Нотатки читачки (літні)

Люба книгоспільното!

Маю непереборне бажання поділитися з вами фотками книгообнов і читаного :books::arrow_down:Купила собі захисний чохол на книжечки :blush:А тепер книжечки :books:А які у вас книжкові новини?


Теги: книги, книги для дiтей, укрсучлiт

17 коментарів

  • Marys 16 серпня, 03:31 2

    Радію, що в когось є наснага та час для читання книжок)))
    В червні купила Єретиків Дюни, нещодавно доїхали попередні книжки серії, то хочу все перечитати з першого тому.
    Остання прочитана - Історія впертого чоловіка від Олександра Терена (була на презентації в місцевій громаді українців), десь навіть фото в телефоні повинно бути. На повноцінний відгук ніяк не наважусь. Скажу, що Сліди на дорозі Маркуса мене зачепили набагато більше.

  • le313 16 серпня, 22:03

    Дякую, Маріє, за ваш чудовий коментар. Насправді я лише тепер перестала боятися паперових книжок, бо від 2022 не могла їх читати, лише електронки :face_with_hand_over_mouth:
    Класно, що у вашій громаді відбуваються такі цікаві заходи.
    Не читала "Слідів на дорозі", але додаю до книжки ще один плюсик, бо дуже багато схвальних відгуків про неї.

  • Marys 17 серпня, 12:58 1

    @le313 Сліди - вона така, емоційна, мій чоловік не зміг дочитати, бо в нього вона блювотний рефлекс визивала (тут потрібно додати, що ми з 2014 року постійно допомогали хлопцям, щось купували, ремонтували і т.д., тому питання корупції, розвалу української армії чоловік дуже гостро сприймав, насправді, я також).
    Історія впертого чоловіка - вона простіша, мені постійно в ній вважався юнацько-скаутський запал, підгодований пропагандою, але як вчитуватись уважно та аналізувати - то там теж багато чого підсвічує.

  • le313 17 серпня, 18:02

    @Marys Дякую, дуже цікаво :eyes:

  • Llizard 16 серпня, 19:30 1

    Моє літнє

    Зображення
  • 2 коментаря
  • Llizard 16 серпня, 20:31

    @Iryna_pk Я вже теж на неї підписалася) А як Ви про неї дізналися?

  • Iryna_pk 16 серпня, 21:21

    @Llizard Та я вже і не пам'ятаю, мабуть хтось порекомендував), бо я на багатьох лікарів підписана (оце зараз про це задумалась))). Але про проктологію точно нічого не шукала))))

  • le313 16 серпня, 22:08 1

    :heart_eyes: краса! У вас, як завжди, дуже великий список прочитаного. І таке все різнопланове. Приблизно третина з ваших книжок мені не знайома. На Море спокою взагалі би не звернула уваги. Тепер пам'ятатиму, що її не треба оминати) Дякую, що ділитесь книговраженнями :pencil:і відкриваєте мені нові книжкові горизонти.

  • Iryna_pk 16 серпня, 20:05 1

    Дякую, що не опиралися непереборному бажанню)!
    Я зараз почала Паперовий палац Міранди Ковлі Геллер. Сподіваюсь сподобається, по відчуттях атмосфера в неї дуже літня. А взагалі літо в мене в плані читання продуктивне, але в основному на легенькі книжки. Практикую книжковий ескапізм по повній
    Прочитала Шлях королів Сандерсона, Мовчазну пацієнтку, Книголюбів, Я рада, що моя мама померла, Посібник з убивства для хорошої дівчинки, Краще ніж у фільмах, Зіпсованого і Схованку Пенелопа Дуглас. Може ще щось забула. З цього всього найбільше сподобались Посібник з убивства, Шлях королів і Краще ніж у фільмах. От така дивна компанія в мене зібралася)

  • 2 коментаря
  • Iryna_pk 16 серпня, 21:12 1

    @Llizard Я колись в підлітковому віці дивилась трохи Айкарлі, тому мені було цікаво читати Я рада, що моя мама померла. А навіть якби не дивилась, то мабуть все одно було б цікаво побачити виворіт цієї серіальної індустрії. Та й загалом Дженетт Маккарді не набагато за мене молодша, тому хотілось дізнатись про її радикально інший досвід дорослішання. В мене було дуже багато емоцій при прочитанні, треба бути дуже сміливою щоб так відкритися. Я постійно шукала епізоди серіалу, про які розповідалося, дивилась фото людей, про яких йшлося. Це зробило історію дуже об'ємною. Але на гудрідз я цю книжку ніяк не оцінювала, так само як і книжку Метью Перрі, бо як можна оцінити чийсь досить травматичний досвід. Хоча загалом мені сподобався стиль написання і структура оповіді. Думаю, що писала дійсно вона сама, не уявляю щоб так зміг написати хтось, хто всього цього не проживав. Загалом я бачила багато схвальних відгуків, і я думаю вони заслужені.

  • Iryna_pk 16 серпня, 21:18

    @Llizard Щодо Посібника із вбивства, то це дійсно трохи просто як на детектив, без "вау оце так поворт" моментів. Принаймні я розгадала, хто вбивця десь на середині). Але деталі гарно прописані, атмосфера самобутня є - загалом я просто отримувала задоволення і відпочивала з нею. Залишила в бібліотеці, може колись дітям чи племінникам підсуну почитати)

  • le313 16 серпня, 22:17 2

    @Iryna_pk і я вами пишаюся, бо читати англійською не адаптовані оригінальні твори - круте досягнення :muscle:
    Ми живемо у такий час, що втеча від реальності просто необхідна для душевної рівноваги. Всі книголюди так роблять :blush: Ви так цікаво описали "Я рада, що моя мама померла", що аж захотілось прочитати. Мене не зацікавила ані анотація, ані оформлення, тож оминала її. Дякую, що поділились списком свого читання, багато мені невідомого, піду порозглядаю :slight_smile:

  • Maksi 23 серпня, 15:36 1

    ОЮ, я вже й не сподівалався, що побачу тут хоч чийсь допис)) Сама от тільки вирішила, що пора поділитися прочитаним. Бо щось у мене як літо, так постійно немає часу на щось не супер важливе.
    Радію Вашим обновкам. Порозглядала залюбки.
    Відмічу, що і в своїх бажанках маю: "Карбід", "Рівновага", "Свідченя" та "Список запрошених")) Мої списки правда якісь безкінечні. Читаю повільніше, аніж ростуть бажанки.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу