Червневі закупи

 

Чекаю замовлення від  Якабу,але вони від минулого тижня не спромоглися мені його надіслати,тому вирішила показати вже наявне.

І знову натиск  на навчальне:blush:

Новинки від Основ, ми по них вже активно працюємо,дуже гарно підібрані завдання.

Виконуючи завдання, дитина відпрацьовуватиме знання, здобуті у школі, а також надолужуватиме ті навички, які вона з певної причини не встигла опанувати. До того ж, це чудовий зошит для організації навчання під час канікул. 

Зошити з української мови сприятимуть:

тренуванню правопису;

розширенню словникового запасу;

відпрацюванню семантики. 

Щоденні 5

По цьому посібнику теж працюємо,вже виконали першу тему,сину подобається.

Посібник містить практичний матеріал з української мови в 2-му класі НУШ.

Методику «Щоденні 5» використовують для розвитку читацьких умінь та  навичок, прищеплення любові до читання, збагачення словникового запасу учнів.

Запропоновані завдання відповідають усім чинним підручникам з української мови. Їх можна копіювати й пропонувати учням для роботи на уроках і в позаурочний час.

Посібник містить різноманітні завдання за методикою «Щоденні 5», що передбачають виконання 5-ти завдань з навчання грамоти:

«Читання для себе»;

«Читання для когось»;

«Слухання»;

«Робота зі словами»;

«Письмо для себе».

Посібник складено за темами 4 місяців І семестру 2-го класу:

«Зміни»,

«Способи пізнання»,

«Територія»,

«Спільнота».

Хоча зазначено ,що посібник для учнів котрі закінчити другий клас сину у ньому дуже комфортно працювати .

Нещоденник придбала разом з Щоденником Щасливої Учительки ( подарували на день вчителя) ще на початку осені .

Я просто не змогла пройти мимо такого інтерактивного чуда:hugging: У першому класі звісно він сину не потрібен,але на наступний рік можливо підійде.

У ньому безліч цікавого:

Трекери звичок та емоційного стану

Це допоможе вашій дитині відстежувати свої емоції та навчить її технікам формування звичок. Щотижня учень(ця) зможе позначати свій настрій та аналізувати себе та свої відчуття. А розуміння себе – це одна з найнеобхідніших навичок сьогодення.

Навчальні та розважальні розробки

Лепбук на різні теми, карткова гра для перерви, макет геометричного глобуса – тут ви з дитиною відшукаєте все, що могли уявити та про що навіть і не думали.

Розмальовки за мотивами відомих творів мистецтва

Вони допоможуть вашій дитині не тільки подолати стрес чи розвинути охайність. Це класна нагода познайомити учня з мистецтвом.Біля кожної розмальовки є QR-код, за яким ваша дитина та ви самі зможете прочитати про її автора, техніку та роль у світовій культурі.

Покрокові схеми малюнків

Учень(ця) зможе просто в щоденнику вправлятися в зображенні предметів, істот та рослин.

Розважальні та дидактичні ігри

Вони стануть в пригоді як в школі з однолітками, так і вдома з друзями чи родиною.

 

Тут посилання на сайт Всеосвіти,де є відео огляд і повна інформація.

 

https://vseosvita.ua/lp/school-diary

Щойно я побачила цю збірку на сайті видавництва та прочитала авторів котрі написали до неї казки зрозуміла,що хочу її мати:hugging:

Сучасні автори часто звертаються до казок, переосмислюють їх і творять нові тексти — казки на новий лад. У збірці «Котигорошка» вміщено вісім заплутаних казок від українських дитячих письменниць.

Анастасія Лавренішина розповідає альтернативну історію Колобка, Галина Ткачук знайомить читачів з Оленкою Зміючкою, а Оксана Лущевська представляє Марі — мудру дівчину з високим IQ. Аліна Штефан у своїй казці мандрує на планету 581g до «кривенької качечки» Кіри, казка ж Мії Марченко переносить читачів на Поділ, де Кожум’яка й царівна Анна рятують Київ. Валентина Вздульська по-новому розказує історію пса та вовка, а Саша Кочубей презентує нову героїню — Котигорошку. І на завершення — притча-казка Ані Хромової про серце в залізній скрині.

Трошки розворотів.

Наступна чудова казкова історія ,яку незабаром мають показати на великих екранах - Віктор _Робот.Щоденник збирача планет.

 

Віктор_Робот, найголовніший механік штучної зорі Зоряни, прилітає на Землю до дівчинки Віки – онучки винахідника Зоряни. Його мета – дізнатися, як була створена залізна зірка й для кого вона має світити. Віка не може відповісти на всі запитання Віктора, проте вона має «Щоденник збирача планет». Дід Маркіян писав його якраз тоді, коли придумував Зоряну. Разом із Віктором_Роботом і Вікою читачі книжки Анастасії Лавренішиної поринуть у світ мрій, астрофізичних теорій та їхнього практичного застосування, полетять на Місяць, перетнуть Усесвіт і знову повернуться на рідну землю. Повість «Віктор_Робот. Щоденник збирача планет» є приквелом до анімаційного фільму «Віктор_Робот» (прем’єра в кінотеатрах – літо 2021 року).

І ще одна чудова книга "Аліса в Країні Математики",котру перевидали  у Читаріум.

Книга існує з 1994 року ,але у іншому видавництві.Добре ,що у нас з' явилась можливість її придбати у новому обліку.

Ця історія подарує дітям можливість знову зустрітися з персонажами всесвітньо відомих казок Льюїса Керролла «Аліса в Країні Див» та «Аліса в Задзеркаллі». Разом з Алісою вдасться подорожувати країною математики та вирішувати таємничі математичні завдання, застосовуючи творчу уяву і логічне мислення.Талановитий письменник Лев Генденштейн проведе екскурс в історію математики з давніх-давен до наших днів, а яскраві та барвисті ілюстрації Олесі Юрко зроблять процес читання незабутнім. Діти дізнаються багато нового про світ математики, познайомляться з неймовірними героями та весело проведуть час. 


Теги: обзор книг, книжный шкаф

9 коментарів

  • Profesora 7 червня 2021, 14:03

    О, Котигорошко))) я також на цю книгу око поклала))) там такі крутезні авторські казки, трохи трешачкові. О, Аліса Чітаріума, Іро, а покажіть трохи сторінок котигорошка та аліси, дякую. Класнезні покупки, вітаю з гарнотою)))

  • IrunaP 7 червня 2021, 14:42

    Дякую.
    Якраз доповнюю огляд.

  • Profesora 7 червня 2021, 15:58

    @IrunaP Дякую, круте поповнення)))

  • IrunaP 7 червня 2021, 16:06

    @Profesora :blush:

  • butonchik 7 червня 2021, 14:36

    Дякую за огляд. А покажіть Віктор Робот, будь ласка. Ще не читали?

  • IrunaP 7 червня 2021, 14:41 1

    Ні,не читали. Зараз читаємо серію Стівена Гокінга про Джорджа.
    Спершу підемо на фільм, а потім читатимемо.Іторія у книжці доповнює фільм,але не повторює його,там ніби дві різні історії про одногогероя.
    Книгу покажу.

  • le313 7 червня 2021, 20:29

    Вітаю! Які гарні обнови :heart_eyes:
    Ми цілий червень і серпень будемо ледарювати)))
    Дивно з Якабу. Зазвичай присилають дуже швидко. Цього тижня отримала книжки від них: у п'ятницю замовила – у неділю забрала з поштомату.
    Дивилась вебінар авторки по саме цьому "Усвідомленому читанню", тому книжку вирішила не купувати.
    Дуже цікаво було порозглядати ці всі новиночки.

  • IrunaP 7 червня 2021, 21:04

    Я вже два рази до них телефонувала, кажуть проблеми на складі((.
    А чому вирішили не брати усвідомлене читання?

  • le313 7 червня 2021, 22:19

    @IrunaP Прикро( Хай Ваші книжки якнайскоріше приїдуть.
    Авторка "Усвідомленого читання" не переконала мене, що добре розуміється на читанні :relaxed: https://youtu.be/47r-tOpA3oM

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу