Нотатки читачки

Впізнаєте себе?Картинка про мене на 100%.

Цього місяця мені вдалося нарешті впорядкувати домашню бібліотеку. Покажу вам лише шматочокДеяких книжок бракує і я зовсім не пам'ятаю кому їх позичила :see_no_evil: Але то не проблема, можна ж докупити.

Отримала посилку від "Книги - морська глибина". Частинку розпакувала і роздала дітям, частинку віддам згодом, але вам покажу :grin:Нещодавно у сина був день народження (11 р.), покажу, що він книжкового отримав 

Ви бачили, який гарний канал в інстаграмі веде наша одноклубниця Зоряна? Якщо ще не бачили, то обов'язково підіть погляньте сюди.

Ще дуже хочу поділитися сторінкою реставраторки музейних книг. Я можу на ті процеси дивитися вічно :heart_eyes:

Тепер трохи розповім про моє хаотичне і невпорядковане читанняКупую гори закладинок, а книжки все одно закладаю серветками :face_with_hand_over_mouth:

У додатку Якабу читаю "Коли тіло каже "НІ!"

У додатку Лібрера почала"Право на чари", бо маю футболку з такою совою.

ой божевільний рік", бо кожен з нас має свою історію про страшний 2022 і велику війну.

вій милий Скрудж", бо купила за 50 грн на розпродажі.

Нарешті дозволила собі Ukraїner (1 частину). Це скоріше фотоальбом з невеличкими нотатками і qr-кодами. Дуже сподобалися "Співи Полісся".

Ще мушу показати цю фантастично гарну і змістовну книжку "Про що мріють листочки"Маю ще деяке читання на папері, тож покажу його :arrow_down:До слова, підписалась на спільноту людей, які ведуть паперові щоденники читача. Яка ж то краса! І собі завела блокнотик, правда не надто естетичний)Дякую, що вислухали :blue_heart::yellow_heart:


Теги: книги, читання, дитячi книги, щоденник читача

17 коментарів

  • Maksi 16 березня, 22:17 2

    Перша картинка то просто топ, точний опис книголюба :joy:
    Впорядкування книг,як на мене, пройшло вдало. Все вкупі гарно виглядає, краса та годі :heart_eyes:
    У мене "Твій милий Скрудж" висить в закачаних в електронній книзі. Думала читати в грудні-січні, та щось руки так і не дійшли. Мабуть буде чекати наступного Різдва. На "Той божевільний рік" та "Хочу" теж дивилася, але поки не брала.

  • le313 17 березня, 12:22 1

    :grin: дуже люблю такі картинки. Часом вони допомагають взяти себе в руки на деякий час)))

  • Julka 17 березня, 11:39 1

    Неймовірно)

  • le313 17 березня, 12:20

    :two_hearts:дякую!

  • Tanikos 17 березня, 14:16 1

    Я теж скажу:hugging: неймовірно!!!)

  • le313 18 березня, 22:57 1

    дякую!

  • le313 18 березня, 22:58 1

    :love_letter:

  • HoAnna 17 березня, 15:40

    Дуже цікавий допис, дякую Лесю! Картинка розсмішила :thumbsup::joy: Полички бібліотеки - то окремий вид задоволення)) Якраз нещодавно мені на очі потрапив такий же спосіб викладання книг (частина книг у горизонтальному положенні, частина - у вертикальному). Так книги ніби трохи "танцюють" на полицях :heart_eyes: Подумала, що варто теж так спробувати перекласти)
    З показаних дитячих книг все дивлюсь на того Вовка в трусах)) Треба буде племіннику подарувати, бо мої вже з неї виросли) "Про що мріють листочки"(для племінника) та "Ізми" вже в корзину собі додала (там тримаю найбільш бажані книги, щоб не забути).Книга "Ізми"приємно здивувала своєю тематикою для дітей)
    Як тобі книга "Коли тіло каже ні"? Я нарешті її придбала, але ще не читала)

  • le313 18 березня, 23:06 1

    :blush: дякую, Аню, що заглянула сюди.
    Я собі чомусь подумала, що такий спосіб складання повинен економити місце))
    Так, "Ізми" круті і доступно написані. Мене син часто питає про такі речі, як пацифізм чи соціалізм, а я толком не знаю, як відповідати, тож для мене ця книжка - подарунок долі!
    "Коли тіло каже "Ні!" емоційно важка, бо у ній описано багато тяжких (смертельних) хвороб на прикладах пацієнтів автора. Читаю дуже дозовано, бо важко уявляти як людям вдається виживати за описаних обставин/способу життя.

  • HoAnna 19 березня, 19:12

    @le313 Дякую!:tulip:

  • bondarka 18 березня, 12:48 1

    Гарні полички! І читання цікаве. Мені теж хотілося б почути про враження від "Коли тіло каже ні". Актуальна тема. До речі, з Рідерою я нарешті повернулася до активного читання) Класний додаток, зручний.

  • le313 18 березня, 23:14 1

    Дякую :yellow_heart:
    Єдине, що не подобається в Рідері, те що до бібліотеки підтягує всі документи з телефона. Може я просто не вмію правильно налаштувати :face_with_hand_over_mouth:
    Але функція самостійного гортання сторінок - суперова. І озвучка тексту теж. І переклад окремих слів у тексті мені тут подобається.
    Радію, що ви повернулись до активного читання!
    Про "Коли тіло каже "Ні!" написала вище - вона мені емоційно дуже важка. А ще постійно думаю, чи можу я запобігти психосоматичним хворобам своїх дітей? А що, якщо я спричиняю схильність до таких хвороб? :see_no_evil:

  • Vasilisa01 19 березня, 13:28 1

    Добрий день. Бібліотека супер! Поділіться враженнями про Мумі Тролів)

  • le313 20 березня, 22:50 2

    Дякую
    Мумі-Тролі - читання для дорослих. Моїх дітей зовсім не зацікавили.
    Зате я була у захваті від цих книжок.
    Мені дуже імпонує Мама Мумі-Троля, бо вона має образ типової галицької господині, але дуже виваженої і мудрої)

  • Iryna_pk 18 квітня, 11:23 1

    Дякую за допис! І за посилання на групу з щоденниками читача, я таким трохи бавлюся, тому подала заявку).
    А про вовка у трусах на який вік книжечки?

  • le313 19 квітня, 12:10

    Будь ласка, Іра. Дуже приємно вас бачити!
    Вовк у трусах гарно піде від 3+, як казка-розглядалка-забавлянка. Хоча, як на мене, він орієнтований на доросліших читачів ~11+, які будуть відшукувати приховані сенси, а не лише сприймати поверховий сюжет.
    Дуже цікаво би було зазирнути у ваш щоденник читача. Як матимете натхнення, поділіться ідеями у клубі. Або дайте, будь ласка, посилання на ресурс, де ділитесь :tulip:

  • Iryna_pk 22 квітня, 10:19 1

    @le313 Обов'язково поділюся, якщо наважуся). Я завжди шкодую, що дізналась те, що можна вести щоденник читача тільки у дорослому віці. От би мені хтось підкинув цю ідею у підлітковому віці. Як я тоді любила різні щоденники і записники. Зараз заповнюю його дуже під настрій

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу