Перевірка чоловіка

Дівчатка, думаю у кожної є такі моменти коли є якась чуйка на те що чоловік може з кимось переписуватись, або може завести нові знайомства. В мене зараз такий період почався, що є підозри, якийсь він зовсім інший став. На всі мої прохання поговорити відверто зводяться до 0. Але прожити 10 років разом в шлюбі, то не рік і не два. Дуже хочу вірити в те що це зовсім не те що я відчуваю і нікого не може бути. 

Хочу спробувати написати з іншого номера і завести діалог (ніколи побідного не робила, тому вагаюсь).  Чи погодиться він на зустріч або ж на відносини!?

Чи було у вас таке, колись що ви таким чином перевіряли свого чоловіка, хлопця? Якщо так, поділіться історіями) 

Темы: Стосунки дорослих

125 коментарів

  • Bernadette 15 березня, 12:06 8

    Ну, на відносини без фото і без зустрічі навряд чи погодиться.

  • sar878 15 березня, 12:18

    Ну якщо погодиться зустрітись і заведе дуже милий діалог то це вже про щось принаймні буде говорити.

  • Oceanlover 15 березня, 15:33 39

    @sar878 Якщо в нього вже є хтось, то навіщо він погоджуватись ще з кимось

  • Bernadette 15 березня, 12:08 12

    А що виясняти. Якщо людина не хоче зберігати сім'ю, не хоче навіть про це поговорити - то все вже ясно. Наявність/відсутність коханки - це вже друга справа.

  • olenka_best 15 березня, 12:12 53

    Ви в шлюбі 10 років, а хочете займатися рівнем дитячого садочку...

  • sar878 15 березня, 12:15

    Може і так. Я ніколи подібного не робила. Тому і є сумніви. Але і бути в рожевих окулярах ну точно не хочеться..

  • Gayka_ 15 березня, 12:43 29

    @sar878 Не робіть цього. Правда. Це не найкращий вчинок. Краще поговоріть з чоловіком.

  • Chuchasonya 15 березня, 12:15 51

    Ви думаєте, що якщо в нього є коханка, то він і другу мріє собі завести?

  • 4 коментаря
  • Chuchasonya 15 березня, 13:17 4

    @sar878 Я не про те питаю. Він знає про ці правила?

  • sar878 15 березня, 13:24

    @Chuchasonya Так, звичайно

  • Alyona091 5 квітня, 01:36 1

    @Elena1988 Як знати :thinking:

  • Tanyssshhhka 15 березня, 12:19 15

    А Ви готові до розлучення ?
    Ви фінансово не залежите від чоловіка ? Є квартира ?
    Бо якщо ні, то подумайте про те, що Ви можете взнати,а потім з цим жити поряд з ним .
    Ну і погоджуюся з коментарем вище, якщо є коханка , то другу він точно не заведе .
    Я б почала із себе : чому він не звертає на мене уваги, не допомагає і тд , пішла б в салон, на фітнес , запросила б його на романтік .
    Може просто чоловіку уваги Вашої не вистачало якийсь час і він " забив "

  • 2 коментаря
  • Tanyssshhhka 15 березня, 13:26

    @samsanty Я не про зраду говорила .
    Я як раз залишаю шанс на те, що він просто став холодний , а не побіг по бабам .)

  • Honubud 15 березня, 16:02 1

    @samsanty Тим чоловікам вона також не потрібна була, а щось інше:heart_eyes:

  • Коментар видалено

  • Julette 15 березня, 12:39 10

    Не думаю, що доросла людина поведеться на таке,якщо він не повна гульона. Ви пишете, що він ВЖЕ помінявся, то який сенс йому відповідати на якісь невідомі контакти, тим паче, що Ви його про це питали. Раптовий інтерес до нього може викликати додаткові підозри на Вашу адресу. Якщо вже є якась пасія (хай навіть без інтимну, лиш переписка), то можна подумати про інші методи перевірки

  • Kotya_3 15 березня, 13:00 5

    В моєї знайомої була ситація. Чоловік - бізнесмен. Вона написала йому з іншого номеру, що колись робила замовлення і не може забути його очі і т.д. Він категорично відмовився спілкуватися. Через 2 місяці вона підіслала свою колегу(в неї працювала прибиральницею), щоб начебто перевірила. Я не буду описувати все, але результат такий - розлучення моєї знайомої і її чоловік одружився на тій «підставній», вже мають дитину.
    З того часу я зрозуміла, що зовнішністю взагалі не утримати чоловіка. Моя знайома все життя займається фітнесом, ходить на танці, фігурка - ідеальна, закінчила декілька курсів по кулінарії(нереально смачно готує), як людина - дуже позитивна, завжди прийде на допомогу, свого чоловіка в попу цілувала. А він проміняв її на жінку 100+ кг, яка окрім жарених яєць взагалі нічого не вміє готувати, але дуже язиката, вміє надавити на жалість, яка вона бідненька, яка вона хвора, як все болить і вона сама нещасна в світі.

  • 16 коментарів
  • Kris140 22 березня, 14:05

    @Chuchasonya Чесно, ну може хіба в ліжку

  • Chuchasonya 22 березня, 14:26 6

    @Kris140 Ви так близько іі знаєте? Просто я не можу повірити, що така прямо ніяка, примітивна, а чоловіки від неі мліють.

  • Kris140 22 березня, 22:44

    @Chuchasonya Ні не близько. І дійсно це моя субʼєктивна думка.

  • Irenn 15 березня, 13:09 18

    Зазвичай, жіноча інтуїція не підводить.
    Кілька років тому мій чоловік почав їздити в офіс з колегою. В обидвох свої авто, але вони надумали чергуватись: то він підвозить її, то вона - його. Зідзвонювались вечорами, домовлялись, сміялись. Усе видавав його почервонілий, задоволений фейс. На мої іронічні зауваження віджартовувався, що, мовляв, ти б її бачила, вона тобі не рівня, а ще економимо бензин, а ще з ними їздять інші співробітники. До того ж, колега заміжня (але бездітна) і мені немає сенсу хвилюватись. Ну-ну, статус одруженої людини - це надзвичайно нестабільна річ.
    Я не схильна перевіряти телефон чоловіка, читати його переписки тощо, але, помітивши його радісну фізіономію щоразу, коли пізніми вечорами пікав вайбер, не стрималасьй зазирнула в "задзеркалля". Яких лише смайликів з сердечками не було у їхньому чаті! Без слів було зрозуміло, що між ними є якийсь флірт. Я не з тих, хто терпітиме, вичікуватиме слушний час, бо є прямолінійною, нетерплячою й імпульсивною. Хоча у цьому випадку я довго терпіла, хм.
    Одного вечора зачинилась в кімнаті і зімітувала дзвінок Юлі з його телефону, детально пояснила, що вона отримає, якщо продовжуватиме спілкування з чужим чоловіком. Як він ломився до мене в кімнату під час тієї "розмови", годі передати)))
    Спокійно відчинила двері:
    - Усе чув?
    - Так.
    - Будеш продовжувати покатушки - зателефоную їй в реалі, а ти станеш холостяком.
    Не знаю, що спрацювало у моєму випадку: певні почуття чи звичка до мене в чоловіка (на той час 15 років разом), можливо, щось інше, але ота їзда припинилась повністю. Спілкування також. Жодних згадок упродовж трьох років, жодних інших "колежанок".
    До чого це я написала?
    Не варто розслаблятись, якщо ви відчуваєте, ба, більше, спостерігаєте нетривіальне спілкування вашого чоловіка з іншою жінкою, бийте на сполох. Навіть, якщо та колежанка - заміжня, товста й негарна (за словами вашого благовірного), зупиняйте це спілкування. Звісно, якщо чоловік - дорогий і потрібний у вашому житті й у вас є бодай крихта самоповаги.

  • 10 коментарів
  • Коментар видалено

  • optsale 15 березня, 15:14 5

    Я Вам аплодую просто,це геніально те що Ви зробили.
    І Ви дуже вірно написали про інтуїцію.

  • Divashka 17 квітня, 19:07

    @optsale Коментар видалено, перекажіть в двох словах що там було, цікаво ж

  • Olya_lya 15 березня, 13:32 13

    Город вам треба і корову, а краще дві тоді не буде часу на дурниці ні вам, ні чоловіку :smile:

  • 6 коментарів
  • Olya_lya 15 березня, 15:14

    @samsanty В мене знайомі в яких ми купуємо молочку то тримають 4 корови, то чоловік з старшим сином цілу весну і літо їздять і косять траву на берегах щоб сіна заготовити, то які там гульки - навить самі сміються що хай би якась прийшла разом траву допомогла б складати

  • samsanty 15 березня, 15:16 11

    @Olya_lya Іноді примірні сім'янини таке учудять, що ніхто б не подумав ))) в мене вже таких історій зі знайомих назбирався багаж. І ніхто з них байдики не бив, все роботящі зайняті люди :person_shrugging:

  • Olya_lya 15 березня, 15:25 7

    @samsanty Якщо воно має бути то буде, ніхто від цього не застрахований і ці всі перевірки до одного місця вважаю - просто простіше потрібно до цього відноситись і вирішувати проблему як станеться а не гадати тим більше автор розлучатись не збирається

    Зображення
  • Torri 15 березня, 14:24 4

    Ідея мені не зрозуміла з іншої картки, відповіді чіткої там не буде, дурне... Я б телефон прошерстила таємно і далі б тихесенько думку думала. Головне нічого не казати, доки для себе не вирішила б подальшу судьбу супруга))

  • 16 коментарів
  • Brend 18 березня, 00:08 9

    @Sadulya Нит. Это навязанная херь, для дурочек, ой простите, интеллектуалок.Нет в браке личного пространства, и это нормально

  • Koosha 18 березня, 00:11 7

    @Sadulya Так, це особистий простір. Але є різниця коли береш телефон чоловіка (дружини) щоб "поритись" в цьому особистому просторі чи з конкретної причини , приклади дівчата написали вище. Я можу взяти тел чоловіка і він не напряжеться. Так само він. Ми цього майже не робимо, бо немає необхідності. При цьому якщо я візьму тел чоловіка, то не буду ритись в його смс тощо. Але носитися з тел. ніби приховуючи щось - це дивно і підозріло. Наприклад, чоловік залишає свій тел на зарядці на кухні де я готую істи. Тобто ми з його тел часто і подовгу віч-на-віч. Але я його не беру і він не ховає. А от якби носив весь час із собою, запаролений і т.д було б підозріло. Зрештою, жінки, зазвичай, таке відчувають

  • Lilka 20 березня, 11:29 1

    @Brend Мда

  • Olya1604 15 березня, 14:45 29

    З власного досвіду- якщо здається, то , скоріш за все, не здається:thinking:
    Ділюсь досвідом . Коли мала відчуття, що чоловік зраджує, хотіла отримати докази, щоб не виглядати параноїчкою. Все просто - пішла з дітьми на прогулянку, коли чоловік був вдома. Розуміла, що з великою ймовірністю він скористається ситуацією, і зателефонує до "неї". Залишила в кімнаті, де сидів чоловік ввімкнений диктофон і пішла на прогулянку. Так, і "бінго" - так , я не помилилась. Єдиною моєю помилкою було дати йому другий шанс. Цього робити не треба. Зрадник не зміниться, просто стане більш оборежним, а ви будете жити з діркою в серці, і робити вигляд, що все добре.

  • Maksi 15 березня, 15:06 2

    Робила я таке один раз в житті: коли була молода, зустрічалася з хлопцем, якого кохала до нестями. Він співав мені деферамби, кожного разу казав, що любить, а я була молода, дурна, не впевнена в собі та не вірила нікоми. Ми то сходилися, то розходилися. О ті намагалася зрозуміти чи воно йому потрібне те моє кохання, зітхання. Попросила подругу йому написати - перевірити. Закінчилося тим, що ми розійшлися остаточно., бо перевірку він не пройшов.
    Зараз, уже в шлюбі я б такого не втнула. Ну отих перевірянь-вагань. Може тому, що в людині впевнена і можу спокійно себе почувати гуляючи на корпоративі, поки чоловік взявши доньку з собою, йде до куми, яка також з дитиною вдома сама.

  • Коментар видалено

  • Olya_lya 15 березня, 15:29 4

    Повністю погоджуюсь з вами

  • sar878 15 березня, 15:32

    Дякую за вашу відповідь! Є про що подумати.

  • Oceanlover 15 березня, 15:44 2

    Не спішіть. Купіть винця, сирок, цукерки, вип'єте то може й розмова піде

  • sar878 15 березня, 16:00 2

    На вихідних займусь подібним)

  • LuLuda 15 березня, 15:56 15

    Це штучне дихання для сайту?

  • Londial 15 березня, 17:43 5

    Вміння оголяти душу в шлюбі, куди важливіше за вміння оголяти тіло, чи кулінарні курси. Тому, про які 10 років шлюбу мова, хіба 10 років фарсу...

  • SNN_KTT 15 березня, 17:51 3

    Як виникають такі думки, взагалі для чого тоді разом жити? Якщо ви допускаєте думку, що ця людина вас обманює, значить ви їй повністю не довіряєте, значить не зможете 100% погодитися в тих чи інших обставинах на неї. А життя така складна річ

  • SNN_KTT 15 березня, 17:52

    Покластися

  • Mariya1981 15 березня, 18:13

    Зачем Вам это?!Ничего не начинайте придумывать,будете крепче спать.Если человека провоцировать,то он и сорвётся.Как - то так.

  • OlyaMakarevich 15 березня, 18:57 15

    Когда вам кажется, то вам не кажется.
    Вы ответили в комментарии, что не готовы развестись. Тогда зачем вам уличать мужа в измене? Чтобы что? Истерить ему в дальнейшем или чтоб он раскрыл карты и первый вас бросил? Или вы будете ,зная что он изменяет, продолжать совместную жизнь? Ну в крайнем случае поизвиняется и будет лучше скрываться. А вам дальше с этим ощущением жить.
    Вы уже или выводите на чистую воду и разводитесь, а можно и в лоб спросить, или не занимайтесь хернёй и занимайтесь собой.
    Измените свое отношение к происходящему. Обязательно копите финансовую подушку.

  • Azalia 15 березня, 19:01

    +++

  • Ka3a_ 15 березня, 19:37

    ..с языка сняли )

  • makaron 15 березня, 20:07 3

    Пишіть сюди номер телефону, розважимось всі разом)

  • 5 коментарів
  • Torri 15 березня, 23:34

    @Olya_lya Якраз дуже цікавий!

  • Olya_lya 16 березня, 00:04 4

    @Torri Так я ж і говорю що такий конкурс буде, а то все полотенечка-цукерки вже приїлось :wink:

  • Kris140 17 березня, 11:58

    :joy:

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу