Море хранит свою тайну... Александр Беляев "Человек-амфибия" (иллюстрации А. Проценко), "ИДМ", 2021

 

Є книги, які залишаються в закутках душі назавжди, незважаючи на нові тенденції в літературі. Вони займають свої особливі полички в моїй бібліотеці, щоб час від часу почаювати тет-а-тет зі своїм читачем... І зазвичай вони зберігаються в первозданному вигляді під невидимим пластом "священного книжкового пилу", але трапляється деколи так, що натхнення обраних реінкарнує звичну форму в нову - і ось тоді або приймаємо з обіймами в сім'ю піонера, або продовжуємо палко любити "пенсіонера"....

А тепер інформативно для тих, хто витримав цей псевдоліричний пролог. Про сюжет не буду - банальна трата часу. Вихвалятиму видання: шовковистий тонований офсет зі шрифтом, комфортним для читання (кажу як "очкарик"); ілюстрації, які абсолютно геніально вплетені в сюжет роману - усе так, як малювала моя уява в дитинстві; прийнятна ціна. Рекомендую :ok_hand: Планую зібрати серію. 

                 


Теги: обзор книг, александр беляев, человек-амфибия, идм

9 коментарів

  • Panda 15 травня 2021, 16:31

    Чудесная книга и чудесный лирический пролог (и никакой не псевдо))
    Иллюстрации прямо как полотна маслом:heart_eyes:
    Спасибо за обзор!

  • zoria_zaycheska 15 травня 2021, 22:18

    будь ласка :) Написалося так, не було куди слів забрати :rofl::rofl::rofl:

  • bondarka 15 травня 2021, 19:38

    Гарна :hearts: У мене з цієї серії "Остров погибших кораблей", художник, похоже, тот же. Хорошее издание. Человек-амфибия у меня от облаков. Пока не читала, но планирую)

  • zoria_zaycheska 15 травня 2021, 22:22

    я от хочу цю серію зібрати. Купила через ілюстрації, а виявилася така чудова якість.

  • edelveys 15 травня 2021, 20:11 1

    Человек- амфибия... фильм смотрела раз 20. Чем то он меня заворожил. А потом и в пещерах гуляла , где фильм снимали))) а вот книгу никогда не читала... а тут такая атмосфера иллюстрацией , что аж фильм пересмотрела в мыслях. Все таки присмотрюсь я к этой всей серии повнимательнее ). Спасибо, Зоря, что показала!

  • zoria_zaycheska 15 травня 2021, 22:24

    будь ласка ;) Віка, якщо інші книги такої ж якості, то я б зібрала всю серію. Рада, що була корисна

  • de_la_Fere 15 травня 2021, 22:02

    Спасибо, Зоря! С этой книгой у меня странные отношения. Я очень любила фильм, а книгу начинала читать несколько раз в первом классе, но мне не шла и не шла:sweat_smile:, а я страшно расстраивалась , что мне не интересно читать. Потом в третьем классе прочитала Голова профессора Доуэля и была в несказанном восторге и осилила Амфибию. Вот только не помню ничего. Ни капли! Даже своих впечатлений. Только фильм. Мне кажется, что для этого произведения, такие иллюстрации- идеал!

  • de_la_Fere 15 травня 2021, 22:03

    Спасибо! Очень ёмкий обзор получился и вспомнила и задумалась.

  • zoria_zaycheska 15 травня 2021, 22:29

    @de_la_Fere Дякую ;) Туся, тут такий випадок, коли фільм не програв книзі, а може, і перевершив її навіть подекуди, тому б краще спочатку читати, а потім кіно....Тому от і всякі альтернативні варіанти ілюстрацій у мене особисто не викликали жодних емоцій, тому старе совкове ч/б мене влаштовувало. А тут як прбачила, так одразу зрозуміла, що моє.. Теж згадала і задумалась

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу