вкотре навіть не рахую) то вже хобі

 

В пошуках підтримки і спілкування.

          Кето старт бувалого теоретичногго адепта схуднення. Вводні дані – 39/174см /90,3 кг 2 дітей, чоловік військовий (на час війни), робота з 9 до 18 і око що сіпається, від всього, від війни, від материнства 2 спиногризів, в одного з яких РАС а другому з яких 3 роки і який сподіваюсь в кризі 3-х років а не просто вредуля. (Люблю їх безмежно, якщо шо).

День 1.

         Так от. Перше число місяця  припало на понеділок. Ну це просто комбо. Тут варто не просто сісти на дієту, як це відбувається кожного понеділка, кожного першого числа, кожного дня народження як себе так і близьких, включаючи державні і релігійні свята, незважаючи на атеістичні погляди,  а приступити до неї з подвоєним ентузіазмом. Зазвичай перебування на дієті закінчується в обід, ну рідше ввечері, кожного з описаних визначних і не дуже днів.

           Будучи бійцем  бувалим, підкутим теоретично і практично, довгими роками постійними схудненнями і набором ваги, було прийнято рішення, що з цього понеділка ми ( я, і моє альтерего) на кето дієті. Зважаючи на   це, щоб швидше зайти в кетоз, ми вирішили що понеділок розгрузочний. День пройшов так собі, колеги, які смачно хомячили в обід і не тільки в обід, не додавали позитивного мишлення і я думала, що все ж вони досить не приємні люди). Якось день пройшов, проте ввечері від ентузіазму не лишило сліда зовсім і голод переміг моє я, так як на аванссцену  вийшло альтерего, яке переконало, що кето- вечеря не завадить ( ну ми ж на кето, і тут головне притриматися саме такого принципу харчування). Агрументи були визнані переконливими і ми смачненько і ситненько повечеряли – яєшнею з 2 яєць на вершковому маслі, декількома шматочками солоного сальця (дуже люблю) і великим тазіком салату, заправленим лляною олією а також придобреним харчовими дріжжями. Хто не в курсі – дуже корисна штука, і дуже смачна.  Життя покращилося і це став той рідкий день, коли ми не геть випали з дієти ще в понеділок. Хоча тут як подивитися)….

День 2.

         Ввечері 1 дня було прийнято рішення, що треба кето поєднати з інтервальним. Так що зранку, була смачненька бронекава з кокосовою нерафінованою олією і ерітрітом (що в теорії не повинно мене вибити з голоду). На роботу був зібратий судок з обідом, повністю ідентичним вчорашній вечері. Обід був злопаний і якось вдалося дожити до вечері. А на вечерю були смачнючі печінкові котлети (куряча печінка/сало, цибулька, яйце і псиліум), смажені пачерички і тазік салату) поза планом  було багатенько гарбузового насіння, яке смажила сину. І ще стаканчик коли зеро. Дивовижа – 2 день а ми майже  нічого не порушили.

День 3.

         Тільки почався. Зранку знову бронекава, це смачно і в теорії ситно, але я якось тієї ситості не відчуваю) тож тримаюсь виключно на силі волі  і допиваючи на роботі  каву з цукрозамінником подумки мрію про свій обідній судочок). Там котлетки вчорашні, 1 яйце і салатик з капусти. Мотивує поки попередній позитивний досвід перебування на кето. 

         Окрім цього в очікуванні посилочки з Айхербу з берберином і хітозаном з хромом, що обіцяють зменшити апетит. (Дуже люблю усялякі добавки і бади, тож в обід мене чекає жменя корисності у складі - ашвагандхи, омеги, заліза, 2 комплексів вітамінів, щось для печінки типу розторопші (не памятаю назви) і таблеточка креону) а до обіду за півгодинки - колаген. 

          А за для комфортного і смачненького перебування на кето, були  придбані – тахінна паста ( з неї дуже смачненький кетохліб за 1 хв. В мікрохвильовці),  мука різних горіхів для кетохлібу (арахісова, фундучна і мигдалева) Це дуже дуже смачно, але багато його звісно не можна. Проте з вершковим маслом і рибкою, або просто з маслом, це дуже смачно. Кокосова олія та стружка, різні урбечі  є ще з минулих запасів. А на вечерю мене чекають тушені у вершках курячі сердечки. Так що, ще не ївши обід вже чекаю вечерю.

       

          Вечір третього дня був мега нервовим, так як син, через забуту кепочку в садочку влаштував істерику. Не просто істерику а цар – істерику. Адекватна мама вийшла з чату і тому, давши Стефану  по дупі, щоб не просто так кричати і битися головою об підлогу  я з розболівшоюся головою без особливого задоволення з’їла свою кето-вечерю і в подальшому за пару годин до сна не могла ніяк відлипнути від гарбузових зернят. Порушення харчової поведінки не просто побороти. Загалом зернят (чищених) було грамів 100. Про кето звісно мова не йде. Але не шоколад. Вже плюс. На ніч випила хлорелу, про яку я постійно забуваю і відчуваючи провину перед сином, який вже посапував курносим носиком заснула.

День 4.

           Бронекава зранку дає мені сил триматися до обіду, на який я з нетерпінням очікую саме зараз. 12.13. Скоро смачно пообідаюд курячими сердечками, притушеними кабачками, свіжими огірочками і солоним салом, яке лише зранку солили в кабінеті (пригостили кг. 3) так що все посолене і зберігатиметься на роботі. Тож сало тепер на обід буде щодня.

 


Теги: кето

60 коментарів

  • Overreacting 3 липня, 10:34 1

    Классно! Молодець, що тримаєтесь!
    Що таке пачерики?

  • Takida2 3 липня, 10:37

    пачериці. у нас так називають - шампіньйони

  • Overreacting 3 липня, 10:38

    @Takida2 А, круто)

  • Annyshkakrem 3 липня, 10:43 6

    Добрий день. Хочу продовження вашоі дієти в текстах.
    Стосовно дієти. Я вже роки 2 на інтервальному. Ім з 12 дня до 20.00 3 рази, це сніданок, обід і вечеря. Весь інший час- вода і кава ( чорна без нічого).
    Маю зріст 176 см, важу зараз 58 кг( до інтервального- було 105).
    Зразок мого сьогоднішнього харчування. Сніданок (12.00)- жюльєн з грибами і куркою ( курка запечена, гриби смажені, але олію всю зливаю), заправка- сметана + сир. Обід (16.00)- буде чизкейк з ожиною і лохиною. Вечеря- заплановані яйця пашот + ,як ви кажете, велика миска салату і залишок запеченоі курочки від жюльєна.
    мені довподоби інтервальне, бо не треба вираховувати калоріі. Головне- харчуватися кожного дня в один і той же час. Але якщо є проблеми із здоровям- треба радитися із лікарем.

  • 4 коментарі
  • Annyshkakrem 3 липня, 11:24

    @Takida2 Та ну що ви! Яка там крута! Зайнятися тілом немає часо і мотиваціі.

  • Takida2 3 липня, 11:28

    @Annyshkakrem з Вашою вагою думаю ви трошки лукавите) я по доброму) Ви вже зайнялись ним, раз так кльово схудли) А у мене для зайняття тілом лежить річних абонимент в спортлайф на зал і басейн) але відколи докупила лазні, ходжу тільки туди)

  • Annyshkakrem 3 липня, 12:01 3

    @Takida2 Воно окрім схуднення- треба підтягувати мязи. Є проблеми на стегнах і животі. Руки добре підтягнулися. А от живіт- ні. Але то все байдуже, головне, що я відчуваю себе здоровою. це важливо. Зайва вага- то погано для здоровья.

  • Lamantina 3 липня, 15:44 1

    Кето з інтервалкою - чим жирніше, тим ситніше! Із власного досвіду ;)

  • 5 коментарів
  • Lamantina вчора о 19:13

    @Rouse Зараз саме так :ok_hand:

  • Rouse вчора о 19:17

    @Lamantina В принципі це і мій спосіб життя. Я звикла харчуватися без каш, хліба і картоплі. Але щотижня зриваюся на солодке.

  • Lamantina вчора о 21:16 1

    @Rouse Я раніше купувала кето солодощі, але зараз і від них відмовилась, бо все таке солодке, що аж скули зводить. В мене завжди на запасі є гіркий шоколад саме на дні, коли зриває, особливо перед КД таке буває.

  • klausS вчора о 08:10 2

    добрий ранок
    дуже цікаво читати)))
    тримайтесь - у Вас все вийде!!!
    а можна трохи більш детально про цю кєто дієту
    А то мені якісь сайти такі попадаються, що нічо не зрозуміло

  • Takida2 вчора о 09:09 1

    Доброго ранку. ДЯкую за підтримку. Про КЕТО. СУть в тому, щоб зменшити вуглеводи до мінімума. Вказують 5-10 % від добової норми калорій. Можна заморочитись і порахувати, але я цього не роблю, бо мене це заганяє в депресію) ПРи цьому основу раціону повинні складати жири. Мясо не пісне, сало, яйця, авокадо, жирна риба (сири не відразу, молочка жирна не відразу, а після адаптації) усілякі масла, олії, горіхи. Обов'язково багато зелені і овочів (окрім корнеплодів). При цьому намагатися уникати перероблених продуктів (ковбас і т.п.). Варіантів приготування страв дуже багато. Для мене це суперсмачно. Якщо притримуватись такого харчування, то вуглеводи з запасів глікогену в мязах та печінки використаюсься організмом і організм зайде в кетоз. Зменшиться потяг до їжі. Але зайти в той кетоз для мене важко. Стан не дуже перші дні. Так званий кето-грип. голова болить, слабкість і т.п. Окрім цього не можна передбати в білками. Тобто харчування заморочене. Але зайшовши в кетоз купа переваг. Тож я пробую.

  • olechka6 вчора о 22:02

    @Takida2 Щоб не було кето-грипу потрібно пити електроліти. Я п’ю магній,калій і якщо болить голова то гімалайської солі трішки

  • JuliaSha вчора о 09:30

    А Ви калорії рахуєте? Бо я за два місяці жорсткої кетодієти втратила лише 2 кг. А потім перейшла просто на низьковуглеводну, але з певною кількістю калорій, тоді пішов процес схуднення

  • 17 коментарів
  • Takida2 вчора о 16:33

    @Rouse у мене були кетосмужки. Купувала в аплеці. Так, перевіряла, бо було цікаво і вперше. Наразі перевіряти не буду. Як на мене то перебування в кетозі відчуваєш. Сном/самопочуттям/спрагою/відсутністю апетиту/. Окрім цього у мене була кетосип. І коли я знову пробувала зайти в кетоз, неодноразово повторно, кетосип була знову. Якось так

  • Takida2 вчора о 16:34

    @Rouse Ось наразі я 4 день, хоча грішу по харчуванню і знаю це, але недостатність вуглеводів вже відчуваю. Голова нгемиов в тумані. Слібкість і далеко головна біль. Тож можу судити, що я на правильному шляху. Якби було по харчуванню чисто то в кетоз зашла б швидше.

  • klausS вчора о 19:05

    @Takida2 Я така вдячна Вам за цю тему!
    Наразі я така натхненна!!! Як перший раз на Дюкані коли скинула 25кг. Цікаво дуже!

  • klausS вчора о 19:08

    Накупила собі різних салатів оцих в упаковках, горошку мікрогрін і взяла ще сир Брі. Бачила, що доктор Берг рекомендує в своїх відео.

  • klausS вчора о 19:10

    А ще баранину стушкувала, хоча раніше на ПП я не могла її собі дозволити, бо жирне м'ясо рахується))))

  • Takida2 вчора о 19:22

    З мого улюбленого це смажені яйця на беконі (або будь якій грудинці) і тушені сердечки/шлуночки у вершках. Це дуже смачно прям дуже дуже але треба довго тушити щоб було прям м’якенькі. З Прованськими травами це щось неймовірне. Окрім цього я печу Кето хліб також дуже смачно яйця горіхова мука трошки псиліуму розпушувач олія будь-яка добавляю кокосову і вершкове масло це також дуже смачно і вписується в кето

  • klausS вчора о 19:26

    Я раніше читала на різних сайтах, ой там всюди сааало (((, якісь заморочки шалені, а тут виявляється все просто!
    А у Вас немає мультиварки/скороварки? Я там розтушую пупи кур - просто можна їсть губами. М'якенькі

  • Takida2 вчора о 19:37

    @klausS Є) але якось не робила там. Є скороварка/мультиварка

  • Takida2 вчора о 19:23

    Баранину беру виключно на харчо чи щось накшталт грузинського якогось супу. А так у нас не дуже де її знайдеш.

  • klausS вчора о 19:31

    А я в супі не можу їсти. Тушкую в скороварці з сметаною і кінзою. Потім там набирається сік і я це м'ясо з юшкою випарюю, щоб ця юшка стала соус. Я живу в Києві, але в мене на районі продають лиш в 1 магазині і то.... з кістками. А ось друг має поруч класний магаз, то він нам купує

  • Takida2 вчора о 19:25

    А ще в якості десерту я завжди маю кокосовий урбіч але тут важливо щоб він в гарної якості. Що він прям був смачненький солоденький. Справа навіть не в кето я беру його постійно мені він подобається. І інколи ну таке що не дуже а коли вона смачна то це дуже смачно воно без додавання цукру саме по собі солоденьке як цукер очка. Ще з нього можна робити дуже дуже смачні Кето цукерки

  • 5 коментарів
  • Takida2 вчора о 19:40

    @Takida2

    Зображення
  • klausS вчора о 19:43

    @Takida2 Афігєть. Я такого і не бачила ніколи. Ні в єдиному маркеті.

  • Takida2 вчора о 19:45

    @klausS Я вже багато років знайшла дівчинку на Олексі напевно якийсь інтернет-магазин але вже звертаюсь до неї в особисті вона присилає прайс. Цукру замінник також там беру сухофрукти горіхи завжди всім задоволена якщо буде цікаво можу дати номера здається вона ще й з Києва

  • Коментар видалено

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу