Вчорашнє читання з нашої міської бібліотеки

Пішла малому щось почитати взяти в бібліотеку, і ось що надибала)Поки сиділа на роботі, прочитала і посміялася.Видавництво "фонтан казок", Сашко Дерманський "Бигимоти не медмеді". Дуже кумедні віршики, такі відпочиваючі.Моєму малому ще не всі зрозумілі, але книжечка мила)Найбільше розсмішила Жона слона))Дуже вдалий вірш про кицю-інопланетицю)І про яків

А ось така книжечка попалася в руки - і теж приємно здивувала)Вид-во Белкар, Віршики про звірят Вона для манюнь,але ми хоч і виросли з такого формату (це я так думаю),але син періодично щось таке просить почитати, простеньке, яскраве - щоб "менше тексту,більше малюнків". А малюнки тут яскраві, доволі приємні, тобто не шедевр, але і не капець капецький,для ознайомлення з тваринками добре підходить. єдине,що в синочка викликало питання, так це чому одні тварини намальовані, а інші "справжні" (тобто наче фотографії). Ну то вже він придирається)))


Теги: фонтан казок, белкар, бблотека

4 коментарі

  • AnetMarket 18 червня 2017, 17:18

    У меня сын тоже не давно принес с библиотеке книжку бигимоты не медведи

  • Elena555555 18 червня 2017, 17:47

    Давно смотрю на "Бигимоти", теперь опять захотелось купить. "Жена слона" смешная. "Промінець" несколько читали, да, у них бывают достаточно хорошие тексты.

  • Коментар видалено

  • Oksana_Kh 19 червня 2017, 10:38

    Дякую за огляд!

  • miros_ya 19 червня 2017, 20:44

    Смішні які вірші!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу