Ти і Малевич/ Час Майстрів

Людина- єдина істота ,здатна мислити абстрактно.Розвиваючи в собі цю здатність,ми віддаляємося від тварин.

Мене дуже тішить ,що видають такі книги. Син любить малювати і завдяки цьому воркбуку зможе відкрити для себе світ мистецтва. Хотілось би ,щоб з'явились ще книги про Моне,Далі ,Вангога та інших відомих художників.

Завдяки цій чудовій книзі дитина відчує себе учнем майстра,спробує творити сміливо і вільно. У книзі є сторінки для творчості де можна надихнувшись ідеями Малевича створити власний шедевр:grinning:

 

“Чорний квадрат” Казимира Малевича – це ікона європейського авангарду, одна з найвідоміших картин живопису. Всесвітню популярність картині та її автору приніс глибокий зміст, вкладений художником в полотно.

 Художник вважав квадрат першофігурою, базисним елементом світу і буття. Навіть пам’ятник художнику за його заповітом був виконаний у формі квадрата-копії його знаменитої картини. 


Теги: обзор, книги, книги для детей, обзор книг, чтение, творчество, малевич

6 коментарів

  • Gnomiki 7 лютого 2022, 10:31 2

    Клас! Дякую!
    У Часу Майстрів колись були розмальовки за картинами Ван Гога, Пікассо і Матісса. Але вони погано в них продавалися. Тоді ще не настав їх час.(((

  • IrunaP 7 лютого 2022, 10:33

    Так,пам' ятаю ці розмальовки:blush:Ми їх маємо:blush:

  • le313 10 лютого 2022, 10:59 1

    Вітаю з обновою. Гарно, що Ваш син так цікавиться мистецтвом. Нещодавно з бібліотеки взяли 33 відомі картини від Ранку. Мій син із задоволенням прочитав. Але факти його зацікавили значно більше, ніж самі твори мистецтва. :blush:Після книжки робив аплікацію пінгвіна з поглядом Мони Лізи))

  • IrunaP 10 лютого 2022, 11:53 1

    Дякую :heart:
    Він дуже любить малювати.
    Все почалося з Книги мандрівки від Книголав. У школі була тема про Київ. Ми взяли книгу ,щоб підготувати розповідь про пам'ятки архітектури. У книзі є кюар коди відсканувавши які можна переглядати мультфільм. От він переглядав і натрапив на мультфільм про Малевича і так захопився,що мусила шукати більше інформації. Ми ще навіть йому блокнот докупили,щоб міг з собою носити .

    Зображення
  • le313 10 лютого 2022, 11:58

    @IrunaP О, клас! Дякую за рекомендацію :purple_heart:

  • IrunaP 10 лютого 2022, 12:01 1

    @le313 Будь ласка :blush:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу