Філіпек і дівчатка Школа

Частина третя.

Четверта книжка з серії видавництва Школа. Перші три моїй дитині сподобались, але вона може не сподобатись деяким батькам, там відверто піднімаються проблеми початку пубертату - відносини в колективі, перші поцілунки. Це історії які зацікавлять у 9-11 років

Останні книжки серії про Тінтіна, мама зітхнула з полегшенням. Книжка на півгодини, але були у списку до Морозенка і виділенні, як дуже дуууже важливі. Комікси цікаві)

ну і на закуску була 2 кольорова частина Гаррі Поттера, з якою тепер дитина спить. А мама починає мріяти про те, що в 10 років вже може й час віддати перевагу електронній читалці і буде замовляти Діду Морозу здійснення цього бажання)

 

4 коментаря

  • Alisande 8 січня 2017, 01:54

    Читалка - це супер річ для дитини, що багато читає. Ми старшій купили після того, як побачили, що стос книг, прочитаних за літо після першого класу, вищий за саму читачку. Так що нехай Дід Мороз постарається :)

  • Listra 8 січня 2017, 02:04

    у нас є цілих три)) В табори іздить тільки з електронною книгою. Але дитинка просить паперові, буду мати надію, що дитинка зхаменеться

  • knyhomanka 8 січня 2017, 07:47

    Дякую за огляд!

  • miros_ya 8 січня 2017, 18:33

    Дякую
    Мене все цікавило ,для кого той Філіпек. Але почитати відгуки ніяк не доходили руки

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу