Белла-балерина, ВСЛ

Анотація

Белла народилася в родині Басетів, собак із короткими ніжками. Усі знають: Басети не танцюють! Однак Белла з цим не згодна, бо в неї є велика мрія і ще більше бажання її здійснити.

Цю дивовижну історію, вигадану американською письменницею Лаурою Ґарн, проілюструвала Валерія Соколова – всесвітньовідома художниця з львівським корінням. Валерія Соколова здобула найвищі американські нагороди – дві золоті медалі за найкращу дитячу ілюстрацію, приз «Найкраща ілюстрована книга року. Вибір мам» (2012), а також стала лауреаткою щорічної премії «Золота пір’їнка» українського дитячого журналу «Ангелятко» (2013).

Автор: Ґарн Лаура Еймі. Переклад: Міхаліцина Катерина.                              К-ть сторінок:32,  Розміри:290x220 мм

Книжку не читала, ще рано, а от ілюстрації вони фантастично-дивовижні. 

18 коментарів

  • Kosmonatka 1 вересня 2016, 15:34

    О, ось таку я хочу на подарунки дівчаткам)) Раз Анжеліни вже немає. Вона справді дуже гарна!

  • knyhomanka 1 вересня 2016, 15:52

    Чудовий подарунок)

  • Violetta 1 вересня 2016, 15:55

    Да, она красивая, но для девочек, может кто-то посоветует для мальчика лет 6 книжку про собачек

  • 5 коментарів
  • miros_ya 1 вересня 2016, 23:49

    У Цуценяті головній героїні виповнюєтсья 5 років. Дівчинці на ДН дарують ІГРАШКОВЕ цуценятко, яке вона пізніше губить. Мандруючи із песиком ми потрапляємо до ілюстратора дитячих книжок; до хлопчика, що живе лише із мамою і мріє знайти гроші їй на подарунок; до розбещеної дівчинки - дочки грошовитих батьків; до лагідної няні цієї дівчинки; до видатного вченного; до чоботаря; до зовсім маленької дівчинки. Як бачите, моралі з кожної зустрічі можна винести мооооре.
    Терезка товща, там 10 розділів, ілюстрації на кожній сторінці. Ілюстрації із квіточками, травичками, билиночками розглядала ледь не довше, ніж читала книжку - краааса! Історія з гумором. Мої навіки запам"ятали "віршика", якого вигадав Бровко: По тобі повзе блоха! Ха! :))))
    У книжці головні герої собачки. Терезка - начитана інтелектуалка, яка навіть складає вірш і, яку недолюблюють сусідські собаки; мрійниця та фантазерка. Її знайомий - Бровко - двортер"єр. Господиня такси їде на тиждень у відпустку, залишає собаку саму вдома - насипавши 7 мисочок їжі - за цей час Терезка здружується із Бровком, вони самі встигають відвідати виставку собак та пополювати на чупакабру. Терезка роздумує про любов, про дружбу - філософствує :) Можна дізнатися трішки довідкової інформації щодо Австралії, собак у космосі.

  • miros_ya 1 вересня 2016, 23:55

    Що більше подобаєтсья дочці? Не знаю :) Знаєте, я у собі несподівано відкрила здатність читати довго короткі книжки; а довгі, можливо, не зовсім такі, що відповідають теперішньому віку дитини, читати цікаво і зрозуміло для неї. Звісно, не у 3 роки книгу для 10 років. Цуценя читалося частіше, але тому що воно тонше: можна було почати частину перед сном і закінчити після сну. Якщо я завтра запропоную почитати Терезку, дочка буде теж у захваті, точно кажу :)
    Але, якщо, все таки, говорити про вік, то спочатку Цуценя, а от на 6 років - Терезка

  • knyhomanka 2 вересня 2016, 06:40

    Дякую за розгорнуту відповідь, замовила Цуценя.

  • miros_ya 1 вересня 2016, 23:59

    Я зрозуміла: у мене балетофобія :) Анжеліну недолюблювала, Беллу теж оминала, ніколи і думки близько не підпускала, що я куплю її донці. А книжка гарна! І песик, і балет, і, головне - спіднички на собачках! :)) Буде хіт, відчуваю

  • 1 коментар
  • miros_ya 2 вересня 2016, 07:14

    Анжеліна... Я нафоткала, але не зважуюсь викласти :))

  • Kosmonatka 2 вересня 2016, 09:15

    Ну ви, дівчата, даєте... Анжеліна їм не сподобалась))

  • knyhomanka 2 вересня 2016, 09:19

    Так, Наталю, раніше не подобалась. Мені важко було уявляти танцюючих тваринок, розмовляючих іграшок і т.п. Але з часом вподобання та сприйняття змінюються.

  • Alino4ka07 2 вересня 2016, 09:54

    Интересная книжечка) Я ее тоже раньше обходила стороной, а зря! Теперь точно добавлю в свой списочек))

  • knyhomanka 2 вересня 2016, 12:50

    Так, вона гарна.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу