Скільки коштує заміна газового проекту?

Доброго дня! Є пів будинку (2 кімнати і кухня), де за проектом були 2 турецькі конвектори, але такі вже не випускають. Скільки коштує поміняти проект і поставити інші конвектори? Або взагалі переробити проект на котел і батереї, все купити з нуля. Скільки це по грошах потягне? Може, хтось стикався з таким за останні роки? Підкажіть, будь ласка.

Темы: Інтер*єр і ремонт


Теги: замiна газового проекту

11 коментарів

  • bondar_vv 7 вересня, 14:20

    Я не памʼятаю по грошах. Повністю переробляли проект на 2х поверховий будинок з заміною газового котла та переобладнанням на дві газові плити( до того була одна).
    Було це в ковід. Пройшла 10 кіл пекла і потратила рік. Я жила в тому газовикові..
    І грошей теж чимало…

  • O_B_N_O_V_O_4_K_A 7 вересня, 14:38

    Скрізь по-різному. В нас дорого дуже. Тут теми були, коли ми саме ремонт робили. Зі знайомствами біля року все оформляли і перший раз і другий, коли перездили

  • evita 7 вересня, 16:14 1

    Просто поміняти конвектори, тобто на тому ж місці інша марка, то в нас це з усим, проект, відновлення, первинні акти на димоход, договір на ТО, тисяч 5-6. А от прибрати конвектори і встановити котел, то буде дорожче, бо тут нові тех.умови. Роботи по встановленні сестеми опалення самому шукати хто зробить.

  • 5 коментарів
  • Lano4kaM 8 вересня, 12:20

    @evita Зрозуміло, дякую.

  • Lano4kaM 9 вересня, 16:41

    Вибачте, скажіть ще, будь ласка, якщо 2 конвектори поставити на тому ж місці, але інша марка, але додати третій конвектор (одна кімната без опалення), то це теж треба нові тех.умови і займе довше по часу? Чи все ж буде менш проблемно, ніж якщо поміняти на котел і батереї?

  • evita 9 вересня, 17:51

    @Lano4kaM 3й конвектор, то новий прилад, так на нього потрібні тех.умови. А от що вигідніше не скажу. З одного боку котел один дешевше обслуговувати, чим 3 конвектори, з іншого, раптом нада їхати, то конвектори вимкнули, тай усе, а батареї можуть розмерзнутись. По часу, - це тільки в газовому узнавати, як швидко вони роблять, чи є черга.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу