Розпаковка Вівату

Клюнула на якись розпродаж Вівату, ще й подруг підмовила, щоб на доставку безкоштовну назбирати :rolling_eyes:  

Доня любить історії про котів і собак... та про будь-яку животинку любить вона історії! :) 

Ліна Жутауте: Фердинанд і Пух. Огляд є тут

Зворушлива історія про дружбу пихатого на перший погляд кота Фердинанда й доброго песика Пуха, які за збігом обставин опинилися на вулиці й тепер укупі живуть на смітнику... Що змусило Фердинанда змінити своє ставлення до Пуха, щиро за нього переживати та навіть рятувати, наражаючи себе на небезпеку?

Стосунки між котом та собакою - це точно має бути цікаво! 

 

Лущевська Оксана: Бігль старший

Коля не розуміє, чому його літній друг, дядь Мирон, не хоче завести пса. Невже він їх не любить? А може, він застарий для таких клопотів? Одного дня хлопчик знаходить покинутого собаку й приводить його до самотнього сусіда. На що готовий його літній друг, аби врятувати чотирилапого?

Подобаються книги Лущевської, теми, яих вона торкається; і загалом її діяльність та ініціативи. 

 

Ніна Дашевська: Віллі 

Дитинство — це така пора, коли у твоєму житті неодмінно з’являється щось дивовижне. Приміром, балакучий велосипед. Чи то покинуте Село велетів. Чи то височезна подруга, котра випікає смачнюче печиво… От і в Севка, героя повісті Ніни Дашевської «Віллі», усе це є. Так само як і решта дітлахів, він мріє про справжню дружбу й вірить у дива, які щомиті чатують на нього. Звісно, чатують не лише дива, проте Севко не засмучується. Бо він певен: урешті-решт чари переможуть будь-яку халепу!

Балакучий велосипед в анотації підкупив мене найбільше. 

 

Всі три дитячі книги давно вже сидять у мене по кошикам в інтернет-магазинах і таки дочекались своїх -50% :grin:  І собі взяла одненьку. 

Майкл Каннінгем: Години

У найвідомішому романі Майкла Каннінгема сплітаються долі трьох жінок  — видатної англійської письменниці Вір­джинії Вулф із патріархального Ричмонда, яка намагається взятися до написання нового роману, домогосподарки Лори Браун із повоєнного Лос-Анджелеса, яка шукає шляхів утечі від домашньої рутини, і сучасної нью-йоркської редакторки Кларисси Вон. Вони живуть у різний час, у різних містах і на­віть країнах, але їх об’єднує книжка Вірджинії Вулф «Місіс Делловей» і магія часу. З кожною новою сторінкою в романі відкривається нове усвідомлення глибокого переплетення трьох різних доль. Любов складається з пережитих страж­дань, смерть здається вимученою, але чомусь — світлою… 

Я ж не читаю анатоцій повністю, а тим більше відгуків про дорослі книги, пам'ятаєте, так? ))) Підкупив напис зверху книги "Пулітцерівська премія", а закріпив рішення купити ще й напис знизу "Оскар" за найкращу жіночу роль"! Подивимось-подивимось ;) 


Теги: для детей, виват, распаковка

6 коментарів

  • le313 12 травня 2021, 16:42

    Вітаю, Миросю, з чудовими обновами! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Ми орігамі по ютубу робимо)) Син був у захваті від Фердинада – дала йому на самостійне читання, але там такі складні конструкції речень, що все таки читала йому вголос.
    Бґіля читав сам, хвалив. Я навіть не знаю, що там до чого. Віллі я читала, але не прониклась.
    Каннінгем зацікавив. Дякую, що ділишся :hugging:

  • miros_ya 12 травня 2021, 16:48 1

    Дякую :hugging:
    Фердинанда планувала читати я, Бігля видати для самостійного, Віллі я; орігамі - треба було добрати до 600 грн )))

  • bondarka 14 травня 2021, 08:23

    У кота так мордяшка прикольна)) Треба взяти сину) I книга Лущевської зацiкавила. Вiват - молодцi, у них останнiм часом багато сучасного цiкавого.

  • miros_ya 14 травня 2021, 09:52 1

    Так-так, і наше нове друкують, й іноземне! Читати не перечитати )))

  • HoAnna 19 травня 2021, 09:58

    Вітаю з обновками!! Книга Лущевської зацікавила, ще не читала її взагалі)

  • miros_ya 19 травня 2021, 10:11

    ;)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу