Книги англійською мовою.

Була я сьогодні в Скай Моллі (Київ) і побачила магазин з величезним вибором книг і ігор англійською мовою. Дитячі книги (принаймні дві які я дивилась) по 217 грн, яскраві супер ілюстровані, вибір насправді великий. Думаю, що там є й для дорослих що почитати, в мене було обмаль часу, тож я так пробіглась, нічого толком не роздивившись.Вирішила написати про цей магазин. бо дуже часто зустрічаю огляди дитячих книг англійською, після яких всі питають де автор купила такі книжечки))) І це вперше мені зустрілась книгарня англомовної літератури. Магазин на 3  поверсі торгового центру з боку Ігроленду. Сподіваюсь інформація буде корисною для вас)))

6 коментарів

  • Len_ok 9 квітня 2017, 23:11

    я брала во вконтакте по 100 грн,

  • marusia 9 квітня 2017, 23:15

    Можливо там є й дешевші, то ціни тих, які я брала подивитись. Просто там таааакий вибір))) Доречі ви можете скинути посилання на того, в кого берете книжки, можливо комусь знадобиться)))

  • toffee 9 квітня 2017, 23:20

    Ще є магазин Лінгвіст, там досить великий вибір дитячий книжок та додаткового матеріалу. Також є дитячі книжки й іншими мовами.

  • marusia 9 квітня 2017, 23:24

    Ніколи таким не цікавилась, але часто зустрічаю теми, де дівчата цікавляться книгами іноземною мовою, тож написала))) А тут, виявляється, вони кругом продаються)))

  • Lavanda 9 квітня 2017, 23:27

    Спасибо! Надо будет глянуть, а то бываю там каждую неделю, но в ту часть редко захожу-лишний раз сыночка не дразнить))

  • marusia 9 квітня 2017, 23:38

    Його там нещодавно не було, там здається було дитяче взуття.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу