Порадьте, де берете натхнення

Чомусь так важко на душі, прогнози з приводу війни не втішні... Як жити далі, що планувати? Десь пропав мій оптимізм... Я завжди хочу вірити в краще, але моя віра вже мені не допомагає. 

Люди стали якісь злі. 

Накидайте ідей оптимістичних. 

Дякуючи Богу всі живі, здорові. Це дуже важливо. Але в іншому чомусь дуже сумно... 

Темы: Стосунки дорослих


Теги: поговорить, вдохновение

27 коментарів

  • Al4onok 17 серпня 2022, 15:54 7

    А где почитать неутешительные прогнозы?Зачем это читать?Читайте военных экспертов, вот Жданова сегодня читала и ничего неутешительного. Жить здесь и сейчас. Всегда!Будь то война или обычная жизнь без войны- мы все под Богом ходим и никто не от чего не застрахован, поэтому всегда нужно жить здесь и сейчас. Играть с детьми, гулять , готовить вкусные пироги, собираться вечером за просмотром интересного фильма, читать хорошие книги, заняться рисованием, вязанием, шитьем, всем, что душе угодно.

  • Melok 17 серпня 2022, 16:37

    А що робити як що не входить так? В мене чоловік на передовій і я нічого з вищеперерахованого робити не можу. Просто руки не здіймаються. І на душі важко постійно. Як мантру повторюю все обов'язково буде добре..

  • Al4onok 17 серпня 2022, 16:58 2

    @Melok Заради дітей ми повинні бути сильними, а якщо не вдається ,то потрібно звернутися до психолога. Зараз є програма безкоштовної допомоги.

  • Julia2004 18 серпня 2022, 02:12 1

    @Al4onok Вони раз сеанс знайлмства проводять а потім кажуть, якщо хочете будемо праіювати далі 700-800 одне заняття)

  • Torri 17 серпня 2022, 17:37 2

    Не знаю, в мене особисто з'явилась мрія...хочу бути улюбленим домашнім котом))

  • 10 коментарів
  • n_sale 17 серпня 2022, 22:23

    @Torri Всяке буває. Головне вчасно помітити і лікувати. Але нехай Ваша мрія здійсниться, тільки будьте здоровою кицею!)

  • Torri 17 серпня 2022, 22:32

    @n_sale Дякую, коли було дуже страшно, а в березні вуличні коти волали що їм потрібно одружитися, бо в них плани на цей місяць і байдуже на ті сирени, я брала з них приклад та продовжувала робити свої справи, це мені допомагало))

  • Коментар видалено

  • aleksana 17 серпня 2022, 22:00 4

    1) кабельне з новинами виключене ще до війни. Можу прочитати новини в телеграмі. Ясновидиці і прогнози навіть близько не читаються, Арестович на жаль чи на щастя тоже.
    2) це робилося теж ще до війни. Е дача, де щось росте, цвіте, вилазить, розсіюється. Деколи одне яклуко чи горстка малини виліковує від суму і безвиході.
    3) слухаю з сином старий добрий рок, дивлюся старі нерозумні серіали, фото не переглядаю, бо там море, закордон, чи просто походи в ліс(((
    4) в своі майже 50 залипла в неті і вчуся- монтувати кліпи, купила домен і хостінк і пробую ствлрити власний сайт. Фігня, що нічортісінька в тому не смислю, зато по дурному радію, коли щось получаеться.
    Просто радійте, що цей день прожито, ви і всі ваші живі, і завтра, можливо, буде знов день і в ньому обовязково буде хоч кавальчик чогось хорошого)

  • 3 коментаря
  • aleksana 18 серпня 2022, 12:56 2

    @Establishment Це з варіанту, що я не можу взяти і перестали читати Ніцше, бо ним захоплювався Гітлер(( так як і більшість книг я буду і надалі читати російською, тому що на жаль українські переклади уви і ах

  • Establishment 18 серпня 2022, 13:00

    @aleksana Именно так

  • InSel 18 серпня 2022, 14:08

    @aleksana Поддерживаю

  • Establishment 18 серпня 2022, 09:55 1

    Новости читаю раз в неделю. Экспертов не смотрю. Работаю. Может показаться что всё радужно,но увы. Когда едем на три дня на работу то не знаем увидим ли младшего сына и маму, когда возвращаемся на выходные то не знаем увидим ли старшего. Нужно просто жить. Сейчас дома занимаемся огородом, консервация целыми днями в общем плохие мысли не успевают за нами. Вот кошка пропала это беда.

  • mariwka2209 19 серпня 2022, 13:59 1

    Нужно хобби. Я чтоб себя отвлечь подсела на ландшафтный дизайн, копаю, грядки новые делаю, изучаю эту тему. Пиньяты начала делать, чтоб тоже отвлечься. Ю у нас свой дом и участок- тут работы полно, думать о плохом некогда, хоть грюкает под боком. Мне все говорят зачем тут все засаживаешь деревьями, завтра прилетит и что? Говорю - посажу новые, но не хочу опускать руки. По городу пройдусь и так грустно становится, но все равно я его люблю и не брошу

    Зображення
  • JuliaSha 19 серпня 2022, 14:14

    Меня тоже огород и цветы немного отвлекают и успокаивают.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу