Канада,, может стоит попробовать?

В виду последних событий, и очень большого наплыва беженцев в Европу, подумываю ехать дальше.

Канада.Знаю что туда тяжело эмигрировать, но сейчас вроде есть какая то упрощенная програма временного проживания и работы,, кто в курсе? Давайте обсудим

Темы: Війна в Україні


Теги: канада

65 коментарів

  • Riina 13 березня 2022, 13:44 2

    Ви не плануєте вже повертатися? В теорії і я спробувала б, але моя сім'я залишиться вся тут, можливо, і бізнес ще виживе. Так що якщо тікати з дочкою, то десь поруч, щоб потім повернутися відбудовувати все.
    А колись мріяла про Канаду... Як кажуть, будьте обережні з мріями, вони можуть збутися...

  • ksusha23 13 березня 2022, 13:53

    Про мрію це точно! Те саме і я,,,але зараз це вже не мрія а спосіб вижити

  • ksusha23 13 березня 2022, 13:55

    Повертатись,, не знаю,, читаю що Канада як і деякі Європейські держави зараз прийняли рішення про " тимчасове перебування, точно не знаю але начеб то до 2 років,,

  • Olenka_Fot 13 березня 2022, 13:58

    Обсудим, у Вас есть деньги на билет туда, назад и жильё и питание там хотя бы месяца на 2? Тогда можно.

  • 4 коментаря
  • ksusha23 13 березня 2022, 14:13

    @Belochkaada Оно то закончиться благополучно, я в это верю, но когда и сколько будет длиться неизвестно....

  • Olenka_Fot 13 березня 2022, 15:20 4

    @ksusha23 Просто Канаду нужно рассматривать как имиграцию полную. Смысл туда ехать на несколько месяцев.

  • mamayulik 13 березня 2022, 15:35 2

    @Olenka_Fot Ох, ще невідомо чи за декілька місяців це все закінчиться...(

  • Коментар видалено

  • 2 коментаря
  • ksusha23 13 березня 2022, 14:17

    @ksusha23 Единственнок что понимаю на зарплату губорщицы нам прийдется жить в комнатушке это в лучшем случае,,,,а в Украине у нас дом и квартира,,,,пока слава Богу целые но как будет дальше неизвестно..

  • Коментар видалено

  • ksusha23 13 березня 2022, 14:22

    @Katorina Спасибо!

  • marusia 13 березня 2022, 14:33 2

    Немає поки рішення і процедури по нашій країні. Типу зроблять полегшену і пришвидшену процедуру для українців при подачі доків на робочу візу. Але по факту поки нічого такого немає. Зараз якраз сім'я друзів займається цим питанням. Уже тиждень пройшов, а нічого не прояснилось. Подруга в Канаді, теж каже, що поки все у підвішеному стані, ніяких особливих спрощень немає

  • ksusha23 13 березня 2022, 14:35

    Зрозуміло, дякую

  • nataliaharutuk 13 березня 2022, 14:46 2

    Я цікавилася і цікавлюся.
    17 березня буде прийнято нову процедуру іміграції в Канаду.Радять не подаватися до 17.
    Я дізнавалася для себе,то мінімум 6 місяців потрібно бути,потім або подаватися на пмж або повертатися додому.

  • nataliaharutuk 13 березня 2022, 14:51 1

    https://youtu.be/Yab2q_Z3upI
    Тут є більше інформації.
    Також в ютубі є багато відео з міграційної служби.

  • nataliaharutuk 13 березня 2022, 16:40

    Привіт усім! Хочу поділитися дописом від Dmytro Malyk щодо імміграції в провінцію Манітоба в Канаду.
    ________________________________________________________________
    Десятки питань про біженство, імміграцію до Канади. Відповідаю знову усім відразу. Поширте для ваших знайомих.
    :bangbang: Програми біженства для українців до Канади нема. І поки не планується урядом. Запам"ятайте :point_up: це, будь ласка! Традиційна програма подачі на біженство залишається, однак на даний момент дуже багато сумнів, що цей шлях є правильним для українців. Навіть для тих, хто постраждав в результаті війни. На жаль, війна не завжди є достатньою причиною для надання статусу біженця. Більше про це не буду в цьому пості.
    Чому ж такий ажіотаж довкола Канади?
    Минулого тижня уряд Канади оголосив про спеціальну програму для українців, за якою українці зможуть:
    :one: Приїхати до Канади за спрощеною процедурою отримання візи. Про скасування віз не йдеться:bangbang:, хоча ми, всі українці Канади, кожного дня пишемо нашим депутатам та урядовцям про це і виступаємо по радіо на телебаченню з вимогами скасувати візи або зробити електронний дозвіл на подорож до Канади. Буде процес здачі біометрики також. Процес подачі на візу - онлайн. Запис на біометрику - онлайн. Так, треба буде їхати фізично до візового центру і здавати біометрику для дорослих. Для дітей до 14 років не потрібно.
    :two: Українці будуть мати право отримати дозвіл на роботу в Канаді. Без будь-яких обмежень щодо роботодаців. Приїхали до Канади, отримали дозвіл на роботу - шукайте роботу через знайомих, інтерв"ю, сайти вакансій тощо. Роботи як кваліфікованої, так і некваліфікованої багато. Про це нижче.
    :three: Ліміту на кількість українців, які зможуть приїхати до Канади на тимчасове проживання та роботу, НЕМАЄ. Скільки подасться українців, стільки і приймуть.
    :warning: Ключове слово тут ТИМЧАСОВО :bangbang:
    Мінуси цього тимчасовго дозволу на проживання та роботу:
    :no_entry:️ Ви не отримаєте статусу біженця, який дозволяє різну соціальну допомогу від уряду, включаючи житло, продукти харчування через фудбанки, якусь фінансову допомогу, сервіси від різних агенцій, безкоштовне вивчення мови тощо. Чи щось поміняється і уряд Канади почне давати статус біженця українцям - поки невідомо.
    :no_entry:️ Вам самостійно потрібно буде дбати про все і, якщо нема нікого в Канаді, то може бути непросто. Однак, ви не будете самі. Про це нижче, бо тут тільки про мінуси.
    :no_entry:️ Якщо у вас є діти дошкільного віку і ви працюєте і не маєте високого доходу, ви можете не підпадати під субсидію від провінційного уряду. Це залежить від провінції. Обирайте провінції з розумом!
    :no_entry:️ Вам не будуть доступні різні безкоштовні курси для дорослих з вивчення мов через різні організації та урядові програми.
    :point_right: Чи є ж ПЕРЕВАГИ цього тимчасового статусу і цієї програми зокрема?
    :ok: Отримати візу можна буде за спрощеною процедурою та мінімумом документів. Очікуємо на деталі 17 березня.
    :ok: Процедура подачі на візу онлайн та є відносно нескладною, якщо ви знаєте англійську. Якщо не знаєте, є люди, які готові допомогти.
    :ok: Не маючи статусу біженця, який очікує розгляд своєї справи 1-2 роки, ви легко зможете повернутись як до України, коли захочете, так і поїхати з Канади в будь-яку іншу країну. У вас буде ваш закордонний паспорт, який дозволить вам купити квиток і подорожувати куди вам заманеться.
    :ok: Ви зможете відразу працювати, без очікування на бюрократії з біженцями. Аплікація на дозвіл на роботу відсилається онлайн. Ви маєте право почати працювати відразу, як тільки надіслали аплікацію. Не потрібно чекати на отримання самого документу. Досить показати факт, що ви надіслали аплікацію.
    :ok: Отримавши дозвіл на роботу, ви та ваші діти отримають можливість мати медичне страхування в Канаді. Оскільки медицина регулюється на рівні провінцій, то дивіться умови кожної з провінцій. У провінції Манітоба, наприклад, отримати медичне страхування можна через день після отримання дозволу на роботу.
    :ok: На основі вашого дозволу на роботу, ваші діти отримають можливість навчатись в канадських школах безкоштовно. До речі, у нас в Манітобі є школи з українською програмою: 2-3 уроки українською мовою на тиждень. Важливо, що ці уроки відвідують українці та канадці українського походження, а тому вашим дітям буде легко адаптуватись. Про ці школи можна дізнатись на сайті організації "Батьки Манітоби за Українську Освітню програму" Manitoba Parents For Ukrainian Education. Така українська шкільна програма у державних школах є тільки у Манітобі!
    :ok: Ви зможете досить легко почати процес імміграції та отримати статус постійного резидента Канади. Це статус дає можливість мати кращий соціальний захист вам і вашим дітям, дешевше навчання в коледжах та університетах, доступ до різних урядових грантів та програм. Ну і цей статус є передумовою до отримання громадянства.
    :ok: Приїхавши до Канади, ви не буде на самоті. Вже зараз українська діаспора та вся Канада гуртується і виношує плани, як вам допомогти.
    :ok: Слідкуйте на новинами на Ukrainian Canadian Congress - Manitoba, Ukrainian Canada - Українська Канада, UCC National - Ukrainian Canadian Congress.
    :ok: Складаються списки людей, які готові надати тимчасове житло, допомогти з перекладами документів, навіть знайти роботу.
    :point_right: А тепер я розкажу, як ось цей "тимчасовий статус" можна буде зробити постійним :point_up: і податись на постійне резидентство Канади. Для цього від вас будуть вимагатись зусилля, але вони будуть в рази менші, ніж цього вимагається зараз. Це сценарій для тих, хто не має тут родичів, бо для родичів має спрощена програма спонсорства, яке також обіцяють 17 березня. Тому мова про ті сім"ї, які не знають нікого і приїдуть сюди "починати життя з вилки та ложки", як каже моя дружина.
    :point_up: Найважливішим фактором для цього є вибір провінції, адже у деяких провінціях ви можете почати процес імміграції вже відразу через шість місяців роботи, а часом деколи і раніше.
    Де знайти цю інформацію? Виключно на офіційному сайті canada.ca та сайтах провінцій.
    Далі я розкажу на прикладі провінційної програми провінції Маінтоба, адже ця провінція на сьогодні має найлегшу програму для імміграції як з-зовні Канади, так і зсередини.
    Ось один із сценаріїв, як можна розпочати процес імміграції, скориставшись дозволом на роботу.
    :one: Відкрили візу до Канади, придбали квитки.
    :two: Прибули до Торонто чи Монреалю, а звідти відразу летите до Вінніпегу, столиці Манітоби.
    :three: Прибули до Вінніпегу. Розмістились чи самостійно чи за допомогою волонтерів та сотень сімей, які вже сьогодні готові відкрити для вас свої домівки.
    :four: Надіслали аплікацію на дозвіл на роботу. Все робиться онлайн. Шукайте роботу. Зараз українсько-канадські організації працюють з муніципалітетами, провінційними урядами та просто бізнесами з закликом наймати українців, які приїдуть до Канади, і зокрема, до Манітоби. Також досить багато як кваліфікованої роботи, так і некваліфікованої, і у нашій провінції. Вірю, що роботу зможе знайти кожен в залежності від ваших умінь, досвіду, знання англійської та бажання працювати.
    :five: Важливою умовою для початку імміграції через провінційну програму Манітоби є намір оселитись в провінції, жити та працювати тут, а тому провінція дозволяє розпочати імміграційний процес вже після шести місяців роботи.
    :six: Поки ви працюєте, підтягуйте знання англійської, бо потрібно буде мати хоч якийсь мінімальний результат тесту IELTS. Тест потрібен буде мінімальний, зважаючи на спеціальні умови для українців. Буквально цього тижня провінція погодила українців, які мали тест CLB 4, а це рівень нижче-нижче середнього.
    :seven: Отже маючи досвід роботи шість місяців у Канаді, постійну роботу, та мінімальний тест з мови, ви можете легко почати процес імміграції через провінцію Манітоба. Сам процес імміграції - окрема тема, однак він може тривати понад рік часу, поки ви працюєте собі далі, а ваші діти навчаються в канадських школах.
    Це тільки один з кількох сценаріїв по одній провінції. Інші провінції мають інші умови та програми, однак, з низьким рівнем мови та умовою працювати тільки шість місяців - це тільки Манітоба поки.
    :point_up: Слідкуйте і далі за новинами, щоб бути обізнаними в спеціальних програмах для українців.

  • Sanechka 13 березня 2022, 16:42

    Пока Канада не приняла решение

  • 5 коментарів
  • Sanechka 15 березня 2022, 23:23

    @Profesora Всігда)
    Вітаю сердечно, друзі! Хвилинка історії :)
    Надворі в нас 15 березня, а це – березневі іди.
    Саме у березневі іди, тобто 15 березня 44 р. до н.е. змовники із найближчого оточення зарізали Юлія Цезаря. І цей день став своєрідним символом, коли всі диктатори й деспоти втрачають апетит та поглядають на своїх поплічників з особливою підозрою - ану як хтось із них встромить у спину ножа.
    Правда, серед тих потвор трапляються й хитрі, яким вдається уникнути смерті від руки заколотників. Тоді вони йдуть до кінця, але теж врешті-решт здихають. Наприклад Гітлер, із яким Хуйла дедалі частіше порівнюють, дивуючись, що московський вошдь навіть у деталях повторює шлях біснуватого фюрера.
    Ну а раз так, то доречно згадати про останні дні Гітлера. Який застрелився у своєму бункері 30 квітня 1945 року, але перед тим написав політичний заповіт. Дуже цікавий і повчальний документ між іншим.
    Дідусь узяв текст передсмертного заповіту Гітлера і трошки його поправив. Наприклад, замість «Германия» - «Россия», а замість «евреи» - «украинцы».
    Ось що вийшло :)

    ************

    В.В.Путин
    Политическое завещание
    Первая часть политического завещания
    Более двадцати лет прошло с тех пор, как я в 2000-м году принял на себя бремя руководителя нашего государства. В течение этих двух десятилетий я действовал исключительно исходя из любви и верности нашему народу во всех своих помыслах, поступках и жизни. Это давало мне силу принимать наиболее трудные решения, перед которыми когда-либо оказывался простой смертный.
    Неправда, что я или кто-либо другой в России хотел войны в 2014 году. Ее жаждали и спровоцировали именно те государственные деятели других стран, которые либо сами были украинского происхождения, либо действовали в интересах украинцев. Я внес слишком много предложений по ограничению вооружений и контролю над ними, чего никогда не смогут сбросить со счетов будущие поколения, когда будет решаться вопрос, лежит ли ответственность за развязывание этой войны на мне.
    Более того, я никогда не стремился к тому, чтобы разразившаяся на Украине гражданская война вылилась в изнурительное противостояние России с Англией или тем более Америкой. Пройдут столетия, и из руин наших городов и монументов вырастет ненависть против тех, кто в итоге несет ответственность, кого мы должны благодарить за все - международное украинство и их приспешников.
    За три дня до начала военной спецоперации на Украине я вновь предложил американскому послу в Москве решение украинской проблемы – безоговорочное выполнение киевским режимом минского «Комплекса мер». Оно было отвергнуто лишь потому, что в руководящих кругах американской политики хотели войны, отчасти исходя из деловых соображений, а отчасти под влиянием пропаганды, организованной международным украинством.
    Для меня также было совершенно очевидным, что если народы Европы станут разменной монетой, то именно украинцы, как истинные преступники в этой кровавой борьбе, будут нести за это ответственность.
    Поскольку сил осталось слишком мало, чтобы оказать дальнейшее сопротивление вражескому наступлению и наше сопротивление постепенно ослабевает, поскольку наши солдаты, введенные в заблуждение, испытывают недостаток инициативы, я бы хотел, оставаясь в столице, разделить свою судьбу с теми миллионами других людей, кто добровольно решил поступить таким же образом. Кроме того, я не желаю попадать в руки врага, который жаждет нового спектакля, организованного украинцами ради удовлетворения истеричных масс.
    Поэтому я решил остаться в Москве и добровольно избрать смерть в тот момент, когда я пойму, что пост Президента и Главнокомандующего нельзя будет далее сохранить. Я умираю со счастливым сердцем, сознавая безмерные дела и подвиги наших солдат на фронте, наших женщин в тылу, подвиги наших крестьян и рабочих, и небывалый в истории вклад нашей молодежи.
    Прошу офицеров укрепить всеми возможными способами дух сопротивления наших солдат, особо упоминая тот факт, что и я лично предпочел смерть трусливому отречению или даже капитуляции.

    Вторая часть политического завещания
    Перед смертью я отстраняю от должности Дмитрия Медведева и лишаю его всех прав, которыми он пользовался на основании указа от 16 января 2020 года. Назначаю вместо него генерала армии Виктора Васильевича Золотова с возложением на него прерогатив верховного главнокомандующего вооруженными силами.
    Перед смертью я отстраняю от должности и снимаю со всех государственных постов бывшего министра обороны России Сергея Шойгу, а также бывшего секретаря Совета безопасности РФ Николая Патрушева.
    Медведев, Шойгу и Патрушев, совершенно независимо от их предательства по отношению ко мне лично, нанесли неизмеримый ущерб стране и всему нашему народу, ведя тайные переговоры с врагом, которые они проводили без моего ведома и против моих желаний.
    Требую от всех россиян, всех патриотов, мужчин, женщин и всех солдат вооруженных сил, чтобы они были верны и послушны до самой смерти новому руководителю нашего государства.

    Владимир Путин
    ************
    Як і коли Хуйло здохне дідусь не знає. Однак у цей сонячний весняний день щиро бажаю, щоб це трапилося якомога скоріше. Але щоб конав він у страшних муках якомога довше.

  • Sanechka 15 березня 2022, 23:29

    @Profesora І ще:
    Вітаю сердечно, друзі!
    Погана новина – Хуйло досі живий.
    Гарна новина – діла в нього кепські.
    Ну як кепські... діла в нього, висловлюючись термінологією воєнного часу, відверто хуйові.
    Якби у стратега, дипломата і полководця Хуйла була у макітрі хоч якась крихта розуму, він би мав глянути на себе в дзеркало і чесно сказати «Бля, ну я і довбойоб..». Однак розуму там немає, тож Хуйло сидить у бункері, обхопив голову руками і намагається не думати про Китай.
    Не думати про Китай не получається і тут справа ось у чому. Ви бачили зранку повідомлення: «Россия просит военную помощь у Китая в войне против Украины»? Думаю бачили. А хто не бачив – вчитайтеся іще раз та осягніть усю богатирську велич цього повідомлення. А тепер уявіть собі обличчя читачів по всьому світу, які сьогодні вранці дізналися, що «Russia has asked China for military help in Ukraine».
    А десь в обід китайські інформагентства спростували це повідомлення, зазначивши, що Росія із такими проханнями до Китаю не зверталася. Що в перекладі з китайської означає: «Росія просила в нас допомогу. Але ми послали їх нахуй». І це спростування з’явилося теж не просто так...
    У цю мить, коли дідусь тицяє пальцем в екран смартфона, десь в Італії вечеряють офіційні представники США та Китаю. Які смакуючи добре вино обговорюють усякі різні цікаві питання, які випливають із того очевидного факту, що Хуйло уже всіх у доску заїбав. А його вибрики загрожують світу не лише фінансово-економічною нестабільністю, але й самому існуванню планети Земля. Що, звісно, не входить у творчі плани ні американського, ні китайського народів.
    Таким образом, геніальний план Хуйла зіграти на суперечностях між Китаєм та США, логічно завершується зближенням між цими двома державами. З чим Хуйла і поздравляєм.
    Втім, Хуйло намагається не думати не лише про Китай. Пробує він не думати і про Білорусь, але не получається. Адже ще 11 березня армія Білорусі мала вторгнутися в Україну та приєднатися до штурму Києва. Спеціально для цього була обстріляна територія Білорусі, привід до війни створений – казалось би вперед! Так Лукашенко ізвернувся в повітрі й дав задню - мовляв, не може присоєдиниться до славного воінства россійского, бо з півночі на Білорусь нападе коварна Литва. А з заходу підступна Польща! І замість того, щоб віддати свої війська попросив у Хуйла гроші. А откуда в Хуйла гроші, якщо західні банки арештували кубишку для репарацій Україні? І взагалі, в Хуйла щас така полоса в жізні пішла, шо проблем багато, а грошей нема. Але Лукашенко такий настирний... довелося дать.
    Старається Хуйло не думать і про Башара Асада, який обіцяв прислати в Україну своїх бармалєїв. Українське військо тоді зраділо – таких ми ще не били! Але видно й не доведеться, бо оказалося, що бармалєї воювати не хочуть, вони хочуть гроші. Ще й наперед. А откуда Хуйло найде ще грошей, якщо виділені під це діло фінанси одразу й украли...
    Кругом ворюги...
    Тому й про генералів своїх ФСБ-шних Хуйло теж намагається не думать. Стирили купу грошей на агентурну дєятєльность в Україні, а в отчотах набрехали, шо всьо зашибісь – можна начинать вторженіє. Хуйло начав і.... Тепер генерали ФСБ Бесєда та Болюх, відповідальні за Україну, відправилися під домашній арешт, і взагалі ФСБ-шників від українських справ відстороно.
    Натомість агентурно-розвідницька робота в Україні перейшла у надійні руки армійців – у доблесне ГРУ ГШ МО РФ. Де служать справжні штірліци й інтелектуали, такі як Петров і Боширов. Ага, ота сама рукожопа парочка із Солсбері. Ну, тепер точно все наладиться.
    Пробує Хуйло не думати і про Емануеля Макрона. Але як ти про нього не будеш думати, як воно тобі постійно дзвонить. За останні два тижні Макрон дзвонив Хуйлу дев’ять разів, що викликало здивування світової громадськості та ступор серед політичних аналітиків – чого той Макрон від Хуйла добивається?
    Деякі політологи допускають, що активність французького президента пов’язана із скорими виборами... Але про справжні наміри Макрона здогадується хіба що його дружина, шановна пані Брижит. Яка колись в інтерв’ю зізналася: «Та ви не уявляєте який він настирний! Проходу мені не давав, безнастанно дзвонив, і дзвонив, і дзвонив... прийшлося отдаться».
    Отдаваться Макрону Хуйло бажанням явно не палає, тож після кожного дзвінка мстивий француз оголошує про нову порцію антиросійських санкцій.
    До речі про санкції. Про них Хуйло не думає з особливою насолодою. Зате фінансово-економічними процесами в ерефії жваво цікавиться ціла армія міжнародних аналітиків та експертів. Які мають зараз просто таки унікальну нагоду на власні очі спостерігати за ходом дивовижного експерименту – що станеться з економікою країни, якщо всі держави візьмуть до рук ножі й сокири...
    Спільна думка експертного середовища одностайна - Росію чекає жопа. А ось яка саме – поки непонятно, адже експеримент ставиться вперше. Тож аналітики поки що розводять руками: «Побачим. Жопа – понятіє растяжиме».
    Таким образом, Хуйло ще й трьох тижнів не повоював, як створив найпотужнішу в історії світу коаліцію. Проти себе. І одночасно обнаружив, що в нього немає резервів. На питання «де, блять, резерви?» генерал Герасімов мовчки розглядає лєпніну на стелі. Бо ніяких резервів і не планувалося.
    Тепер вони нашкрібують з усієї росії хоча б якісь більш-менш боєздатні часті, та проводять приховану мобілізацію, забираючи в армію охранніків з парковок та супермаркетів. Оте воїнство і повезуть на убой в Україну, сподіваючись в корні преломить ситуацію. Наявні ж в Україні війська орків, як делікатно висловлюються в Міністерстві оборони України, «перегруповують сили». Ясно. П’янствують в лісах. І потом п’яні дзвонять додому, розказуючи, що «та здєсь піздєц!» і що «командованіє наше - підараси». Недовіра командуванню – це не дзвіночок, це набатний дзвін, який сповіщає, що армія іде до поразки.
    Посильно допомагає наближенню нашої Перемоги і інформаційна політика в РФ, де все засекречене. А раз усе засекречене, то у весь свій гігантський зріст постає таке явище, як чутки. Котрі мають властивість сильно перебільшувати й без того жахливу для них правду.
    До них іще не дійшло, і чутки лише починають циркулювати. Але вже дуже скоро росія здригнеться. Революції там не буде. Проте бунти, бессмислєнні і беспощадні, скоро можуть розпочатися.
    Зберігаємо бадьорий бойовий дух, підтримуємо Армію і Тероборону та бережемо себе і один одного.
    До нашої Перемоги іще на один день менше :)

  • Profesora 15 березня 2022, 23:48 1

    @Sanechka Дякую, тепер можна і спати лягати)) =

  • batyur 13 березня 2022, 19:38

    Канада не очень как вариант для беженцев...почитайте

  • nataliaharutuk 13 березня 2022, 19:55

    Я не розглядаю наприклад "варіант для біженців".
    Вони якусь іншу готують програму.

  • batyur 13 березня 2022, 20:05

    @nataliaharutuk У вас з мовою як?

  • nataliaharutuk 13 березня 2022, 20:20 1

    @batyur Набагато краще ніж з польською.

  • Dasha 13 березня 2022, 20:25

    В Канаду їхати тільки жити, а якщо плануєте повертатись в Україну, то не раджу. Який рівень англ мови? Скільки людей їде? Хто буде працювати? Зарплати прибиральниці $12 за годину. Яка у вас освіта? Я можу допомогти і з роботою, і з житлом. Є спеціальні будинки, квартири, де платите рент певний відсоток від доходу. Але ви повинні розуміти, що ви їдете сюди жити.

  • 28 коментарів
  • Dasha 21 березня 2022, 00:27

    @Olenka_Fot Яку програму ви маєте на увазі? Зараз в фейсбуці в групах українці в Канаді дуже багато людей хто шукає допомогу і хто пропонує. Також постять інфо по своїх провінціях. Можете ще там почитати.

  • Olenka_Fot 21 березня 2022, 01:03

    @Dasha Посоветуйте группы.

  • Dasha 21 березня 2022, 02:19

    @Olenka_Fot Так і називаються українці Канади або українці в Саскачевані. Є ще совет другу в канаде, але тут багато лишнього пишуть.

  • Vikki_SweetIva 14 березня 2022, 09:28

    Моя соседка на прошлой неделе получила визу в Канаду. До этого пробовала подаваться - было 2 отказа. Знаю что шла в Посольство в Варшаве и заполняла много анкет

  • Коментар видалено

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу