Телеграм-канал з інформацією про житло, виїзд, автобуси

ІНФОРМАЦІЯ ВІД АСОЦІАЦІІ ТУРоператорів УКРАІНИ

Посилання: https://t.me/aitohelp

шодня відповідаю на одне й те ж саме запитання десятки разів на день, тож напишу ще тут:Якщо Ви вже в дорозі і шукаєте #прихисток, будь ласка, звертайтесь до центрів допомоги переселенцям в областях та містах. До них стікається вся інформація щодо наявних місць розміщення в конкретному місті та області. Сама свіжа і актуальна інформація саме у них.

Ситуація з житлом у Львові досить критична вже. Центр допомоги розташований на Арена Львів, всі рекомендують їхати відразу туди, там розподіляють людей по точках розміщення. Умови - спартанські. Заздалегідь не бронюють, по факту прибуття, оскільки (за досвідом останнього тижня) по дорозі у всіх 100 разів міняються плани і можуть по факту вирушити в інше місце (а бронь, звісно, не зняти). 

Після 100500 однакового запитання про житло, наша Association of Incoming Tour Operators of Ukraine створила вчора телеграм-канал, де розміщена ця інформація + різне корисне про вимушене переміщення країною. Сподіваюсь, будемо корисними тим, хто вимушений поїхати з дому та шукає прихистку. Посилання: https://t.me/aitohelp ;

#прихисток #центрДопомоги #евакуація #розміщення #поселення #житло #центрДопомоги


Теги: война в украине, жилье, транспорт

1 коментар

  • IvanNa1977 8 березня 2022, 11:43 1

    Дякуємо, що ділитесь корисною інформацією :pray:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу