Ваги підлогові, які обрати.

Добрий день. Багато років користувалася звичайними цифровими, все влаштовувало, доки не відпала від них ніжка. Зараз хочеться щось цікавіше. Дивилась на Xiaomi смарт і тд. Ніби і ціна класна, а от відгуки дуже різні. Хтось задоволений,а хтось пише про постійні похибки і недоліки. Підкажіть з вашого досвіду, чи варто купляти ті смарти? Якщо так, то на яку фірму звернути увагу? Якщо ви за звичайні ваги, то теж порекомендуйте свої)

 


Теги: напольные весы

9 коментарів

  • ChildrensPlace 3 січня 2023, 10:16

    В мене ксиомі. Мені подобаються. Все працює класно. Був би ще годинник то можно точніше все відстежувати.

  • Sveta_dm 3 січня 2023, 12:35

    Дякую.
    Читала відгуки, що якщо декілька разів поспіль на них встає одна й та сама людина, показники не співпадають. Ви не експериментували?)

  • ChildrensPlace 3 січня 2023, 14:12

    @Sveta_dm Експериментували, такого не було. Але можливо різниця що я іх в Європі купила.

  • Eugenia_K 3 січня 2023, 10:56

    В мене теж ксіомі, подобаються, не глючать. Головне - рівна поверхня. В додатку можна всіх членів сім'ї внести, у кожного своя історія, графіки і т.д. Я навіть коли від війни їхала до мами, їх брала з собою і там забула, то без них дуже незручно, є звичайні лише

  • 1 коментар
  • Sveta_dm 3 січня 2023, 12:35

    @Eugenia_K Дякую. Підкажіть будь ласка, яка саме у вас модель?

  • Eugenia_K 3 січня 2023, 15:14

    @Sveta_dm У мене Xiaomi YUNMAI Mini. Я хотіла не міні, а звичайні, більші, але ми купували влітку 2020 і тоді через карантин були збої в поставках, "міні" було повно і різних кольорів, а тих більших ніде не було в наявності. На функціонал це не впливає, але чоловічі ноги ну так трішки впритик поміщаються.

  • Eugenia_K 3 січня 2023, 15:21

    @Sveta_dm Показники однакові показує, не "бреше", потрібно ставити на абсолютно рівну тверду поверхню (не ковер) і взагалі бажано, щоб вони стояли в одному місці. Але у мене діти і скачуть по ним, і я перевожу їх з собою, все ок. Не зрозуміла зверху коментар про годинник, у мене все в додатку фіксувало і з годинами, і з показниками і ваги навіть впізнають, хто на них стає ))) І ці міні дуже легкі і компактні. З моїми механічними вагами відрізняється десь на пів кг, але так як механічним вже 15 років і по ним теж скакали діти, більше довіряю електронним.

  • SunInna 3 січня 2023, 21:33

    Купила від "розетки" з підключенням до смартфону. Мені дуже подобаються.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу