Книжечки англійською для наймолодших

Всім привіт! І хоча мій пост без новорічного настрою, настрій в душі таки є). Я дуже давно зробила ці фото і ніяк не знаходила часу написати, вже хотіла їх видаляти, але вирішали таки, хоч фото не редаговані, а круті книжки мають бути відомими))

Хотіла показати шикарні книжечки, які з першого читання стали улюбленими в донечки 1,6 р.  Я їх побачила на амазоні, додала в улюблені і раптом випадково знайшла на клумбі)) що це як не диво?))

одним словом, якщо десь такі книжки побачите і у вас є малеча від року, то беріть без сумнівів! 

Моя доня полюбляє всі книжки де хтось плаче або вдарився, Ouch - просто мега класна в цьому плані)))дуже коротко опишу книжку Corduroy.  Історія про ведмедика, який стояв в магазині на прилавку. Його ніхто не купляв, але одного разу підійшла дівчинка з мамою і дівчинці він дуже сподобався. Проте, мама не дозволила його купити, оскільки вже потратила багато грошей, тим більше, сказала вона -" він не виглядає новим, в нього навіть одного ґудзика немає". І тоді ведмедик вночі шукав ґудзика, а з самого ранку дівчинка прибігла купити ведмедика і вони стали найкращими друзями. Ця книжка чудова! Where's Bear? - Зайчик з ведмедиком грають в піжмурки! Спочатку зайчик шукає ведмедика, він не дуже гарно ховається, а потім ведмедик шукав зайчика, не міг знайти і заснув)) 

Дивилася, що в Emily Gravett багато шикарних книжечок, дуже всім рекомендую звернути на них увагу. 

Доця обожнює перечитувати кожну з цих книжок по декілька раз і багато коментує! 

4 коментаря

  • Oksana_Kh 12 грудня 2020, 15:16 1

    Хороші книжечки:slight_smile:

  • nata__ 12 грудня 2020, 17:24

    Так, дякую! Вони дуже класні для найменшеньких))

  • le313 13 грудня 2020, 20:44

    Дякую за огляд! Страшенно таке люблю!!! "Де ведмедик" – премила книжечка. І "Ouch!" теж класна. Мені здається, що вони також будуть класні для першого самостійного читання англійською.

  • nata__ 13 грудня 2020, 23:00 1

    Так, дійсно! Зовсім забула про це вказати)
    Книжечки дійсно варті уваги!
    Вам дякую, рада, що огляд сподобався)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу