Дропшиппінг

Як багато хто тут так і я - знаходжусь у "відпусці" по догляду за дитиною. І не сидиться мені на місці і ось уже не вперше відвідує мене думка як це допомогти собі і принести користь, а саме зробити невеличкий вклад в сімейний бюджет-заробити трішки грошенят і потратити їх на себе)) жарт, а можн і ні))) Не зважайте, це я півночі не спала і мій мозок трішки балується ;-)

Так до чого я веду, придумалось мені зайнятись дропшиппінгом дитячого одягу.В інтернеті посиділа, почитала, подивилась і хочу спитати у Вас, дівчат які цим займаються-є ж такі тут? Мабуть поставщиків своїх не здасте( хоча я не проти, будь-ласка, напишіть в приват з ким співпрацюєте)) ), так поділіться з ким краще не стикатись. Або порадьте на що звернути увагу, щоб не попасти на шахраїв.

Наперед Дякую усім хто не пройшов повз мене!!!

Темы: Робота і кар*єра


Теги: дропшиппнг робота дома

5 коментарів

  • Olya_lya 6 квітня 2017, 17:07

    Зайдіть в розділ СП і самі побачите усіх поставщиків ))
    Тільки знайте що це дуже гіморойна робота!

  • Natashka_ 6 квітня 2017, 17:23

    А яка легша?)

  • TATIA66 6 квітня 2017, 17:41 1

    раніше займалась дропшипінгом - зараз ні. то розмір не той вислали, то взагалі посилки переплутали. А є, що швидко товар розбирають, коли клієнт запитує, то плаття є в наявності, на другий день вона надумалась купувати - вже його забрали. Я дітям своїм уваги мало приділяла, все сиділа в інтернеті. Хватить з мене дропшипінгу. Я маю двох синочків, то буває як їм щось треба - купую ростовки. І дітям є і на продаж є, а якщо не продам, то пороздарюю хрещеникам. Покупці задають різні питання, на деякі не можу дати відповідь не тримаючи речі в руках. В гугл ввести дропшипінг і там різні сайти, де послуга є дропшипінгу.

  • OlgaObuv 6 квітня 2017, 19:00 1

    Я начала работать когда ребенку было полгода, тоже мне в декрете не сиделось) ну и деньги не лишние. Начинала по дропшиппингу. Всякое конечно бывало, но методом проб и ошибок все таки дошла до того, чтоб зарабатывать неплохо.
    Но у меня товар взрослый, и работаю я в соцсетях. Тут смысла не вижу абсолютно, это не сайт для заработка для меня. Разве что иногда остатки продаю.
    Сейчас у меня уже свой товар в наличии, и уже другие продавцы со мной по дропшиппингу работают

  • Arina137 12 квітня 2017, 11:30

    Девуленьки! Ищу дропшипперов!)) обращайтесь) https://kashalot.com/club/post-8537523/?self_ref=notify-club-comment

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу