Чи можна планувати все наперед,як думаєте ви?

Стільки постів перечитала сьогодні ,кашалот вже нічим не здивуєш)В топ темою я точно не попаду)Я звичайно жартую)

Питання от в чому у нас планове кесарське,є синочок 3,5 роки ,який той час поки ми з чоловіком будемо у Львові у пологовому буде з свекрухою та свекром.Це вже і так забагато того що вони можуть для нас зробити).

В пологовому будемо приблизно тиждень,ч чоловік буде поряд весь час і ночувати і вдень.Виписуватися також будемо разом,,тому щось підготувати на виписку не зможе.Його батьки ітак погодились побути з внуком,мої живуть за 600 км від нас,з роботами в них ДУЖЕ напряжний графік тому приїдуть на христини.

Відповідно готувати вс,щоб приїхали додому та все було під рукою будемо заздалегідь з чоловіком.

А ОТ Я ХОЧУ ДУЖЕ ГАРНУ ВИПИСКУ НА ЗГАДКУ З ФОТОСЕСІЄЮ ТА ЗЙОМКОЮ.От часто роблю комусь таке свято а самій також хочеться.)))Знаю багато хто не купує нічого наперед,я купувала і з першим малим і цього разу також ,але от прикрасити все за тиждень до появи дитини можна?це трішки інше ніж купувати лашки чи це я так накручую?

Хочу гарні фото та відео,але щоб не нашкодити(Висловіть свою думку пліз

 

 

Темы: Пологи

38 коментарів

  • Yulin_magazin 19 листопада 2016, 21:45

    Покупала со второй все заранее....

  • YuliaChernetska_Sale 19 листопада 2016, 21:48

    А прикрасили б на перед квартиру до виписки?

  • Yulin_magazin 19 листопада 2016, 22:02

    делайте как вам хочется...

  • Ksenya 19 листопада 2016, 22:22

    Я все купила на 7месяце и балдела от вещичек. Делайте как вам хочется. Просто мне все равно как будет проходить забирание из роддома. Муж принес букет цветов и сын шарики. Молодцы они. А так главное другое- будни. И я им благодарна за помощь

  • Tane4ka 19 листопада 2016, 21:47

    А нет друзей или знакомых, которых можно попросить украсить комнату вместо Вас?

  • YuliaChernetska_Sale 19 листопада 2016, 22:01

    Та друзі то є ,але по перше не зроблять так як запланували ми з чоловіком,а по друге.Чоловік хотів вкласти в це свої сили ,щоб друзів вразити скажем так)ну ви зрозуміли)у друзів майже всіх нещодавно були виписки і кожен хотів гарніше ніж в іншого зробити)Я про чоловіків в них буцім такі змагання хто більше любить свою жінку)))

  • olenka_best 19 листопада 2016, 21:51 1

    Насправді це све забобони, що не потрібно наперед нічого купувати і планувати. Недавно у фейсбуці переглядала фото друзів з Голандії, так там вагітна десь на 8 місяці і всі її подружки за столом, свято в честь її дитинки робили. Все було прикрашено в рожевий колір, куча подарунків для дитини і тістечка рожеві)) Через місяць дізналася я, що вона народила дівчинку, назвали Розою

  • YuliaChernetska_Sale 19 листопада 2016, 22:02

    )так я зчула таке.Кума в Америці ходила це якось у них Бейбі паті називається)

  • Morgana_Le_Fay 19 листопада 2016, 21:53

    Ну а як це може нашкодити? Не вірю я в ці забобони. Я і купувала все завчасно, і стриглася і фарбувалася вагітною, і білизну вішала ))) І якщо б хотіла свята після виписки, то і квартиру б прикрасила

  • YuliaChernetska_Sale 19 листопада 2016, 22:02

    А що білизну не можна вішати?)))я і не знала;:)

  • Rosya 19 листопада 2016, 22:41

    І вікна небажано мити та шити на машинці-то незабобони.

  • YuliaChernetska_Sale 20 листопада 2016, 08:31

    Пізно вікна помила)на машинці не шишла але старшому вручну в садочок штани мала підшити ,пішли по шву)))не буду ж казати хай ходить з диркою бо не можна шити=))))

  • Torri 19 листопада 2016, 21:53

    да украсьте, сколько там надо, за день до планового можно,какая разница то))

  • Allohka 19 листопада 2016, 22:00

    Я наперед купила майже все(нам три різні лікарі на різних термінах обіцяли дівчинку.Я на радощах скупила все рожеве, адже це мій улюблений колір, тільки каляску не знайшла рожеву, тої моделі про яку мріяла, у мене також друге кесереве було). Але доля розпорядилася трохи інакше, у нас замість Анютки народився Саша, та ще й на місяць раніше.Чоловік був з нами, а потім бігав по магазинах міняв майже всі речі на голубі та салатові.Я би на вашомі місті все підготувала, та попросила свекрів прикрасити так як Ви хочете.

  • 5 коментарів
  • YuliaChernetska_Sale 19 листопада 2016, 22:18

    Надіюсь зарас все добре,хлопчик здоровенький?!

  • Allohka 19 листопада 2016, 22:28

    Так, лікар наш по вихідним працює в Києві у дитячій реанімації і мала досвід, хоча ніхто з гінекологів не вірив, що вона може щось зробити.Як пояснила мені, у новонароджених часто відкривається друге дихання.Я дуже вдячна цій чудові людині.Поки я прийшла до тями після наркозу моє сонечко вже мені принесли(мали викладати чоловікові на груди але не вийшло).В той момент мені було байдуже якої статі дитина, аби здорова.Готуйте все як бажаєте, адже це лишні позитивні емоції для Вас з малюком.

  • YuliaChernetska_Sale 20 листопада 2016, 08:34

    О добре ,що попадаються такі лікарі,потім таким все життя готовий руки цілувати.А то є такі гроші візьмуть і нічим не допоможуть
    Будьте здоровенькі,дякую за пораду)

  • Oksanat 19 листопада 2016, 22:07 2

    Про вещи слышала наоборот... "Не покупая своему ребенку вещи заранее, вы даете ему возможность не родится".... а так сынок вещи куплены, деньги потрачены, ты просто обязан родится и быть здоровым и крепким)))))

  • 1 коментар
  • Basya05 19 листопада 2016, 22:55

    Ха-ха)) Классная теория! Украшайте себе спокойно. Я вот перед тем как в роддом на плановое кеарево ложится всю квартиру вымыла, вылизала можно сказать, шторы вешала новые, наклейки на стены клеила... чем эта процедура отличается от украшения помещения? Что те шарики поменяют, если вы уже все остальное купили и приготовили? Я считаю что раз вы уже решили не заморачиваться по поводу предрассудков, так идите до конца и делайте все как вам надо.

  • Ksena 19 листопада 2016, 23:55

    Oksanat, Ваш совет нужно вынести отдельной темой!!! Нужно менять стереотипы))) У меня к рождению всех троих детей было все готово за 2 месяца до их появления на свет)

  • YuliaChernetska_Sale 20 листопада 2016, 08:37

    =)))ну кульки я точно не вцеплю за тиждень до навіть не уявляю які вон будуть)
    а на рахунок прибирання та все перелаштовування в домі -це да я на 8 місяці з першим коли були ремонт робила,дерла обої на козлі.Потолки високі 2.80)
    і дрелькою допомагала чим би по скорше все закінчити ,щоб заїхати в чисте.
    Мені казали научно у вагітних це називається ГНІЗДУВАННЯ)

  • Polina_Andreeva 19 листопада 2016, 22:48

    Делайте так, как планируете. А муж не сможет оставить Вас буквально на пару часов и украсить все?
    Я частично покупала вещи до рождения ребенка. Не покупала много не из-за забобонов, а потому что роды это процесс не до конца предсказуемый. кто-то возвращается из роддома с кульком счастья, а кто-то и нет.

  • juliak 19 листопада 2016, 23:06

    у меня кроватка, и все вещи еще с сентября стоят)

  • Akulina 19 листопада 2016, 23:09

    Автор, делайте все что вам нужно и как хочется)) верить нужно в Бога, а не в приметы))

  • YuliaChernetska_Sale 20 листопада 2016, 08:38

    =)верю

  • Tanchik 20 листопада 2016, 10:14

    Купували наперед. А от кімнату прикрашав чоловік, поки я була у пологовому

  • 2 коментаря
  • YuliaChernetska_Sale 20 листопада 2016, 17:56

    Просто з того пологового зі Львова до нас додому добиратись 2 години і назад стільки ж+ у мене проблеми з гемоглобіном та тиском(.Перші пологи(кесареве) також були важкими.На ноги встала після кесаревого на 4 день,на 5 тільки змогла сходити вибачте попісяти сама по стіні йдучи,тому весь час був потрібен нагляд.Цього разу така ж ситуація ,через те беремо палату сімейну ,щоб чоловік весь час був поруч та допомагав.Мені буде так спокійніше бо біля дитинки зможе бути поруч,якби щось треба було та і мені допомога знадобиться.Медцестри не бігатимуть тебе піднімати та допомагати в туалет сходити щоразу,нажаль не в нашій країні.
    Тому мені трошки буде не зручно відпускати чоловіка,бо це займе з дорогою не менше 8 годин.Спокійніше буде коли він буде поруч.
    Якби це у нашому місті було інша справа)

  • Basya05 20 листопада 2016, 18:14

    Ну а друзей у вас некого попросить? Это ж такое дело, не сложное и приятное))

  • YuliaChernetska_Sale 20 листопада 2016, 18:20

    да є друзі,але знову ж таки не дуже хочеться ключ їм залишати,самі розумієте.Різне буває в житті.Щоб потім не було недорозумінь.

  • Limnada 29 листопада 2016, 13:40

    не накручивайте себя и покупайте)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу