Антивіковий крем для сухої шкіри "Півонія і троянда"

Стартова ціна - 135 грн

Бліц-ціна - 165 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
145 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Антивіковий крем для сухої шкіри "Півонія і троянда"

30мл

Термін зберігання 5 місяців

Зберігати в холодильнику.

(можна використовувати як нічний так і в зимню пору року як денний, зимою він буде захищати від морозу і вітру.На ніч буде гарно живити шкіру.)

Склад:бджолиний віск;батер Ши, какао, какоса;мацерал оливкової олії настояний на пелюстках троянди;вітамін Є;сухий екстракт сої;ефірна олія троянди;со2екстракт півунії;нерафінована олія обліпихи ;вода очищена;сорбат калію.

Екстракт сої є джерелом фітогормонів, які називаються ізофлавонами. Ці речовини допомагають зберегти красу шкіри завдяки своїй антиоксидантній та протизапальній дії. Вони підвищують рівень колагену, зменшують прояви зморшок та вирівнюють тон шкіри

Косметичні властивості со2 екстракта півунії: -регенерувальні;-тонізувальні;-зволожувальні;-пом'якшувальні;-омолоджувальні;-відновлювальна; -підвищує тургор шкіри;-протизапальна;-обладнає поживними властивостями;— що вказує пом'якшувальну та заспокійливу дію на чутливу та подразнену шкіру.

Натуральна олія троянди ефективна для всіх типів шкіри.Нормалізує вироблення себуму, має зволожувальні, відновлювальні, омолоджувальні та тонізувальні властивості. Стимулює оновлення клітин, сприяє зменшенню зморщок, підвищує еластичність шкіри.