Г.Химич: Песик та його місячні друзі, Абабагаламага

Натрапила колись на оголошення і купила цю вживану книжечку: тому що гарна, тому що Галамага, тому що вже немає в продажу :) Напевне, попередні власники любили її, тому що книга була зачитана, а ми зачитали її ще сильніше. 

Доні було трохи більше року і ми щовечора читали цю книгу: влягалися у ліжко і вона приносила її.У тому віці, звісно, не так читали, як розглядали картинки і розповідали по ним історію (дотримуючись основної версії оригіналу, звісно) при чому кожен свою. Щоразу додавалися нові подробиці, деталі, тому що читалась книга то мамою, то татом, то братиком :)

Знайшла зараз цю книжечку і зрозуміла, що вона сколихує у мені такі почуття, як, напевно, у когось перша шапочка/шкарпеточка/пелюшка своєї дитини (хто що зберігає на пам"ять), адже - зараз вже згадую -  це була перша книга із не целофанових, не тканиних, не картоних; перша історія не народна казка, не потішка тощо. Тішуся страшенно, що така вона люба була нашій маленькій кнопі. Буду для онуків берегти :)

І, власне, історія. Песик, Котик, Півник та Зайчик дуже любили мандрувати і побували вже скрізь, тож почали заглядатися на небо - на Місяць. Змайстурвали ракету і полетіли на ній Котик, Півник та Зайчик. Песик залишився на Землі, тому що не можна без нагляду залишити дім, город. Довго не було друзів із місячної подорожі, Песик сумував, вив на Місяця і, навіть, вже подумав, що друзі ніколи вже не повернуться, але... :))) Ще й шматочок Місяця привезли


Теги: детские книги, книгиmirosya, а-ба-ба-га-ла-ма-га, 0-3 лет, 3-6лет

12 коментарів

  • Zabava_028 31 липня 2016, 16:42

    Яка краса!!!

  • Kosmonatka 31 липня 2016, 16:45

    Вперше бачу. Чудова, дуже гарна книга! А про що історія?

  • miros_ya 31 липня 2016, 16:51

    І я не на той момент не знала, що така у Галамаги виходила

  • Коментар видалено

  • Vira_Melnic 31 липня 2016, 17:05

    В нас також є, дуже красива, такі насичені кольори! Улюблений момент розглядання — це «фото» героїв у дитинстві над ліжками (на фото півника там яйце)))))) Ілюстрації дуже подобаються. А сама історія — викликає бурне обговорення. Песик запропонував летіти на Місяць, змайстрував зореліт... І саме його залишили. Синові його шкода(( Після першої ж фрази «Вони були завзятими мандівниками» (чи якось так) син запитує, чого вони залишили Песика, якщо раніше подорожували разом.

  • miros_ya 31 липня 2016, 17:11

    Так! Мені цей момент теж найбільше не подобався завжди, ми з ним пошепки Песиковим друзям кістки перемивали постійно :)

  • Vira_Melnic 31 липня 2016, 17:12

    )))))) так! друзі — називається))))

  • miros_ya 31 липня 2016, 17:12

    Із сином старшим :)

  • Oksana_Kh 31 липня 2016, 17:09

    Гарна. Я теж вперше бачу. Я так вживаних абабівських брала Летючий капелюх,Повітряні рибки,Жирафчик і Пандочка. І дуже задоволена,що попались мені))

  • miros_ya 31 липня 2016, 17:12

    Повітряні рибки наші не можу знайти :(( Так засмутилась, коли недавно згадала, що у нас же така була (старшому купувала ще)

  • Oksana_Kh 31 липня 2016, 17:24

    Гарна вона)) Не засмучуйтесь,Мирославо, може знайдеться ще))

  • knyhomanka 31 липня 2016, 21:56

    Оце здивували, вперше бачу. Ох і мордаті тваринки у АБАБИ )

  • Alino4ka07 1 серпня 2016, 18:30

    Классная книжечка)) Я бы тоже прикупила дочке)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу