Новий рік в КАРПАТАХ!!!!

Всім привіт)так цьогоріч сталось що всі друзі на Новий рік розїжджаються, ми з сімєю самі (дитина 1,5 рочки). Думали відсвяткувати вдома по-сімейному,але якось це так нудно от і прийшла думка кудись поїхати. Заичайно ж перша думка це Карпати давно хотіли, звичайно за місяць до нового року знайти пристойний номер за розумні гроші неможливо,але мені повезло знайшла останій номер якзар на 3 осіб. Довго не думаючи забронювали, а зараз почала моніторити цей готель, село... і щось зовсім мало є інформації. В готелі сказали що це село кругом якого одні гори (там лише 2 готелі) Ось питаннячко в мене до вас хто де відпочивав в Карпатах в зимовий період з дітками- як вам? Чи все сподобалось? На що слід звернути увагу? Відпочиваємо с.Людвиківка 12 місяців (або ще в неті можна знайти як Мислівку)

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: новый год, карпаты, свято, вдпочинок

4 коментаря

  • Olya_lya 23 листопада 2015, 08:49

    Ну це Надвірнянський район, гори там є але це більш для тих туристів які приїжджають на гриби або йдуть в похід у гори. Мона поїхати з віти на Синевір але все залежить від погоди та ще й з малою дитиною. Підйомників там не має, на лижах не покатаєтесь а от на санках можна. До курорту Буковель це майже 200 км. їхати. Морально віддихнете від цивілізаліції і повітрям гірським подихаєте

  • Alinkaaa1227 7 грудня 2015, 08:35

    Нам казали що підйомники є за 10 км. там ми і розрпховуємо покататись на лижах)

  • sulya 23 листопада 2015, 09:21

    і дороги там аврал, їдьте в Косів і Шешори як на мене ціна-якість, підйомник є гори є і цивілізація є також. І ціна менша ніж в Буковелі.

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • sulya 23 листопада 2015, 14:48

    http://legenda-karpat.com/?m0prm=90&language=ua&m1prm=67
    якщо комусь цікаво тут було колись класно, зараз не знаю пару років не їздила, але там принаймі є чим зайнятись крім сидіння в готелі. Ціни також не моніторила і не порівнювала на даний момент, але дешевше Яремчі і Буковеля і думаю дешевше ніж в Східниці. Є спортзал, коні, санки, прогулянки, маршрути, смачна їда, правда уточнюю так було років 2-3 тому.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу