Релігія просто поговорим

Девочки всім привіт.Навіть не знаю з чого починати,каша в голові.Пишу просто СВОЕ МНЕНИЕ і не треба грубості,ок?Обходила багато церквей від обичних православні,католицькі до протестантських,баптисти,п*ятидесятники і т.д.різниця велика і рішила прочитати БІЛБІЮ від корочки до корочки.як пише БІБЛІЯ,що хай ніхто нічого не віднімає і не додає в написане.В останні часи буде багато ІМЕНО релігії а не церкви.ніде в Біблії не знайшла,що треба хреститись,цілувати хрест, тримати общі пости і т.д.а пише,що ми маємо вірити в хрест,що на ньому розп*ятий був Ісус за нас щоб ми мали спасіння і життя вічне.поститись треба але не просто відказуватись від м*яса а піст це повністю не їсти 1 день а хто більше і треба проводити такий день в молитві.ще дуже цікавий момент молитись треба своїми словами от що у вас на серці то і говорите Богу і тільки йому,Отче наш це зразок молитви..ніяким святим більше не моляться.це вже рахується ідолопоклонство.Ікони також не можна.пише,що не робіть собі ніяких ікон тільки Богу живому поклоняйтесь і Йому одному служіть!Марію поважати треба як мама Ісуса але не молитись їй вона не допоможе нічим,вона просто людиною була як і ми всі,і всі решта кому хтось молиться святому Петру і т.д. вони це не чують так само як і ми не чуємо молитви інших це лише Бог чує так як він Дух який повсюду з нами.ще дуже цікаве,про кінець світу.давно чую,що ми живемо в останні часи.пробувала і з цим розібратись Матвія 24 глава кому цікаво.буде дуже багато лжепророків,тобто вчуть по своїм догадкам. Так само як з покоління в покоління потихеньку додавали і придумовували в церквях,ікони,хрести,довгі пости перезноворічні пасхальні,хрестини дітей коли пише хрещеня це заповід з Богом і його має людина приймати осознано Ісус в 30 років хрестився.свічки палять от де це все пише в Біблії???чому так всьо перевернули з ніг на голову і люди роблять все це думаючи що це правильно і не читають як має бути.а потім бац кінець світу ми возносимось на верх і тут Бог каже а я тебе не знаю твоє місце в аду, а людина каже та я  ходила в церкву була хорошою, в мене немає гріхів.добрі вчинки робила.а пише не ділами ми спасаємось а вірою і благодатю Бога,бо так Бог возлюбив світ ,що віддав Сина свого на хрест ,щоб ми мали життя вічне.ми вже грішні народились така сушність людська.пише що думками навіть грішимо і кожен день треба просити пробачення щоб бути чистим.спершу іде покаяння це коли людина розкаюється у своєму гріховному житті і хоче жити з Богом.от тоді людина отримує життя вічне.звичайно пише,милосердя любов терпіння і т.д. ніхто не віднімав цим ми заробляємо нагороду на небі.все що пишу чисто по словам БІБЛІЇ хочу просто донести істину яку я зрозуміла.Чула таку історію.ПРийшов панк у церкву і сів на перший ряд підходить до нього чоловік і просить сісти на другий ряд ніби тут попи,пастора сидять,потім підійшли до нього попросили знову пересісти бо тут місця для заможніх і так аж до самого останнього ряда дійшов.і тут підходять і кажуть будь ласка чи могли би ви вийти ви самі бачите як ви одягнені тут так не прийнято.Вийшов панк засмутився сів на бардюр,тут підходить Ісус і питає,що сталося,він каже та дуже хотів піти у цекрву послухати про Бога а мене просто вигнали, Ісус сів біля нього і каже :не засмучуйся вони мене вже 10 років як не пускають!!!.Мораль такова: коли люди відходять від написаного це вже релігія і Бога там немає.Богу не важливо як ти одітий і чи ходиш у церкву кожну недію,важливе серце хто і що в ньому.

А тепер знову про останні часи.є там написо що коли на землі буде одна церква то тоді і буде кінець світу.дивилась новини Трамп і Папаримський об*єднуються і вже було засідання в Америці про об*єднання всіх церкєй в одну,+ є ще таке як будова третього храму на святій землі,тобто в Єрусалимі,перший храм Соломон звів потім на тому ж місті був взведений другий і зараз там лише стіна плачу але вже є проект нового храму тільки дозвіл ніяк не можуть отримати на будову,мусульмани не дають.а пише,що в третьому храмі буде антистист сидіти.а на карті гугл він вже стоїть можна подивитись.от коли вже все осознано розуміти що всьо!Кінець близько! починаю передумовувати всьо життя всоє,земні якісь цінності і мрії вони відпадають і думка тілька про це куди попаду .Ви можете собі уявити всю вічність всю,всю всю провести а де провести залежить від нас.Кому цікава така тема раджу подивитись Свідоцтво з власного життя Анжеліка Замбрано  https://www.youtube.com/watch?v=2OqH91jrvxg

відео про Трампа

https://www.youtube.com/watch?v=ecckY5iU3_s        

https://www.youtube.com/watch?v=YDZCqTFpDAs

і це дуже цікаве але 2 години іде відео раджу всім подивитись про папу римського і всьо що коїться у світі:

https://www.youtube.com/watch?v=PdJVZ6sNIiQ

дуже багато ще хочеться написати але і так інфо много.будь ласка сприймайте питання про Бога дуже серйозно хай це буде №1 у всім.Всіх вас люблю і не судіть пліз:)))Гарного дня.

 

3 коментарі

  • Kytasuk 22 лютого 2017, 14:43

    Дивно, що нема жодного коментаря, бо ж тема насправді важлива... Але мало хто задумується над цим.

  • heppyday 22 лютого 2017, 16:11

    так, насправді дуже важлива,дружимо:)

  • V3148823 24 червня 2022, 01:00

    Всем привет) не знаю может кто-то и поможет, подскажите пожалуйста я хрестила ребёнка есть кум и кума, но прошло уже 2,9 года как мы решили дописать ище 1куму и 1кума, это возможно? Я не имею ввиду 2хрещения, а как дописать... Подскажите пожалуйста, на перед спасибо :blue_heart::yellow_heart:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу