Продаж

Дякую усім, розібралась ))

Темы: Юридичні питання


Теги: продаж нерухомостi

49 коментарів

  • Aria159 27 березня, 16:14

    Ми купували напряму у продавця, пішли разом до нотаріуса, нотаріус сказав які треба документи, куди за ними йти. Продавець зробив, пішли оформили. Якусь бумажку чекали біля місяця, і по пам'яті вона дійсна визначений термін, тобто робити її треба було за наявності клієнта, щоб потім повторно не робити. Що саме потрібно було не памятаю

  • Sav_Vika 27 березня, 17:50

    Дякую

  • Tanyaba 27 березня, 16:18 2

    Можете через ріелтора. Називаєте суму яку хочете отримати на руки. Далі все робить ріелтор. Так буде швидше.

  • Sav_Vika 27 березня, 17:50

    Дякую

  • Xxaaa 27 березня, 19:00

    Ми,коли квартиру продавали,розмістили оголошення на Дом.Ріа. потім з нами зв'язались 2 чи 3 ріелтори, іони приводили людей дивитись, і просто по нашому оголошенню приходили люди, і продали ми саме людині, що прийшла напряму,без ріелтора.

  • Sav_Vika 27 березня, 19:06

    Ціну ріелтори пропонували нормальну чи нижчу?

  • Xxaaa 27 березня, 19:36

    @Sav_Vika Деякі пробували занизити, ми таким відмовили в співпраці, але восновному ріелтори ціну ставили таку ж як і ми, але ми тверезо оцінювали реальну вартість квартири, самі ціну ставили так щоб мати можливість трохи скинути реальному покупцю.

  • bondar_vv 27 березня, 19:53 1

    Зараз напишу багато))) як покупець..
    Продати можна як самим, так і з ріелтором. В 99% продаж, послуги ріелтора оплачує покупець. Для продавця співпраця з ріелтором - це економія часу та нервів, бо ріелтор готує документи для угодита проводить огляди. Головне правило вдалого продажу- це адекватна ціна...і Все.
    На сьогодні ціни на нерухомість...то щось зі сфери фантастики. Принаймні в місті, де я живу))).
    Якщо Вам потрібно продати швидко, то ставте ціну нище ринкової і продавайте самі...
    Якщо Ваша нерухомість( чи правильніше земля) в порівняно спокійному регіоні то на неї буде попит. ЗвертайтесЯ до ріелтора і наполягайте на своїй ціні... І , як показує практика, - все продається...

  • Sav_Vika 28 березня, 06:25

    Дякую)

  • Sav_Vika 28 березня, 10:02

    Підкажіть, будь ласка, як покупець, як перевірити перед покупкою чи не має приписаних дітей, чи не під арестом та інше?

  • bondar_vv 28 березня, 12:13 1

    @Sav_Vika Нотаріус надає перелік необхідних документів для здійснення угоди. І він же перевіряє їх.
    Колись я продавала квартиру...де була лише власником. А прописана була з донькою в іншій( більшій). І навіть при таких умовах нотаріус просила від мене довідку з опікунської ради. Абсурд як на мене.

  • Alex_Raby 28 березня, 10:19 2

    Рієлторів можете взяти кілька, не факт, що вони допоможуть вам знайти клієнта, але хай також шукають, виставити самостійно на олх та дом/ріа, документи рієлтори не перевіряють (як ббувший рієлтор кажу), цим займаєтсья виключно нотаріус, про прописаний - довідка в ЦНАП - це робить власник, або довідка від сільради/міськ ради, обтяження можна самостійно подивитися за 40 грн на сайті мінюсту, через опендата обт по адресі (також гривень 40 коштує) або це може зробити нотаріус, вони роблять це безкоштовно при вас, а далі при угоді беруть витяги вже платно (бо вони будуть в бумажній формі), ну і в іншій темі ще розписала трохи вам)

  • Alex_Raby 28 березня, 10:23 1

    Рієлтори дуже слизькі тіпи, писала колись вже не раз, вони по суті посередники по пошуку кліенту/покупця, вони не відповідать за борги по квартирі, про достовірність доків і в принципі не розуміютсья, які треба документи мати, за це відповідальні ВИ як покупець, продавець та нотаріус, який перевіряє Вас та продавця. Плюс при купівлі землі та будинку буде дві угоди, окремо на землю, окремо на будинок, земля має мати номер та оцінку, будинок (повторюсь) документи на право власності, паспорт, оцінку, покупцю треба буде підтвердити звідки гроші, взявши в пенсійному розписку про доходи, якщо дозодив по факту за 5 років менше, ніж вартість ділянки на будинку - занижати вартість або окрема угода на позику від родичів чи друзів, все це Вам розповість будь-який нотаріус, сходіть з покупцем/продавцем до нотаріуса із документами і на місці він перевірить чи можлива угода загалом (і прописаних побачить і обтяження), ви окремо дивитесь на сайті привату по адресі заборогованності та просите ОСТАННІ платіжки

  • 39 коментарів
  • Antonina777 29 березня, 15:24 1

    @Wassabi платёжка не доказательство?)) ну, вот и ответ. У вас на местах мошенники. Нарушают по всем параметрам. У них есть вышестоящее руководство, даже горячая линия общая, таких много, не нравится, жалоба, их ... убирают. Они ж воруют себе с компании, в добавок )

  • Wassabi 29 березня, 17:15

    @Antonina777 Треба до 20, я заплатила 19, а в них оплата йде 7 днів.

  • Wassabi 29 березня, 17:25

    @Antonina777 Київська область, приватний будинок, я знаю, що в Києві люди роками не платять і ніхто не відрізає, в селах приїхали відрізали і тоді тільки розбираються. Ще з часів ковіда закрили свій офіс, тепер щоб до них попасти, то треба по попередній записі за номером, на якому ніхто не бере трубку. А по оплаті інший відділ. Вони може і між собою не вчасно синхронізувалися, але проблеми людині, і потім платять люди за нове підключення. А судитися з ними роками можна, і що той час жити без світла.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу