio8lia 15 груд. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону, оперативного покупця. Тільки позитив після співробітництва!
t8li28 15 груд. 20
Вже вкотре хочу порекомендувати оперативного покупця і приємну людину! Тільки позитив після співробітництва! Хай буде щаслива Ваша сім'я і Родина!
Lilliya11 15 груд. 20
Вже не вперше маю справу! Тільки позитив, тільки приємні враження!
ayz24 15 груд. 20
Мені дуже пощастило мати таких Гостей! Хай щастить в житті!
svetik_spv 15 груд. 20
Відповідь покупця
Щиро дякую! І я рекомендую чудового продавця! Хай щастить!!!!
19 груд., 2020
Вже вкотре хочу порекомендувати оперативного покупця, ми вже як рідня)))
Ame_Rika_ 15 груд. 20
Відповідь покупця
Спасибо) Всегда с удовольствием захожу на ваши аукционы. От покупок у вас однозначно только огромная радость!
19 груд., 2020
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Дякую Вам за вашу активність в моїх аукціонах, дякую за покупку! заходьте ще не раз до моєї крамнички!
SNelly 11 груд. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Було дуже приємно мати справу з Вами, спілкування залишило тільки приємні враження ! Завжди буду рада бачити Вас знову в моїй крамничці!
okasana 8 груд. 20
Вже вкотре хочу порекомендувати оперативного покупця, легкого і приємного! Хай буде щаслива Ваша сім'я і Родина!
LiliaD73 8 груд. 20
Відповідь покупця
Спасибо Вам огромное за тёплые слова))) будьте здоровы!
12 груд., 2020
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! все пройшло швидко і чесно дякую за активну участьв моїх аукціонах! Завжди буду рада бачити Вас знову в моїй крамничці! Хай буде в радість і задоволення!
LiliaD73 8 груд. 20
Відповідь покупця
Спасибо, за отличный товар доброму и приветливому продавцу! Аккуратная упаковка, всё отлично. Бокалы меня очень радуют!
12 груд., 2020
Ще і ще раз рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину, з якою хочеться не прощатися, а казати до зустрічі, як давній подрузі! Хай буде особливо чудесною цього року зима! Хай буде щаслива Ваша сім'я і Родина!
Elena99 8 груд. 20
Рекомендую всім для співпраці! Швидко і чесно, дякую за покупку і душевну розмову!заходьте ще до моєї крамнички!
Miss_liss_2018 2 груд. 20
Рекомендую приємного учасника аукціону, дякую за покупку, хай носиться в задоволення! Успіхів в покупках і продажах!
nata1981 2 груд. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Дякую Вам за покупку і душевну розмову! Хай буде в радість і задоволення! Заходьте ще до моєї крамнички!
Bagira1 2 груд. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну і хорошу людину ! Дякую Вам за Все!
Larisa1561 26 лист. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Дякую Вам за вашу активність в моїх аукціонах! Хай буде в радість і задоволення!
Tamilia 26 лист. 20
Відповідь покупця
Большое спасибо! Обязательно буду заходить ещё.
26 лист., 2020
Рекомендую хорошого покупця! швидка оплата. Дякую! Хай буде в радість і задоволення!
Kozahkas 26 лист. 20
оперативний покупець, рекомендую! Дякую Вам!
Lynay 26 лист. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину...ми здружились тут...дякую за активну участь в моїх аукціонах...хай буде Вам в радість і задоволення, бажаю щирих друзів поруч,а ще хороших продаж і покупок...вітаю з прийдешнім сімейним святом! завжди буду рада бачити Вас знову!
Elena99 26 лист. 20
звісно що рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину...бажаю хороших продаж і покупок...дякую,за покупку, хай буде в радість і задоволення!
Rinamin 26 лист. 20
Рекомендую приємного учасника аукціону, легке спілкування, тільки приємні враження. Бажаю Вам хороших продаж і покупок!
Fastov_Kiev 14 лист. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! всім серцем здоров'я бажаю!
Хочу щиро подякувати милій і хорошій людині і порекомендувати чудового учасника аукціону! Було дуже приємно мати справу, все пройшло швидко і чесно, дякую за покупку і душевну розмову! Нехай життя обіймає теплом і любов'ю!
sk723066 6 лист. 20
Відповідь покупця
Спасибо большое
7 лист., 2020
Рекомендую всім дуже відповідального покупця, оплата була миттєва ! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! заходьте ще! Буду рада!
Natawa 5 лист. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Угода пройшла, як то кажуть на одному диханні)))...дякую за покупку, заходьте ще не раз до моєї крамнички, буду рада бачити Вас знову!
Irinka3003 3 лист. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Дуже рада бачити Вас знову, дякую за участь в моїх лотах. Хай буде в радість і задоволення.
ayz24 1 лист. 20
Рекомендую приємного учасника аукціону! все пройшло швидко. заходьте ще не раз до моєї крамнички. Дякую за участь в моїх лотах.
Mk_Elena 1 лист. 20
Рекомендую приємного учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! всім бажаю саме таких покупців! Дякую, хай буде в радість.
solomina 1 лист. 20
Рекомендую однозначно чудового учасника аукціону і неймовірно! все пройшло швидко і чесно! Дуже рада бачити Вас знову, дякую за участь в моїх лотах.
solomina 1 лист. 20
Однозначно рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Хай буде в радість і задоволення! Дякую Вам за вашу активність в моїх лотах! Бажаю Вам хороших продаж і покупок! заходьте ще не раз до моєї крамнички!
Amigami 1 лист. 20
приємно порекомендувати чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! все пройшло швидко і чесно, дякую за участь в моїх лотах.
cemamiy 1 лист. 20
Рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Угода пройшла швидко і чесно, дякую за участь в моїх лотах. Заходьте ще до моєї крамнички. Хай буде в радість і задоволення!
Viktoriya_Kot 31 жовт. 20
Рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Все пройшло швидко і чесно. Дякую за участь в моїх лотах, заходьте ще не раз до моєї крамнички. Хай буде в радість і задоволення!
Tatyana0 31 жовт. 20
Легко і швидко пройшла угода, рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Хай буде в радість і задоволення! Заходьте ще до моєї крамнички.
aniriya 31 жовт. 20
Рекомендую чудового учасника аукціону і неймовірно позитивну людину! Угода пройшла швидко і чесно, дякую за участь в моїх лотах. Заходьте ще до моєї крамнички. Хай буде в радість і задоволення!
Elena2107 31 жовт. 20