Наші нові скарби!!!

Нарешті можу показати всі разом  книги придбані  за останній тиждень,поки чекали на пакунок від ВСЛ ,вже встигли дещо прочитати.

Отже,першими отримали новинки від Artbooks.

Син одразу вхопив книгу про вчительку і вже   дочитує її. У ній мало ілюстрацій на відміну від 13- поверхового будинку,котрий схожий на комікс.

Алісу, придбала на подарунок,але сину так сподобались ілюстрації ,що він благав мене її залишити.Це вже наша третя Аліса,маємо ілюстровану від Абабагалама та інтерактивну від Ранок,але син до них не виявляв такого інтересу,сподіваюсь ,що цю прочитає із задоволенням.Тішуся,що він знайшов свою Алісу))).

Про Сергія Оксеника дізналась з ефіру Галини Ткачук,вона з Ольгою Купріян так цікаво розповідала про трилогію " Лісом,Небом,Водою",що я одразу після ефіру придбала перші дві частини( третьої нажаль немає, тираж розпродано), але мабуть я так сильно її  хотіла,що за декілька днів вона до мене приїхала))).

Хоч трилогія і підліткова,але вона мене захопила,першу частину вже дочитую і можу поділитись враженнями. Це неймовірно цікаво та захоплююче. З кожною новою сторінкою все більше проникаєшся проблемами дітей, котрі залишились самі- самісінькі у постапокаліптичному світі,де все отруєно і водяться незрозумілі чудовиська та вовкулаки. Діти постійно піддаються випробуванням і намагаються залишиться живими. Цю трилогію порівнюють з легендарним Поттером,але на мій смак вона навіть краща!!!

Ефір пані Галини додаю:

https://www.instagram.com/tv/COBDGJ5n1AF/?igshid=1pxnys2iah8mi

Мій тато розповідав, шо колись дуже давно — дуже-дуже давно — люди дружили з усім живим — і з мавками, і з русалками, і навіть з лішаками. Тобто не те шо дружили… Ну, вони жили всі разом — в одних лісах, на одній землі… І всім вистачало місця. А потім люди почали все більше захоплюваць землю… Вони почали рубаць ліс, будуваць машини… І тоді вони почали витісняць цих сусідів. Почали ворогуваць з ними… А потім придумали казки — які погані всі ці мавки й лішаки… Мабуць, сумління замучило… А тодзі люди — завдяки своїм машинам — стали такими сильними, що лісовий народ уже не міг їм протистояць. І він сховався… А коли люди отруїли річки, землю й повітря, їхні величезні села перетворилися на руїни, а самі вони майже всі вимерли. І весь лісовий народ вийшов зі своїх схованок, і почав воюваць із людьми… Тепер люди стали слабкими. Нам їх усіх не перемогти. Може, і їм нас не перемогти… Тато казав, шо воюваць безглуздо. Треба навчицця дружити й знову почаць жити разом…

​​

37 коментарів

  • evita 29 квітня 2021, 10:26

    Вітаю з обновами! А покажіть будласка детальніше вчительку, теж на неї задивляюсь.

  • 16 коментарів
  • IrunaP 29 квітня 2021, 12:16

    @evita Зараз багато книг майнкрафт видали є з чого вибрати. Моєму вони не цікаві,от бачите ,які різні смаки.
    Графіті фолз теж не зайшли .

  • evita 5 травня 2021, 13:17

    @IrunaP Прийшла і нам вчора з "Книгарня Є" "вчителька", почали вечером читати, навіть 5 сторінок прочитав сам, далі сон зморив. Дякую за оглядо, - класна книжка!

  • IrunaP 5 травня 2021, 15:17

    @evita Будь ласка!!!

  • le313 29 квітня 2021, 10:40

    Вітаю з прегарними книгообновами :heart_eyes:
    Також чула багато захопливих відгуків про трилогію Оксеника. У мене поки він лише у списку хотілок)
    Син обожнює ці карти від всл, часто над ними залишає.
    Фараон – наразі єдина нечитана нами книжка зі Стронґа українською. Але мушу зізнатися, що мені трошки набридло читати Стронґа останнім часом, хоч син просто у захваті від книжок.
    Новинки від Артбукс дуже красиві, теж хочеться зазирнути всередину.
    Який молодець, що сам читає Алісу :innocent: Чудова у Вас колекція!

  • IrunaP 29 квітня 2021, 10:47 1

    Дякую :hugging:
    Син останнім часом теж на Карти око поклав, тому і придбала доповнення.
    А щодо Стронга, то це наша перша книга і лише тому ,що у ній історія про Мумію, малий так завис на книгах про Думмі ," Мій братик мумія'від Абаби,що мушу шукати альтернативу,поки додрукують продовження.

  • edelveys 29 квітня 2021, 10:52

    Дякую за огляд. Сергій Оксеник точно тепер помелиться на моїх полицях)))

  • IrunaP 29 квітня 2021, 10:54

    Будь ласка))
    Довго не затягуйте,бо тираж майже закінчився.

  • bedruk99 29 квітня 2021, 14:03

    Дякую)) якраз дочитала першу книгу -Лисий, і розпочала читати Лелю. Книги надзвичайно захоплюють. Син ( 12) взявся читати, до 10 ст. лише дійшов, та й покинув, а я не могла відірватися. Оце обмінювалися враженнями, він Усмішку Бредбері прочитав, зі мною поділився, а я цю про Лисого йому переказала (зі спойлерами, не думала ж бо, що він до книги повернеться) ан ніт - сказав, що я так гарно переказала, мабудь дасть собі шанс, і ще за неї візьметься)) Чого мені не вистачило, твк це карти, великої. Бо та, що на форзаці замала, як на мої очі, навіть лупа не допомогла))
    Дивлюся на Алісу від Абабигаламаги, і ніяк не наважуся придбати. Хотілося б побачити більше розворотів))

  • 13 коментарів
  • eugeniaushakova 18 липня 2021, 14:31

    @IrunaP А я вот нашла в инсте такой вариант https://www.instagram.com/p/CRdnx3PhzTx/?utm_medium=copy_link
    Но, дорогая, блин!

  • Коментар видалено

  • IrunaP 18 липня 2021, 14:38

    @eugeniaushakova Так, неймовірно гарна:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу