Час серпневих підсумків

У серпні мені не вдалося багато прочитати, але сталося дещо фантастичне: розвіртуалилась з книгоподругою із кк):arrow_heading_up: на цьому фото частинка моїх осінніх намірів. А у серпні прочитала оце:І щось дитячеЩе електроннеНу і на завершення покажу обнови. Спершу паперові:Далі - електронні:Переможної нам книгоосені :blue_book::ledger:

Розповідайте, що нового у вашому читацькому житті :book:


Теги: книги, обзор книг, чтение, что почитать, читання, доросле читання, читати

28 коментарів

  • Llizard 1 вересня 2022, 20:08 2

    Я за серпень ледь добила ось це:

    Зображення
  • 12 коментарів
  • Llizard 5 вересня 2022, 21:52 1

    @bondarka Щодо "Життя".. Я би поставила максимум тверду трієчку з 5. Роман дуже, ну дуууже розтягнутий. Він приблизно в 2 рази більший, ніж середньостатистичні книги. Через весь роман проходять ті постійні страждання героя.. (Вибачте, мабуть то спойлер.)
    У героя дуже-дуже важке дитинство.. Прямо жесть.. Але потім йому то все віддається, в плані вірних друзів, чудових батьків, улюбленої роботи, достатку, кохання і все таке інше.. Але весь цей час він думає про те, що недостойний усіх цих благ, бо він нікчемний і недостойний через своє минуле..І він увесь роман страждає і переймається.
    І ще там дуже багато гейства. Я, в принципі, нормально до того відношуся, але тут його дійсно багато, і для мене то було трохи дивно і незвично ) У книзі майже кожен другий персонаж — то або гей, або ще не визначився. Один з героїв каже "ну, звісно, я пробував зустрічатися з чоловіком, як і майже всі в коледжі". МАЙЖЕ ВСІ? )) Справді? Ну таке. )
    Можливо, у Вас до нього інше відношення і очікування. ) Але у мне 3 з 5.)

  • Llizard 5 вересня 2022, 21:52 1

    @Llizard О... Написала майже як той роман :-D

  • bondarka 6 вересня 2022, 07:36 1

    @Llizard Очікувань майже немає) Знаю, що книга непроста і про страждання. Може колись і прочитаю. Дякую, що поділилися своїми враженнями!

  • Marys 2 вересня 2022, 00:26 2

    В мене цей серпень-місяць був зовсім не читацьким (в художньому плані). Дочитала Амон Ра - https://kashalot.com/club/post-39685397/ Закрила свій довгочит))) Навіть дитячі книжки з бібліотеки не йшли, ходила подовжувала, бо недочитані. Але скільки я всяких лекцій, практичних з іспанської, англійської, сео, веб дизайну в себе впхала - то капець. А скільки ще попереду... І маю одну нечитану паперову українську книгу з собою. Стоїть, манить, тримаюсь.

  • le313 2 вересня 2022, 14:37

    Вау! Захоплююсь твоєю здатністю до самодисципліна і розвитку. :tada: Хай все легко вдається!

  • miros_ya 4 вересня 2022, 06:44

    Дарочку дуже любимо!
    "Скляний ліфт" ти читала тежчи син сам? Як вам?

  • le313 4 вересня 2022, 09:40 1

    Привіт, Миросю!
    Скляний ліфт читала дітям перед сном. Нам всім сподобався, у тому числі доні-п'ятирічці. Насміялися, нахвилювалися, ще раз переконалися, що не можна їсти таблетки без призначення і порушуючи дозування) Дарочка теж сподобалася, хоч ми не маємо домашніх тварин і я собі думала, що дітям буде нуднувато; але ні - зайшла книжка на ура!

  • miros_ya 4 вересня 2022, 10:57 1

    @le313 У нас у сумі було 16 цуценят, тож можеш уявити, як реготала наша мала, коли ми те читали )))

  • le313 4 вересня 2022, 12:50

    @miros_ya :grin::grin::grin:
    Але не уявляю, як з цуценятами дати раду. Тут ледь з дітьми вигрібаю :joy:
    А якщо серйозно, то мої обожнюють песиків, але в бабусі і дідуся))

  • bondarka 5 вересня 2022, 17:57

    Лесю, а про що "Восьмигранник"? Сподобалася історія? "Галявина край лісу" так і манить) Обкладинкою))) І про путлера зацікавила. Як вам зміст? Сподобалися оповідання? Я зараз читаю переважно чеською. Гаррі Поттера, наразі. Українською, російською і англійською не пішов, не дивлячись на те, що фільми обожнюю. Може чеською піде) Правда, половину слів не розумію, але поки що цікаво)

  • le313 6 вересня 2022, 09:55 1

    Восьмигранник - 8 коротких оповідань (магічний реалізм), обожнюю Кортасара, тож мені в серденько і оформлення фантастичне. Але не брала би саме цю збірку для першого знайомства.
    Галявина край лісу теж збірка, але неймовірно сумних оповідань: самотність, байдужість, втрата; з обкладинки складалося враження, що буде щось спокійне і миле, а ні(
    no putin збірка написана аматорами про їх власні відчуття теперішнього: є щось цікаве, щось занадто пафосне, щось ніяке.
    Хай легко дається чеська! Кажуть, що в живому мовному середовищі вчити мову легше. А як Вам, Аню?

  • bondarka 6 вересня 2022, 14:46 1

    @le313 О, магічний реалізм, цікаво. Про "галявину" - так, обкладинка створює зовсім інші очікування. Але теж захотілося почитати. Щодо чеської - ну, може якщо постійно спілкуєшся із чехами, то так. У мене того спілкування мінімум. Не можу сказати, що легко, але прогрес є) Не дивлячись на деяку схожість з українською, мова важка у вивченні. Багато нюансів, та вчити щось нове завжди цікаво і для мозку робота)

  • Mama_Ollya 7 вересня 2022, 01:26 1

    Так, а чому нічого про саме головне?? Про зустріч з подругою з КК) Хто же, хто же?)

  • le313 7 вересня 2022, 10:52 1

    :relaxed:Катя Кремінська:sunglasses:

  • Mama_Ollya 7 вересня 2022, 12:18 1

    @le313 Ой клас))) Люблю зустрічі оффлайн)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу