Потрібна консультація по обладнанню

Дівчатка, я знаю, ви все знаєте! Потрібна ваша поміч, а точніше консультація. Особливо мені можуть допомогти дівчатка які працювали в мініпекарнях, або в кафе де самостійно випікають випічку, або працювали, наприклад, в "Сімейна пекарня".  Яке  обладнання потрібно для відкриття такого собі аналогу "Сімейної пекарні"? Маю на увазі пекарське обладнання, щоб випікали готові круасани/ пиріжки/ булочки.

Якщо поділитись своїми знаннями або знаєте якісь нюанси щодо обладнання (наприклад "ту марку не беріть, бо повне г..но" і т.д.) буду Вам дуже вдячна!  

 

Темы: Фінанси


Теги: кавярня, пекарня, обладнання, випiчка

3 коментаря

  • Ariadna_Lev 20 червня 2023, 16:33 1

    Для пекарні обов'язково потрібно, тістоміс де замішувати тісто, шкаф для розтойки тіста, перед випіканням та просто стелажі до, потрібна гарна пічка, до пічки різні поддони, багато, потрібно холодних стол, де зверху будете вироби робити, а знизу начинки продукти як в холодильнику тримати, мойка, посуд, стелажі для сухих сипучих, міксер, комбайн, блендер, мультіварка)))

  • Ariadna_Lev 20 червня 2023, 16:33 1

    Ну і пакування різне, коробки , бумага, пекарська, фольга

  • Margood 21 червня 2023, 09:14 2

    Якщо випікати хліб то потрібна піч з конвектоматом. По моделі не підкажу((( також усі столи з нержавійки це у санітарних нормах є.
    Може вам франшизу придбати буде простіше? Там в по обладнанню і з рецептурою допоможуть

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу