Чому так грубо

Приблизно як півроку з'явилася в мене нова коліжанка. Склалися в нас доволі дружні відносини, вона добра дівчина. Пару разів я заходила до неї в гості, але чоловік в той час був ще на роботі. Тобто я з її чоловіком була до сьогодні не знайома. І от сьогодні вона подзвонила і каже, що вони у справах біля мого дому. Кажу - заходьте в гості. Вирішили потім, що підемо тут на районі на піцу. І ось зустрілися, сидимо розмовляємо, наче нормальна родина, але він до неї настільки грубий, що я не знала куда подіти очі. Ми так погуляли близько двох годин і весь цей час він її якось пасивно принижував, типу: закрий рота, не біси мене, ти зараз мене дістанеш, не розумієш - мовчи, заткнися і таке інше. І все це було сказано без гумору і навіть нелегковажно, а реально жорстко. Чесно, я досі під враженням. Вона мене в гості кличе, а я тепер йти до них не хочу, і не хочу щоб вона приходила з ним до нас. А ще мені тепер хочеться в неї запитати - то він і вдома наодинці з нею такий самий чи просто в компанії хотів випендритися? Але мабуть такого питати не варто. Мені та вечеря з голови не йде( Навіщо жінки терплять таке ставлення до себе?

Темы: Стосунки дорослих

40 коментарів

  • Ahava 8 липня 2023, 03:00 1

    В мене є двоюрідна сестра,так от,її чоловік теж до неї так ставиться.Завжди матом,,закрой свой вонючий рот,, вонючка,, не пи..ди і таке інше.І це на людях,при дітях.Ми були дуже близькі з нею,з дитинства,але я не можу це чути,тому ми перестали збиратись разом.
    І є хороша знайома,в якої чоловік має її за ганчірку.Навіть при людях одна зневага.Діти теж ні за що не мають,бо бачуть ставлення батька.Чоловік наче освітчений,займає керівну посаду,а так себе поводити,то жах.
    Чому жінки це терплять я не знаю.

  • Arina_D 8 липня 2023, 10:32 2

    Я настільки гімняне ставлення бачу вперше в молодій парі. Розумію, що то не моє діло, але в мене стільки запитань до неї тепер, але не знаю,мабуть цю тему чіпати не варто, бо обідиться. А ще до них часто приїзджає її мама. Цікаво, він і при свекрусі таке меле. Невже для всих все нормально. Моя б такого зятя вбила вже

  • Fialka345 8 липня 2023, 03:46 3

    Теж мала таку знайому. Яка дозволяла своєму чоловікові так з собою спілкуватися. Нажаль довелося припинити спілкування. Теж раджу зробити і Вам. Наступним буде з'ясування відносин а Вашій присутності або у Вашому домі.

  • Rita_Rita 8 липня 2023, 09:50 1

    В мене нещодавно було таке з'ясування стосунків вдома
    При чому від людей, які завжди мімімі/котики/зайчики
    Це мій родич був, пробувала його встаканити, не вийшло, було єдинею думкою, щоб швидше дім покинули, як виявилось вони так дні два три собачились, а потім знов мімімі, сказати, що я офігіла, це нічого не сказати
    Чоловік мій казав завжди, що родич каблук, тому дана ситуація несподіванкою була для всіх

  • Ptasha 8 липня 2023, 07:39 2

    І в мене така подруга, нажаль спілкуємось тепер рідко. Хоча я хрещена їхньої донечки ( 2 роки), а як бачитися частіше, я просто не знаю. Мені весь час хочеться прибити її чоловіка чимось важким і не хочеться чути, що він говорить. Там суцільний потік мата в сторону моєї подруги. Куди пішла..., чого сіла, їсти готуй..., куди це ти зібралась, дома будеш... Вона огризається і робить все одно по-своєму, але ж це дуже недобре. По телефону спілкуються вдвох одночасно. Доречі це другий чоловік, три роки разом. І був у неї проміжок часу, коли пішла від першого, в цей час багато чоловіків за нею з квітами ходили, а вибрала цього.
    Розумію, він гарячий, веселий, людина -карнавал. І подарунками її завалює, квітами тощо. Від дочки своєї мліє, і старших дівчат (15 і 17) дочками вважає, забезпечує, подарунки постійні. Але ж це спілкування, то жах якийсь. Ніяких стопів, все що з'яявилось в голові, все говорить вслух.

  • Arina_D 8 липня 2023, 10:25 7

    Навряд чи він так спілкувався на початку знайомства, бо яка ж дурна дівка таке покохає. А якщо покохає, то виходить в неї самої не всі вдома, бо то вже мазохізм якийсь чи я навіть не знаю. Та якщо все таки він став себе поводити так не одразу, то коли таке почалося і чому?

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Pepka 8 липня 2023, 09:41 3

    У мене є тітка, яку її чоловік так само принижував, а вона ніби і не чула, все якось з посмішкою. У них двоє дорослих дітей. Так ось, коли дочка вийшла заміж, все перестало. Моя мама і питає, а що сталося? Він і каже, що не дай Бог, зять почує і буде так говорити з дочкою. Тобто, падло, розуміло, що так не можна, але щоб показати свою зверхність над дружиною таке вичворяв.

  • 3 коментаря
  • Arina_D 8 липня 2023, 11:41 7

    @Pepka Молодець мама)

  • Oceanlover 8 липня 2023, 11:42 4

    @Pepka Мама права

  • optsale 8 липня 2023, 15:01 1

    Мда уж, цікавий Ви навели приклад. Нажаль, багато людей дозволяють себе принижувати.

  • evita 8 липня 2023, 10:32 1

    А як він з іншими говорить? Маю такого знайомого, він матом з усіми розмовляє, не має ні старших ні молодших. Ну з цього більшість посміхаються, а мені таке не приємно.

  • Arina_D 8 липня 2023, 10:34

    Я не знаю, бо вчора вперше його бачила. Зі мною був дуже чемний

  • samsanty 8 липня 2023, 11:07

    З різних причин може не подобатись друга половинка вашої подруги. Тому просто краще обмежити спілкування з нею наодинці, не парами. А їхнє сімейне життя то їхня справа.

  • GlamKid 8 липня 2023, 11:26 10

    І Ви теж промовчали при такому спілкуванні?
    Я б зробила зауваження, що у нас в домі так не спілкуючись, тільки повага та позитив.
    Бо були такі гості, які просто за столом почали розбиратись, без матів, але з наїздами один на одного. Ми з чоловіком не знали, куди себе діти, перекрили їх розмову і більше не запрошували. Мені такі вайби не заходять)
    На Вашому місці, якщо ціную спілкування з подругою, я б щиро висловила свої почуття від свого імені, що мені дуже неприємно таке чути, що для мене норма в іншому, що я її ціную і мені важко бути свідком такого. А вона хай вирішує, що далі. Якщо чоловік такий постійно, то я б ним не пересікалась

  • Arina_D 8 липня 2023, 11:34

    Так, я промовчала( скоріш за все просто розгубилася. Розмуієте, вона ніколи на нього не скажилася, нічого поганого не казала, я геть не очікувала, що таке побачу.

  • GlamKid 8 липня 2023, 13:45 3

    @Arina_D Розумію. Ми теж в шоці були, але це просто знайомі були, не прям близькість як друг/подруга. Треба поговорити з нею і пояснити свою позицію, щоб потім не було непорозумінь.

  • Solod_ka 8 липня 2023, 14:11

    Дуже підтримую у всьому написаному!

  • Oceanlover 8 липня 2023, 11:30 4

    Багато ж таких пар, виявляється. Мабуть, усіх все влаштовує. А взагалі, то жінки з низькою самооцінкою, якщо вважають, що з ними так можна. Можна сказати, що для них це норма і не треба лізти, але ж ми розуміємо, що це ненормально. Якби вам було зараз по 17-18, і ваша подруга почала зустрічатися з таким хамлом, то мабуть ви не думали б про особисті кордони і за пляшкою вина в колі таких же подруг намагалися б їй вправити мізки. Але дорослі не такі, вони вже розуміють, що не можна лізти, чужа сім'я - "потёмки". Ви можете чинити як доросла, а можете спробувати врятувати одну з тисяч від морального насилля.

  • 4 коментаря
  • chernushka 8 липня 2023, 13:02 5

    @Arina_D Мені здається, що поки Вашої думки про чоловіка не запитають -не треба коментувати, то чужі кордони. Ви ж не чекаєте, що вона буде дуже рада почути, що чоловік її тиран і нікчема, бо вона ж живе з ним чогось... Можна просто загалом щось про відносини в сім'ї запитати,тоді і побачите, можливо, їй допомога потрібна вийти з цих стосунків

  • Arina_D 8 липня 2023, 13:17

    @chernushka Згодна з вами. Мабуть треба трохи почекати, бо я зараз на емоціях

  • optsale 8 липня 2023, 15:05 2

    @chernushka Теж так думаю. Всі дорослі люди, потрібно натякнути при нагоді наступного разу, що у нас в домі тай не прийнято, у моїй присутності так не прийнято.. і так далі по ситуації

  • Irina_000 8 липня 2023, 12:18 6

    я уверена что дома он еще хуже. Она мазохистка, и все из детства, из семьи.

  • Arina_D 8 липня 2023, 12:32

    Можливо. Отак спілкуєшься з людиною - все добре, а потім виявляється, що там психотерапевт вже зачекався. Як таки люди проявляються у відносинах

  • maksim 8 липня 2023, 12:42

    Є люди, котрі в компанії починають якби то сказати управляти іншою людиною, бо рахують її вчинки неправильними. Вдома такого може й не бути. Але не впевнена . Це гидко . І як правило це не є правдою. Оті зауваження завжди зверхні. Людина має право на свою думку. І коли роблять такі зауваження, то частіше самі ті люди ну не цікаві. І якщо б вони закрили рота, було б ідеально .

  • Arina_D 8 липня 2023, 13:22

    Можливо таке лише на людях, але кому воно приємно? Наврядчи є багато бажаючих це спостерігати. Вона ще мені жалілася якось, що якась подруга їх ніколи в гості не кличе і до них не йдуть. Тепер зрозуміло чому

  • Barbus_ 8 липня 2023, 13:07

    Вы не знаете, что у них дома. Может и ваша подруга дома не сдерживает себя. Я его не обеляю. Но если обоюдное мастерство друг на друга, то это их стиль общения. А так. Не знаю, я с такими не общаюсь,нет что бы при мне матом, а вот дома друг другу могут мозг выедать, а на людях красавчики. Это тоже такой себе обман: дома грызутся, матюкаются, а на людях чистые и пушистые. И ты понимаешь, что тебе врут в лицо. Изображают.

  • Arina_D 8 липня 2023, 13:19

    Гру на публіку теж не люблю, але це хоча б не так шокує

  • Barbus_ 8 липня 2023, 14:13 1

    @Arina_D Если честно, то когда узнаешь, что дома такие люди матом друг друга кроют, то оно шокирует тоже хорошо, и потом при общении с этими людьми это знание сказывается все равно. Я как то начинаю закрываться от таких. Нет уже открытости.

  • BMW2022 8 липня 2023, 13:49 4

    це не ваша справа, не лізьте в душу, не хочете - не йдіть!

  • Zhmenka 8 липня 2023, 14:28

    У меня такая подруга в институте была. Вышла замуж она рано, мы на 3 курсе были. Но и до этого они уже жили вместе. И вот он всегда на людях такой грубиян - Света сюда, Света туда, Света закрой рот. Но мы их близко знали. А дома он и носки ее стирал, и за ребенком ухаживал, и измену ей потом простил, когда она за любовником сильно пострадавшим в ДТП в больницу ухаживать ездила.

  • Solod_ka 8 липня 2023, 14:46 5

    Так можливо він і вдома з нею так само грубо спілкувався? Прання і догляд за своєю дитиною, все-одно, не виключають хамського ставлення. Як і не розірвання стосунків, по якимось причинам, після зради.

  • Julka 10 липня 2023, 16:20 2

    На жаль, є жінки без власної гідності.... З різних причин терплять бидло

  • killler 20 липня 2023, 12:11 1

    извините меня но вы чмо раз лезите в чужие отношения.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу