Форум видавців. З дітьми ‍‍‍

У суботу з діточками ходили на зустріч із авторами книжки "Олекса Довбуш. Таємниця сили" (детально оглядала її тут).Погода була львівськаЗустріч вийшла дуже затишна і щира. Поговорили про книжку, про шкільне життя авторів, про важливість структурованої освіти і т.д. Отут бібліотека прозвітувала з фотками. А я напишу кілька слів про свої враження.

Найбільший сум у тому, що на зустріч прийшли всього 4 чоловік (моя сім'я), а потім приєдналася ще одна пані, яка привела дитину на заняття з ментальної арифметики. Як мають себе почувати автори на таких зустрічах? Дивлюся фотки інших дитячих заходів, там ситуація не краща(У робочі дні на зустрічі приходили цілими класами. Наприклад, тут.

Потім вирішили піти глянути на ярмарок Форуму у центріДехто попри дощ все таки працював: Апріорі, Маркобук, Віталій Запека, Час Майстрів.

Що про те все казали діти? Доня гарно побавилася у бібліотеці і щодня отримує по одній книжечці. Тому Форумом шалено задоволена. Син був засмучений, що ми його не взяли на ярмарок у Палац мистецтв, але тішився зустрічі з авторами ("Перша, яку я усвідомлюю", – каже він) і так само радіє щоденній форумній книжці :grin:

Багато учасників кажуть, що Форум віджив себе у тій формі, яку маємо сьогодні. Гляньте, що написав Мартинов

А мені Форум видавців чудовий! Навіть з платним входом, книжками без знижок, розкиданими по різних локаціях заходами і дощем. Бо більше ніде у Львові не побачиш стільки книжкових людей разом.:heart_decoration::blue_heart::yellow_heart:


Теги: издательство, встреча, форум издателей

9 коментарів

  • Gnomiki 19 вересня 2021, 19:49 1

    Дякую дуже за допис! Дуже прикро за такі безлюдні зустрічі((( Але мені здається, що це не цьогорічна проблема, людей останніми роками все меншає на подібних зустрічах. Чи то карантин, чи усі в онлайн перейшли...А Довбуша я прикупила саме після вашого огляду. Дякую!

  • le313 20 вересня 2021, 08:20

    Будь ласка. Цікаво, чи Вам сподобалася ця книжка? Автор розповів, що текст другої вже написаний. І буде ще третя :slight_smile:

  • Gnomiki 20 вересня 2021, 09:12 1

    @le313 Син самостійно читав, я не встигаю(( Треба розпитати його.

  • Ljama 19 вересня 2021, 20:16 1

    Так, форум - це атмосфера, враження, емоції, зустрічі і книги, але нажаль цілком підтримую повністю Мартинова.
    Дуже хочу, щоб моя дитина чекала Форуму і бігла на нього як я 15 років тому, а не просто: прийшли, подивились і пішли (бо в є-дешевше).
    До карантну дуже хороші презентації дитячих книжечок були в книгарі є, то синочок досі памятає як читали про Цурпалка і робили його (на той момент йому було 3 роки).
    Так, форуму видавців треба мінятись, формат «базару» - не цікавий, насамперед нашим дітям.

  • le313 20 вересня 2021, 08:25

    І я 15 років тому бігла на форум. Це такаааааа подія для нас, студентів, тоді була! Бачу в обговореннях видавців, що не хочуть без "базару", але і з таким рівнем продажів теж не хочуть :person_shrugging: Цікаво, що менеджери придумають, щоби зберегти Форум :thinking:

  • miros_ya 20 вересня 2021, 09:49 1

    Ееех... КМ навіть не брали участь, так нецікаво видавцям стають подібні заходи ((
    Карантин, дощ, он-лайн ЗНИЖКИ, які не закінчуються... Тепер тільки забезпечивши багато цікавих подій, можна затягти відвідувачів на книжкові ярмарки ((

  • le313 20 вересня 2021, 09:56

    І АртХас не приїхали(
    Але чи цікаві такі події авторам і видавцям, якщо організатори зовсім не турбуються про залучення відвідувачів?

  • Marys 21 вересня 2021, 15:41

    Геть сум, то вам подарунок Всесвіту за гарну читацьку поведінку:wink:

  • le313 21 вересня 2021, 16:43

    :slight_smile::rainbow::white_sun_rain_cloud:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу