KyivFamilyFest знову запалює зірки!

Ваша дитина – талановита яскрава зірочка? Ваш творчий колектив вміє вражати глядачів? Приєднуйтесь та покажіть на що ви здатні на 3-му Фестивалі дитячих талантів, що відбудеться 17-18 жовтня у ТРЦ «Караван».

Дитячий фестиваль – це завжди свято: захопливе та зворушливе для нас, дорослих, – відповідальне та емоційне для маленьких артистів. І незабутнє для кожного. Вже вкотре команда KyivFamilyFest дарує нам це свято і запрошує долучитися до нього у якості виконавців або ж глядачів.

Зважаючи на те, що попередні фести пройшли на «ура!», можна з певністю прогнозувати, що й цього разу буде драйвово і весело!

 

Фестиваль дитячих талантів у ТРЦ «Караван» - це традиційно професійне журі, зірки української естради, шановані спеціальні гості та найкращі продюсерські центри країни; якісні звук та світло, велика сцена, дипломи та подарунки всім учасникам. І, звичайно ж, найцінніше: враження, емоції, хвилювання та оплески, спілкування з друзями й нові цікаві знайомства, можливість себе показати і на інших подивитися, поділитись одне з одним натхненням та творчою енергією...

Фільмуватимуть те, що відбуватиметься на сцені й за лаштунками, цього разу «Інтершкола» та професійні телеоператори.

Тож не зволікайте – і реєструйтеся: дозвольте вашим дітям здивувати нас! Тим більше, що участь у фестивалі абсолютно безкоштовна.

KyivFamilyFest запрошує до участі вихованців та учнів хореографічних, вокальних колективів, студій та гуртків віком від 4 до 18 років. Номінації фестивалю:

хореографія: класичний танець; сучасний танець; народний танець; бальний танець; вокал: сучасний; академічний; народний; оригінальний жанр: циркове мистецтво; акробатика; Категорії оцінювання: виконавча майстерність; композиційна побудова постановки; відповідність репертуару віковим особливостям виконавців; сценічність (пластика, костюм, реквізит, культура виконання); артистизм, розкриття художнього хореографічного/ акробатичного/циркового образу. Де: вул. Лугова, 12, ТРЦ "Караван". Коли: 17 - 18 жовтня. Вартість: участь безкоштовна! вхід для глядачів вільний!

Більше інформації: https://www.facebook.com/KyivFamilyFest та

https://www.facebook.com/events/718013888303164/.

Там ви знайдете і форму заявки для участі, яку необхідно заповнити і відправити на kff.kids@gmail.com.


Теги: конкурс, куда пойти с ребенком

1 коментар

  • Olga2610 15 жовтня 2015, 14:58

    И я знаю об этом концерте, моя племянница там будет выступать)) Хочу и сама приехать посмотреть)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу