Про Пончика, Батончика та Білого Слоника.

Ану, дівчата, а таке хтось читав у дитинстві? :) Розкажіть, будь ласка, що воно.

Про Пончика, Батончика та Білого Слоника. Славний воїн Печериця http://kryivka.net/books/pro_ponchyka_batonchyka_ta_bilogo_slonyka_slavnyy_voyin_pecherytsya/

Про Сергійка-нежалійка та клоуна Бобу. Іванець-бігунець

http://kryivka.net/books/pro_sergiyka_nezhaliyka_ta_klouna_bobu_ivanets_bigunets/


Теги: детские книги

6 коментарів

  • Nebeda 4 березня 2017, 16:36

    Я читала в дитинстві, малому ще ні)) В мене навіть книжка збереглась якимось дивом одна з небагатьох, там інші ілюстрації і все разом, правда, без обкладинки. Про Пончика з Батончиком подобалась, пригодницька, і про Перченя-художника, про Печерицю пропускала, Сергійко-Нежалійко - у формі віршованої п'єси, не пам'ятаю вражень. Можу пофоткати для ознайомлення))

  • miros_ya 5 березня 2017, 07:56

    Дякую!
    П'єси треба самостійно щоб дитина читала, напевно, тому що потрібно ж бачити чия репліка. Або різними голосами читати, щоб дитина розуміла :))
    Ми так КОШКИН ДОМА читали: я додавала меее до реплік пози, хро-хро до свині тощо :))

  • Nebeda 5 березня 2017, 17:46

    мені здається, що я сама читала, не мама, але п'єси я завжди трохи менш любила, аніж інші жанри літератури) А читати в ролях намагаюсь для малого все підряд))

  • SanSanna 5 березня 2017, 03:07

    Це хІТ мого дитинства! Мені ії купили ровів в 8, брату було 4. Я навіть на магнітофон записувала своїм голосом))))) І зараз читаю дитині. Як на мене, то краще ніж "Равлик і кит"!!!
    Мої хіти це Пончик і батончик, Славний воїн печери, Гарбузик боягузик. Любила в дитинстві і Сергійка-нежалійка. Передня в дитинстві не пішло, а зараз читаю - дуже повчальні розповідь)))
    Найцікавіше, що вже тиждень збиралася зробити огляд своєї книжки і шукала нові, моя не в кращому стані.((

  • SanSanna 5 березня 2017, 03:08

    Мирославо, яка на них ціна?

  • miros_ya 5 березня 2017, 07:53

    Дякую! Впевнена була, що знайдуться мами, які читали, а то для мене це відкриття, я і назв таких раніше не чула, не те що б читати.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу