Шампунь для осветленных волос

Посоветуйте качественный шампунь и бальзам для осветленных и тонированных волос

Темы: Краса мами


Теги: шампунь для осветленных волос

4 коментаря

  • Antonina777 7 травня 2023, 12:21 1

    KEUNE, Selective Professional

  • Sanechka 7 травня 2023, 13:00

    Я Лакме взяла

    Зображення
  • savik19 7 травня 2023, 14:30

    Шампунь відновлюючий з протеїнами шовку та кератином та маска
    Шампунь з гiдролiзатом протеїнів кератину, близький за структурою до структури кератину волосся людини, допомагає проникати гідролізату протеїнів кератину глибоко всередину фолікула. Заповнює пошкодженi дiлянки і сприяє відновленню ослабленого волосся. Гідролізат протеїнів шовку дуже сприятливо впливає на шкіру голови, регулюючи обмін речовин у клітинах. Протеїни шовку легко осідають на поверхні волосся та шкіри, утворюючи легку захисну плівку, практично не обтяжуючи їх. Внаслідок цього волосся росте набагато швидше і поліпшується їх стан: локони стають гладкими і шовковистими.
    Маска сприяє насиченню волосся гідролізатом протеїнів кератину, близького за структурою до структури кератину волосся людини. Гідролізат протеїнів кератину сприяє активації роботи волосяних цибулин, стимуляції росту волосся, оновленню пошкодженого волосся. Заповнює і розгладжує поверхневі лусочки, підвищує рівень пружності та еластичності, запобігає ламкості. Гідролізат протеїнів шовку дуже сприятливо впливає на шкіру голови, регулюючи обмін речовин у клітинах. Протеїни шовку легко осідають на поверхні волосся та шкіри, утворюючи легку захисну плівку, практично не обтяжуючи їх. Внаслідок цього волосся росте набагато швидше і поліпшується їх стан: локони стають гладкими і шовковистими.
    Не містить у складі компоненів шкідливих для здоровя.
    Виробник Україна.
    Вже після першого прийому одразу волосся стане м'яким і блискучим, а також стане легше розчісуватися. Рекомендую використовувати разом з маскою.

    Зображення
  • savik19 7 травня 2023, 14:35

    Відгук про шампунь і маску з кератин і протеїни шовку
    :sparkles:Подарувала племінниці, вона взахваті, волосся гладеньке, розсипається, маску тримала 20 хв.
    :sparkles:Дуже гарно розгладжує пухнасте волосся. Маску треба тримати 20хв.
    :sparkles:Брала собі маску і шампунь. Дуже задоволена. Волосся шовковисте та сяюче. Як на мене підходить для всіх типів волосся. Під час використання, кінчики волосся не так січуться. Відразу оновлює пошкоджене волосся. Розчісується дуже легко
    :sparkles:Я брала тільки шампунь без маски.
    Мені він дуже сподобався, волосся в мене пряме але тверде, то після шампунь стало значно м'якше, гладеньке, і не так швидко навіть жирніє .
    Одним словом товаром задоволена.
    Рекомендую)!
    :sparkles:Шампунем дуже задоволена. Приємний запах і хороший результат після миття.
      Гладеньке і розсипчасте
    :yellow_heart::blue_heart:
    Також дуже гарна маска,спробувала вперше!Але я задоволена!Буду брати ще:yellow_heart::blue_heart:
    :sparkles:Хочу оставить отзыв за этот набор. Взяла себе на пробу так как у меня сильно ломкие волосы. Мне очень понравился шампунь и маска , волосы не утяжеляет, волосы очень мягкие, послушные , очень легко расчёсывать не запутываются, плюс приятный аромат. Рекомендую
    :sparkles:Цей шампунь супер,сама користуюсь, волосся гладеньке, м'яке, розсипається після миття,пряме стає,маску цю теж дуже хвалять,бачила я відгуки :thumbsup:
    :sparkles:Доповнюю власний відгук про шампунь і маску...
    Користуюся 8 раз....
    І тільки вчора замітила , що волосся стало наче товстішим...
    Об'ясню як є своїми словами...
    Коли робила хвіст раніше, він таким був солом'яним тоненьким хвостиком, вчора зробила хвіст і не повірила своїм відчуттям....в руці відчувався нормальний товстий хвіст...Таке відчуття, що їх волосся стало більше у 2 рази ...але все-таки це мабуть волосина стала живою і товстішою...
    Ну якось так...
    Тепер я дійсно задоволена цим набором
    :sparkles:Я дуже люблю цей набір! Попробувала 1 раз і тепер нічого іншого не хочу! Я по магазинах купувала дорожчу продукцію і такої якості і враження не було! Волосся згладжує всі чешуйки, при тому об'єм волосся не втрачає, гладеньке, ніжне на дотик! Клас :thumbsup:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу