Служба безпеки України

Дівчата, можливо хтось знає які питання задає психолог при влаштуванні в СБУ?

Кажуть,що пройти важко,завалиться на цьому тестуванні.  Якось треба підготуватись.

Можливо є знайоми в цій справі.  Буду дуже вдячна

Темы: Робота і кар*єра


Теги: психолог при собеседование в сбу

17 коментарів

  • Alex_Raby 22 квітня 2023, 13:44 2

    Дуже багато питань, по всім аспектам вашого життя, там ще і на поліграфі перевіряють. Наркотики, інші погані звички та частота, наявність знайомих з такими звичками, наявність боргів, чи мали ви справу і вчиняли крадіжки, обмани, шахрайства і так далі. Були і інші питання, накшталт, чи вважаєте ви себе розумнішим за інших) Не нервуйтесь, спокійно та чітко відповідайте. Все буде нормально, якщо немає великих зашкварів, бо у всіх є різний досвід у житті та і установа це серйозна. Досвід не мій, бо це інформація закрита. Але свіжий

  • Annalfif 22 квітня 2023, 13:59 1

    Дякую велике. Так . За поліграф знаємо. Просто не ясно як відповідати на запитання з підвохом .
    Наприклад - а хто ж розумніший за інших?

  • Alex_Raby 22 квітня 2023, 15:12 4

    Головне бути чесним) якщо вважаєте себе розумнішим - то так і кажете.

  • Annalfif 22 квітня 2023, 15:51

    Дякую

  • Ispania 22 квітня 2023, 20:49

    Треба відповідати так, як є.
    З досвіду проходження поліграфу - будь який ваш сумнів буде видно, тому це питання під різними кутами будуть задавати неодноразово.
    З приводу ось таких питань, як «чи вважаєте себе розумнішим за інших», то відповідь повинна бути «розумною», щось приблизно «так, вважаю себе розумнішим, ніж інші, у деяких питаннях, яки глибоко вивчав, але вважаю, що є питання, у яких інші розуміються більше за мене».
    Таких питань може бути багато, до всіх не підготуєтеся. Але відповіді мають бути впевненими та адекватними. Це найголовніше)
    Мала тисячі співбесід (не в цій установі). Так от люди з вищою освітою, наприклад, не могли відповісти на самі простіші питання: скільки буде 9*0, 5*7, не пам’ятали назву дипломної роботи, хоча тільки закінчили інститут. Дуже негативними для кандидата є «гра у карти, казино», «віра у гороскопи» та щось схоже на це). Чому - це ви повинні розуміти)
    Гадаю, що в цій установі буде дуууже багато питань і дуже багато з них вам будуть здаватися незрозумілими. Ваша задача гідно вистояти це опитування) бо все - вас довго не викликають, до вас якось образливо звернулися - все це ваш «іспит» на стреси та ін.

  • 3 коментаря
  • Asya_ 26 квітня 2023, 02:21

    @Tatusia Чи вживали ви на роботі алкоголь?))) - ось цікаве питання)

  • Tatusia 26 квітня 2023, 17:11

    @Asya_ Тут я би сказала , що ні .Хоча ДН ,на роботі алкоголь вживаємо , от тут двоякість , і ти відчуваєш що серце починає швидше стукотіти

  • Ispania 26 квітня 2023, 20:33 1

    @Tatusia Треба казати, що Так
    Тоді вас запитають подробиці
    І вирішать чи це важливо для них
    А так покаже, що ви кажете неправду

  • LuLuda 22 квітня 2023, 20:52

    Вони пишуть листи-заброси не тільки на попередні місця роботи, а й навчання.

  • Tatusia 23 квітня 2023, 10:48

    Перевіряють родинні зв'язки , а зараз додались родичі з росії.

  • Elena20071980 22 квітня 2023, 21:45 1

    Я хоч і не туди влаштовувалась на роботу,але служба безпеки перевіряла. Був тест, де на двухсотому питанні я взагалі перестала розуміти що відповідати. Десь через півтори години я його все ж таки пройшла. Питання були такі каверзні,що я тільки потім почала їх розуміти. Думала,що не пройду,але у відділі кадрів похвали і сказали,що все добре і служба безпеки була задоволена моїми відповідями))) Не хвилюйтесь! Якщо це "ваше" місце роботи,то все буде добре!

  • Annalfif 22 квітня 2023, 22:01

    Дякую

  • Maxsimm 24 квітня 2023, 19:35

    Відповідайте чесно, або добре запам‘ятовуйте де збрехали) бо питань дуже багато і вони можуть бути однакові але по різному задані, тоді ваші відповіді на фактично тотожні питання можуть не співпасти і це буде вам мінус

  • Annalfif 24 квітня 2023, 22:28

    Дякую

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу