Питання до бухгалтерів

Добрий день! Порадьте, хто має досвід, як розвиватись в бухгалтерському напрямку? Якщо є досвід роботи в бюджеті, і в КП на невеликій ділянці. Знаю, що багато хто працює віддалено, хочу спробувати себе. Бачу курси онлайн, то взагалі дієво? Чи може потрібно шукати людину яка реально веде кілька фірм/ ФОП і вчитись у неї. Тоді чи взяли б ви собі ученицю і в скільки оцінили б своє навчання? Чи може на аутсорті одразу пробувати? Тисячі питань на які не знаю в якому напрямку шукати адекватні відповіді. Буду вдячна усім порадам та Вашому власному досвіду))) Взагалі, маючи таку мету, який перший крок? 

Темы: Робота і кар*єра


Теги: навчання бухгалтера, бухгалтер вiддалено

18 коментарів

  • SVAMA 17 червня, 10:13

    Я не бухгалтер,у мене дочка працює і на підприємстві і віддалено.
    То можу сказати, що досвід набувається вживу.Щоб працювати віддалено, треба ще багато знайомих мати з живими знаннями,все так швидко міняється.
    Це те що я бачу зі сторони.

  • SVAMA 17 червня, 10:13

    Бажаю,щоб у вас все вийшло.

  • Sav_Vika 17 червня, 10:14

    @SVAMA Дякую!

  • Maksi 17 червня, 10:49 1

    Я бухгалтер і розвиваюсь в цьому напрямі. З осбобистого досвіду можу сказати, що не варто як я, починати з аутсорсінгу. Мені було дуже важко влитись. Треба одразу починати працювати: купа напрямків (може то в мене так було), багато завдань, потрібна швидкість, якої у новачка зазвичай немає. Хоч я і добре вчуся, але для мене то був треш повний, бо багато вимог, а з/п при цьому така собі

  • Maksi 17 червня, 10:53

    Колись давно, ще працюючи адміністратором в аутсорсінговій компанії, проходила бухгалтерські курси (щось типу "Основи бухгалтерії"). Особисто для себе майже нічого не винесла з тих лекцій. Бо теорія то одне, а практика то вже геть інше.
    Ідеальний варіант, то натрапити на гарного спеціаліста, який в процесі роботи буде навчати новим напрямам роботи

  • 4 коментаря
  • Sav_Vika 17 червня, 19:38

    @T_nyuha Мене цікавить додатковий підробіток в вільний від основної роботи час. Може тут аутсорсинг і не підійде, якщо там навантаження велике то то не буде 3-4 год кілька днів на тиждень, ще і у вечірній час… все таки я думаю для початку треба шукати людину яка передасть ( продасть) свої знання і брати собі малі обсяги, які реально буде сумістити з роботою

  • TaLeRo 17 червня, 22:46

    @Sav_Vika Якщо Ви візьмете ФОПа, чи кілька фопів, особливо з працівниками, ПРРО, то Вам будуть дзвонити не лише у вечірній час, два рази на тиждень. Постійно щось трапляється, термінові питання і т.ін. на зв'язку постійно треба бути. Бувають дні, що зовсім не турбують, а буває, що одразу всім щось треба і терміново. Якщо у вас є основна робота. То тут Ви можете тільки помічником бути, якщо домовитесь по графіку працювати.

  • Sav_Vika 17 червня, 22:51

    @TaLeRo Помічником було б ідеально

  • TaLeRo 17 червня, 11:09

    Можете розглянути курси від 7eminar.academy або AVS бухгалтерія. Саме їх рекомендую, теорія і практика. А потім пробуйте самостійно, при цьому купуєте підписку з можливістю задавати експертам питання. Бо питання завжди будуть, бо постійно все змінюється. 7ком відповідають на наступний день. Взагалі рекомендую обрати щось інше, не бухгалтерію :)

  • 1 коментар
  • Sav_Vika 17 червня, 11:41

    @TaLeRo Дякую, з 7емінару купували навчання на роботі, подобається як викладають матеріал. Тобто можна вчитись на курсах, шукати самостійно ФОП і працювати? Трішки не уявляю це на практиці але думаю що потрібно ще знайти бухгалтера , який окрім курсів перший час проконтролює ( звісно, що не безкоштовно)

  • TaLeRo 17 червня, 12:05

    @Sav_Vika Можете до мене звертатися з питаннями. Я консультую. Візьміть курс ПРРО. Зарплату і кадри, якщо не знаєте. Про єдиний податок, думаю не варто брати курс, там нічого складного. якщо хочете, можу і я розповісти. Або в інтернеті почитайте самі. І все, шукайте собі фопів, 2,3 групу і працюйте

  • Sav_Vika 17 червня, 19:39

    @TaLeRo Дякую!

  • SVET333 18 червня, 09:02

    Ну віддалено можна працювати, якщо роботи не багато, або якийсь маленький фоп. В мене був стошнік, роботи не багато і грошей теж

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу