крем-маска для шкіри навколо очей з колагеном

Стартова ціна - 140 грн

Бліц-ціна - 180 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
186 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

КРЕМ-Маска ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ З КОЛАГЕНОМ

20ML фасовка в простеньку біліу баночку .

Склад :гідролат іланг-іланг;вітамін Е;со2екстракт моркви;д-пантенол ;со2екстракт волошки;коллаген ;гель алое вера;ніацінамід;со2 екстракт петрушку;емульгатор;віск шавлії;батер апельсину ;олія солодкого мигдалю ;консервант ;морська сільсіль;олія авокадо нерафінована ;масло Ши ;гліцерин.

Допомагає скоротити зморшкинавколо очей, запобігти появі нових, позбутися від мішків і темних кіл під очима. Глибоко зволожує тонку ніжну шкіру навколо очей, підтримує достатній рівень зволоженості. Активні компоненти глибоко проникають в клітини, утворюючи захисний бар'єр і оберігаючи шкіру від негативного впливу погодних умов, ультрафіолету, вільних радикалів і інших зовнішніз проявів.

СО2 екстракт насіння моркви - це прекрасний активний компонент для догляду за шкірою будь-якого типу і для будь-яких косметичних рецептур. Він пом'якшує суху, зневоднену шкіру, відновлює в'янучу, втомлену шкіру, розгладжує зморшки, підвищує еластичність шкіри

Волошка синя використовується в косметиці та для догляду за чутливою шкірою навколо очей. Креми, що містять активні речовини цієї рослини, дбайливо доглядають за повіками, знімаючи почервоніння, прибираючи набряки і припухлості.

Гідролізований морської колаген - сприяє загальному поліпшенню стану шкіри: сприяє розгладженню зморшок і вирівнювання рельєфу шкіри, підвищує її пружність і еластичність. Гідролізований колаген крім зміцнюючого впливу має ранозагоювальні і заспокійливі властивості, а також допомагає утриманню вологи в глибоких шарах шкіри. Завдяки своїм властивостям колаген надає регенеруючу дію, прискорює відновлення пошкоджених клітин шкіри, завдяки чому ефективно омолоджує шкіру і бореться з її віковими змінами.

- Ніацинамід (вітамін В3) є активним компонентом для потужного клітинного оновлення шкіри. Він покращує еластичність шкіри, значно поліпшити бар'єрну функцію шкіри, допомагає видалити вікові плями і покращує тонус шкіри і її текстуру, захищає шкіру від зневоднення і стимулює мікроциркуляцію в дермі. Він також вирівнює нерівний тон шкіри, пом'якшувати прояв гіперпігментації.

Олія апельсина регенерує суху шкіру, зволожує і зберігає в ній вологу, підвищує циркуляцію крові, сприяє зростанню нових клітин і оновленню старих. Для в'янучої, втомленої шкіри – розгладжує зморшки, знімає м'язову напругу і зменшує глибину мімічних зморшок.

Зберігати в холодильнику 4-5 місяців.

Відгуки

Кремчик хороший ! Шампунь, гелі для душу ,креми , тоніки - все дуже класне . Я задоволена !