ЕЕту та генії, Еету та потворна родзинка.Странная книга на гране или как нужно уметь смеятся над собственными недостатками

Сегодня делюсь своим самым большим удивлением и открытием финской литературы истории про ЭЭту. Собственно, эта книга и сподвигла меня сделать весь заказ по издательству.Хочу всех предупредить, если вы считаете себя консерватором и снобом с укорененными взглядами на поучающую и формулирующую правильное поведение литературу, то советую отойти от своих мониторов и мобильных устройств, так как в этой книге много все, что Вам может не понравиться.Первое - мальчик дружит с тенью!!!! Дада, "уявный" друг. Второе - мальчик поддается влиянию этой тени и третье -местами, мальчик не очень любит своих близких и дальних родственников. А так же в книге много издевок, обзывательств, недовольств и насмешек со стороны ребенка.Но, если отбросить все устаревшие взгляды на воспитание, то ясно, что тень - это обычные чувства ребенка, между тем, что заставляет его слушаться родителей и собственное мнение.Такого рода книги позволяют осмыслить и посмеяться над собственными недостатками и неподобающим поведением. А еще, в ней много юмора, иронии и курьезных ситуаций.Книга исполнена в твердом переплете, мелованная бумага и яркая иллюстрация с особым шармом. Хорошее настроение Вам обеспечено.


Теги: еету та ген, еету та потворна родзинка пет бэт финская детская литература тейя рекола мерви линдман

18 коментарів

  • miros_ya 28 листопада 2016, 22:51

    Мене завжди бентежить, коли подача - кількість ілюстрацій, кількість тексту - як для 4 років, але зміст такий, який особисто я , читала б дитині постаріше, яка вже краще розрізняє добро і зло :))
    Хоча мені дуже імпонує думка, що дитина/людина має повне право відчувати те, що вона відчуває: і не любов, і відразу, і злість, і заздрість, і... тощо. Але ось тут і дасться взнаки вміння розпізнати ці почуття і правильно скерувати подальші свої дії

  • 3 коментарі
  • miros_ya 28 листопада 2016, 23:32

    Мені здається, що й у 7 років потрібен коментар батьків до цієї книги.
    Пишіть у лічку, просто, там ніхто не банитиме

  • Julia2 29 листопада 2016, 10:37

    Тут більше фото і опис http://maminobooks.com.ua/detskie-knigi/Eetu-ta-potvorna-rodzynka

  • Julia2 29 листопада 2016, 10:42

    Мені здається книга цікавіша ніж на перший погляд. В свій час ми читали таку http://vivat-publishing.com/knygy/mamina-lyubov/ - вона м"якша та зрозуміліша маленьки діткам.

  • Marys 28 листопада 2016, 23:03

    Я так і не купила їх, гроші закінчилися, може з часом... Дякую, що нагадали.

  • knigi_detyam 28 листопада 2016, 23:05

    Прошу

  • mao23love 28 листопада 2016, 23:10

    Наверное и для взрослых интересное чтиво)))

  • Julia2 29 листопада 2016, 09:06

    Книга, как оказалось, со смыслом...
    Ниже дала цитаты.

  • Lesia_Bookhunter 29 листопада 2016, 01:55

    раніше, я б сказала: що читати треба гарну літературу, з гарною мовою, ілюстраціями... і таке інше :) зараз я теж так вважаю, але щодо цієї книги скажу так: "книги всякие нужны, книги всякие важны" :)
    До мене це прийшло з досвітом материнства, коли в певний етап розвитку дитини сам починаєш шукати книжки, які розвязують певні ситуації, чи проблеми. отже, якщо в кого є потреба в такій книжці, то значить, вона хороша :) просто її не треба купувати аби було. а треба, коли вже шукаєш вирішення проблеми. така моя думка.

  • 3 коментарі
  • Julia2 29 листопада 2016, 12:30

    А я б сказала, що треба читати батькам, не усі розуміють, що "усі-пусі" з молодшим травмує старшого, адже він теж дитина. Батьки доволі часто самі спонукають до таких почутів.

  • miros_ya 29 листопада 2016, 12:34

    А я за те, щоб читати разом цю книгу :) І в 7, і в 8

  • Julia2 29 листопада 2016, 12:35

    +++

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу