Де купити обручки у Дніпрі?

Дівчатка, де можна купити обручки у Дніпрі гарної якості? Знайома  купляла у Золотому віці і дуже не задоволена. Каже через тиждень вже було подряпане.

Собі таке придивилася, але знайшла тільки у ЦУМі, а там ціна більше 20к..... може хто бачив десь таке дешевше?


Теги: обручки, обручальные кольца днепр

9 коментарів

  • Lenatash 18 травня 2023, 09:15 7

    Золото досить м'який матеріал, будуть подряпини, від цього не дітися. Я ставлюся до цього нормально)))

  • samsanty 18 травня 2023, 09:22

    Мені в Золотому віці подобається асортимент. За якість, то різний досвід. В дитини, наприклад, ланцюжок вже роки 4, як новий, дуже гарний. А подруга купувала собі дуже дорогий комплект сережки і перстень з білого золота з каменями, то в одній сережці камінець випав, але його по гарантії замінили, а інша сережка погано застібка тримала, але теж замінили безкоштовно.

  • Ta_ta 18 травня 2023, 10:11 5

    Золото дряпається завжди. Але з часом. Не знаю, що треба було робити, щоб за короткий час подряпати так, щоб аж скаржитися. Ми теж купували в ЗВ. Вже 13 років носяться нормально. Без нарікань. Стосовно тої обручки, що ви вибрали.... Обираючи такий формат, ви повинні бути готові, що вона весь час буде чимось забиватися. Маю на увазі приготування їжі, хатні справи. Весь час треба буде чистити і закріплювати камінці. До того ж "об'ємна" каблучка якщо буде за що чіплятися, обов'язково зачепиться. Звісно, якщо плануєте носити не завжди, а тільки "на вихід", то можна й таку брати. Але то на довгі роки. Подумайте.

  • samsanty 18 травня 2023, 10:22

    Я носила свою тільки на роботу та на вихід )) , приходячи відразу знімала, бо вона мені заважає, то вона як нова. А подруга взагалі не знімає ніколи, і готує, і хатні справи в ній , то в неї дуже поцарапалась і вона за кілька років змінила її на іншу , сучаснішу.

  • Polina_Andreeva 18 травня 2023, 12:37 1

    Так может там колечко меньше грамма.

  • Natala123 18 травня 2023, 13:57

    Не дуже зрозуміле питання. Звісно бачили і дешевше і дорожче. Дивлячись скільки грам золота в обручці і який камінь. Ви дивитеся, де дешевше ціна за грам золота, там і купуйте

  • marrry 18 травня 2023, 17:26

    блін, ми своїкупляли у переході на Каліновій, найдешевші. все ок. а знайомій може скажете що не буде подряпане, якщо не дряпати? )))

  • nata88 19 травня 2023, 09:27

    Я покупала на Поля в Славутиче, мне дизайн понравился. А вобще могу дать контакты отличного ювелира, он и ремонтирует и шлифует и сам изготавливает по картинке и цены нормальные. Я к нему вожу на ремонт изделия. Он сотрудничает с многими ювелирными магазинами.

  • nata88 19 травня 2023, 09:29

    И в Славутиче есть обмен, во всяком случае был. Тоесть приносишь ненужное золото, на месте перевешивают и доплата за работу либо в счёт золота.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу