Побутова книга маленької людини. Флешмоб, присвячений Дню дитячої книги

Вибрати якусь одну улюблену книгу в Маргарити - то неможливо, бо нема такої. Усе, що лежить у доступі, читається активно. Періодично є фаворити, але улюблені всі. Кілька неулюблених знайшли собі нових господарів. Ось, наприклад, зараз активно читається серія про Кіку-Міку і Робота та енциклопедії про тіло і тварин. І коли мама взяла тих Кік, щоб сфотографувати і зробити зіркою огляду, знову прийшов кіт і почав робити шкоду....Ну як так?! Тепер про гнома, монстрів і гору з кротами не буде, а буде про пироги та квасолю  -  так натякає кіт. А може, то випадковість.

Укотре ви побачите Кастора? Боюся рахувати, але оглядів у КК немало. Тому терпіння :rofl::rofl::rofl: Буду оперативно.

Коли Маргарита вперше погодилася вийти з дому без мами (:grin::grin::grin:) - о невже!!! - це була поїздка з татом у магазин. І я її попросила, щоб вона нагадала купити банани. А вона так щиро глянула мені в очі і каже: "ага, і бойосно і цукой" [борошно і цукор] :rofl: Чудово. Отак і їздили тижні два купляти цукор і борошно. Ну і банани. Добре, що на словах ;)  

А оце момент книги, за який вдячна перекладачеві. Почуття гумору в нього хороше.

 

Сказати, що "Многая літа" співалося всім, у кого в той період був День народження, це нічого не сказати :rofl::rofl::rofl: Особливо згадується (і приємно, що є пам'ятне відео) привітальний похід до нашої подруги в жовтні. Значить, приїжджаємо ми з книжками (а із чим же іще :sunglasses:), вітаємо і наші дівчата майже одного віку гойдаються у дворі на гойдалках. Вечір, 20:00. І раптом Марго починає співати "Многая літа" - святковий атрибут. А співає вона гучненько. Хвилин 10 мешканці двору мали можливість насолодитися імпровізаціями. У тьоті Олі видався непересічний День народження :point_up::point_up::point_up:

Лише от коли ми святкували 2 роки Маргарити у вересні, вона не зрозуміла, чому їй гості співали "Хеппі дозі" [happy birthday]. Я забула домовитися з аніматорами, щоб то була "Многая літа". А дитина так чекала, цілий місяць до свята казала, що "в Маїтки сково День найозіня, гості пійдуть, подаюнки пинесуть, кізецьки" і співатимуть їй "Многая літа" (це, до речі, сценарій із Кастора і мала впевнена, що в коробках книжечки на подарунки і що все завжди однаково відбувається). Тому мама тихенько дитині на вушко почала співати "Многая літа" :rofl::rofl::rofl::rofl: у той час, як усі співали закордонну класику. 

А тепер про квасолю. Ну що ж....

Або про кота і його шкоду. Це саме він обгризає наш город. Ми таки посадили 5 квасолин по інструкції з книги. Буяє вона у ванній на підвіконні. Але краси всеньке літо напевно не буде і вікно не потопатиме в листі.

Грізний шкідник знищує наш посів. Навіть цитрусові шкірки не відлякують. Зовсім ігнорує свою траву, хоче нашу квасолю.

  

Тому чи дійдемо ми до етапу масла, не відомо.... Маргарита обожнює квасолю і масло. Але в кота свої міркування із цього приводу. Може, у нього недобір квасолі в організмі - знеквасолення? :confused::confused::confused:

 


Теги: обзор книг, флешмоб, быт, укр, день детской книги

16 коментарів

  • de_la_Fere 3 квітня 2021, 12:06

    :joy::joy::joy::orange_heart::orange_heart:Зоря, чудесный рассказ! Дважды перечитала с улыбкой :kissing_closed_eyes:! Многие лета...:rofl: знеквасолення:joy::rofl::upside_down::laughing: Супер!

  • de_la_Fere 3 квітня 2021, 12:08

    Спасибо, что присоединилась к флешмобу! Этот обзор, будет вам с Марго на память, детки так быстро растут, а тут столько тёплых воспоминаний.

  • zoria_zaycheska 3 квітня 2021, 12:52

    так а що ж тут уже показувати? всі все бачили. Зате он мої розповіді почитали ;)

  • zoria_zaycheska 3 квітня 2021, 12:52

    @de_la_Fere так, спогади треба берегти

  • edelveys 3 квітня 2021, 17:40

    О.. какой прекрасный обзор... мы пирог пекли, а квасоль не посадили . Спасибо что напомнила, Зоря) а кот и его знеквасоленння это вообще шедевр)

  • zoria_zaycheska 3 квітня 2021, 20:01

    дякую ;) ми пиріг поки не печемо, лише запіканку :sunglasses::sunglasses: а квасоля чи виживе, не знаю

  • mADAM_Elvira 3 квітня 2021, 18:39

    Многая лета сделала мой день:joy::joy::joy: ахахаха)))) фасоль суперская, хоть бери сажай) у нас Кустора нет, и уже не будет, но, наверное, зря

  • zoria_zaycheska 3 квітня 2021, 20:02

    Кастор хороший, ну прям дуже....А Многая літа - то дяка перекладачеві, молодець :ok_hand::ok_hand::ok_hand:

  • le313 4 квітня 2021, 18:00

    :fire::fire::fire::heart_eyes::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:
    Мегакрутезний огляд!!!!!
    Кастор суперовий, але ми не маємо жодного :see_no_evil: Вже кілька разів позичали у друзів, діти у захваті, а мама все забуває купити. Пекли Касторів пиріг, смачний. Син мріє про ящик для інструментів за кресленнями з книжки))
    Дякую за такий щирий огляд.

  • zoria_zaycheska 4 квітня 2021, 22:33 1

    така дивна книга, а як дітям заходить :rofl::rofl::rofl: дякую. Вона назавжди залишиться з нами, навіть якщо місця зовсім не буде, я десь знайду

  • Gnomiki 4 квітня 2021, 19:08

    Дуже зворушливий огляд!! Теж люблю Кастора, ми з сином свого часу і квасолю саджали, і пиріг пекли і навіть скриньку для інструменту майстрували. Але тоді українською ще не було книг.

  • zoria_zaycheska 4 квітня 2021, 22:34

    Ого, скільки ви встигли :ok_hand::ok_hand::ok_hand: українською, до речі, цікавий переклад. Принаймні, на мою думку. Дякую :grin:

  • KcuMarik 5 квітня 2021, 10:09

    Зорь, очень хороший обзор, интересный рассказ! Спасибо тебе!

  • zoria_zaycheska 5 квітня 2021, 21:09

    Ксю :smile_cat::smile_cat::smile_cat: дякую

  • bondarka 8 квітня 2021, 08:55

    "Знеквасолення", супер!))) Такий зворушливий огляд... I усмiхнена донечка з щасливими оченятами - так тепло на душi вiд твоїх дописiв, Зоря. Згадується раннє дитинство сина.

  • zoria_zaycheska 8 квітня 2021, 11:55 1

    Аня, я сама напевно перечитуватиму ці огляди за рік-другий ;) щоб порадіти

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу