Чим порадувати незнайому людину або як не зробити сюрприз неприємним ?

Українські жінки дивовижні! Вони на рівні з чоловіками  захищають рідну країну,міцно тримають тил,волонтерять і тримають на своїх тендітних плечах низку дуже важливих для Перемоги питань,збирають донати на зброю,закуповують необхідне та доправляють в самі важкодосяжні місця,вдягають,годують та лікують наших захисників,оберігають та виховують дітей і невідомо де знаходять сили не забути,що вони є слабкою статтю,яку часом треба побалувати,щоб вона не втрачала сили бути сильною. Так,в цей нелегкий час нам вдається не тільки вижити і не втратити розум від постійного хвилювання за життя , здоров'я та безпеку своїх близьких,а й створити святковий настрій для себе та оточуючих...

Завдяки невгамовній чарівній дівчині Iolanta ми маємо черговий передсвятковий обмін  подарунками до 8 березня. І ,здається, складність вибору подарунка спрощено умовами обміну,все ж таки залишається імовірність отримати подарунок,який не зовсім порадує . Не дивлячись на багаторічний досвід обмінів ,все ж таки знаходяться дарувальниці,які вміють "здивувати ". Як би ми не намагались прикрити емоції розчарування фразою: "не очікуй ....і не будеш розчарованим" все ж таки ,будемо чесними,деякі "сюрпризи" можуть зіпсувати настрій. Питання про стартові пакети,б/у речі та протерміновану продукцію навіть не підіймається,ці речі внесені в "чорний список" апріорі. Чомусь прийшло в голову,що навіть стандартний "джентельменський" набір з пляшки вина,коробки цукерок та пачки кави не кожну з нас може порадувати, тому що серед нас є ті,хто не вживає алкоголь ,не п'є каву та не любить солодке . Підбираючи подарунок , хочеш подарувати приємні емоції,отримуючи подарунок ,сподіваєшся їх отримати також. І,будемо чесними,прикро,коли сюрприз стає "сюрпризом".Я особисто так і не змогла на даний  момент визначитись для себе,що має стати кодовим словом в моїй анкеті) А які думки у вас?

Хочеться почути думку учасниць обміну в контексті : "що я не хотіла б отримати в подарунок"

Темы: Свята


Теги: подарунок незнайомiй людинi

5 коментарів

  • Nemirovskaya 10 лютого, 23:31 8

    Я думаю, велику роль грає ще те, хто буде збирати ту посилку. Є люди з якимось особливим естетичним талантом, і будь яка фігня в їх руках стає шедевром

  • Cvetok 11 лютого, 09:05 9

    Мне как раз такой набор очень понравился (конфетки,алкоголь и кофе) уложить в красивый подарочный набор,но только хорошие. И всегда было интересно получить именно сюрприз, не загадывать.
    Есть ещё такой момент, подарок отличный, а обзор :thumbsdown:
    P.S я на 8 марта воздержалась от участия (200-300) маловато чтобы сделать сюрприз приятным :slight_smile:

  • Elena2107 11 лютого, 12:28 4

    Індустрія подарунків зараз на стільки різноманітна,що цілком можливо вкластися в 300 грн. )

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Elena2107 11 лютого, 12:25 2

    Мабуть чудова риса характеру для себе: подарувала і забула та без різниці чи вгодила) А мене майже завжди мучать сумніви щодо того чи вгодила,хоча дарую завжди від душі і частіше всього піддаючись якомусь пориву при виборі) Але, скоріше всього,від природи якась така " практична" і намагаюся подарувати щось таке,щоб отримувач користувався,а не закинув на антресолі. Хоча ...тепер на антресолі не закидають,от і не хочеться дарувати щось таке ,що піде на смітник.

  • Коментар видалено

  • Elena2107 11 лютого, 13:06 5

    @Antonina777 Ні не купую,і ні,не маю мети бути для всіх хорошою,і не вбачаю нічого поганого в тому,що вибираючи подарунок, намагаюсь врахувати інтереси того,кому подарунок призначений. Можливо і ускладнюю,але ж собі ,а не Вам чи комусь іншому)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу