Іван Андрусяк "Стефа і її Чакалка" від "Грані-Т".

"Стефа і її Чакалка. Видання друге, ще капосніше".Что нам об этой книге рассказывает сайт издательства?"Ким вас лякають батьки, коли ви їх не слухаєтеся чи, скажімо, хочете іце побалуватись — а вже давно час вкладатися в ліжечко? Бабаєм? Бабою Ягою? Страшним Дідом? А ось на Слобожанщині такий персонаж — Чакалка! Гадаєте, все це вигадки дорослих, а насправді Чакалка ніколи нікого не забирала до темного-темного лісу? Ох, ні... Принаймні дівчинка Стефа і її друзі чудово знають, як воно все відбувається насправді і з чим можна зіткнутися ТАМ! Знають, іцо буває з акулою, котра проковтнула шльопанці; від чого шаліє великий український мореплавець Миклухо-Маклай; якою гидотою Чакалка годує поцуплених дітлахів; ба навіть бачили заповітну мрію кожного шкодливого учня — справжнісінькі руїни школи! А про все це вам із добрим гумором оповів колись дуже серйозний і страшенно дорослий письменник Іван Андрусяк, котрий стверджує, що за час написання цієї повісті й сам геть здитинів."

Почему именно с этой книги я начинаю обзоры книг издательства "Грани-Т"? Потому что, это первая книга этого издательства, которую у меня спросили. Я рассказал, что вот-вот книги приедут, но девушка ждать не стала... А вечером прислала мне вот такой текст:"Сьогодні знайшла таки в інтернеті і прочитала дітям казку Андрусяка "Стефа та її чакалка ". Дуже цікавий твір, написаний на "зрозумілій" дітям мові. Разом сміялися, переживали та раділи. Звісно, було б краще читати, тримаючи книжку у руках, та й діти могли б побачити дійових осіб на малюнках...  Всім дуже раджу читати разом зі своїми чадами - не пошкодуєте!!!" Не очень понятно, почему она, обращаясь ко мне написала последнюю "рекламную" строчку... Наверное, просто скопировала собственный отзыв о книге на каком-то форуме. И что же в этой книге такого особенного, кроме автора? Давайте посмотрим.Хм.. Не все содержание сфотографировал, а только половину. Теперь еще немного о Чакалке от Ивана Андрусяка. Прочитайте этот страшный стих... Теперь вы тоже будете пугать детей не Бабаем, Полицией и циганами, а Чакалкой?Спасибо за внимание. 


Теги: грани-т стефа чакалка андрусяк дитяча книга

31 коментар

  • Kosmonatka 10 листопада 2016, 20:25

    Цікаво)
    Вважаю цю серію дуже гарною для читання молодшими і середніми школярами. А то ми усе малюкам та малюкам купуємо.

  • Michael 10 листопада 2016, 20:30

    Именно поэтому заказал почти все, что было в наличии, и даже немного из того, чего не было...

  • Zeffirka 10 листопада 2016, 20:29

    Ця історія Андрусяка ще є у видавництва Фонтан Казок

  • Michael 10 листопада 2016, 20:38

    Посмотрел. Очень красивое издание, но в два раза дороже этого.

  • Finnka 10 листопада 2016, 21:29

    Андрусяк прикольный дядя, хороший поэт детский,но как Вам, Михаил, его проза? Какое впечатление?( обложки меня как-то не вдохновили)

  • Michael 10 листопада 2016, 21:37

    У меня нет своего впечатления. Я из всего Андрусяка прочитал только выложенный выше стишок про Чакалку))

  • Finnka 10 листопада 2016, 21:51

    мило)))

  • Lesia_Bookhunter 10 листопада 2016, 22:05

    Дякую, що показали. В нас, правда, дитина не знала, хто такий бабай, поки одна мама чужої дитини не вирішила виховний момент з бабайкою застосувати :)) а син нічого не зрозумів - мама, що таке бабай? :) І все виховання чужої мами - коту під хвіст )))

  • Michael 10 листопада 2016, 22:09

    Прошу)

  • Kosmonatka 10 листопада 2016, 23:56

    Мій племінник до жуті боявся бабая. А я дивувалась, як він може йогобоятись)) мені було вже п'ять , йому три з половиною. Лякала бабуся.

  • Коментар видалено

  • miros_ya 11 листопада 2016, 07:58

    Дякую
    Не знаєте, "на "зрозумілій" дітям мові" - про мову якого віку йдеться? :smile:
    Збиралась сказати, що ще нічого не читали цього автора, а тоді глянула бібліографію - читали! "Вісім днів із життя Бурундука" - повчальна фентезі на основі українських забобонів :smile:
    А ще у мене є "Сорокопуди, або Як Ліза і Стефа втекли з дому", але не читана, тому що старший - хлопчик і я її купила, коли народилась дівчинка, а наклад у ВСЛ закінчувався (Мене звуть Мирослава, я - книжковий наркоман). Тоді ЧМ видали її кольоровою, довелось продати ч/б і купити кольорову :smile:)))

  • Michael 11 листопада 2016, 08:22

    Возраст киндеров уточню. Здравствуйте, Мирослава.

  • knigi_detyam 11 листопада 2016, 14:43

    мне эта чакалка больше нравится чем у ФК,и иллюстрация, и цена лучше.

  • 15 коментарів
  • Kaseta 11 листопада 2016, 22:33

    та все доставило))

  • Kosmonatka 11 листопада 2016, 23:33

    Дівчата, ви зробили мій вечір))))))))))))))))

  • Kosmonatka 11 листопада 2016, 23:34

    На мою думку, книга для таких дурнуватих дорослих, що забувають заглядати до паспорту і нагадувати собі, що вони вже не діти. На кшталт мене.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу